![]() |
Cytuj:
Lepiej nie spij w nocy :) Ona przyjdzie zagryzie Cie na smierc i zje Ci wosk z uszu :) |
Cytuj:
Niech tylko dotknie mojego wosku z uszu, to zrobię z nią to co na zdjęciu8o |
Cytuj:
|
:D po przeczytaniu tematu nie wiem czy mam się śmiać czy płakać (:P) ale raczej to drugie =P Ciupakabra (czy jak to sie tam zwie xP ) ... do tego to zdjęcie... wole nie wiedzieć kto, a raczej co to było przed zmasakrowaniem... x) ale ogólnie TEMAT bardzo ciekawy, interesujący no i wogóle tak potrzebny ... X.x ... tylko napisać w tytule: dla osób o mocnych nerwach.
ps. Ja mieszkam w zachodnio-pomorskim, mam nadzieje że "to" mnie nie złapie. Zresztą patrząc na tą głowe ze zdjęcia można wywnioskować że CIUPAKABRA nie żyje... <łezka> |
Ha! a ja wiem gdzie sie podzialy tamte prywat... nie, to nie to :P wiem gdzie sie podzialy krowy z Tibii. Zastanawial sie ktos kiedys dlaczego ich tak duzo w Diablo 2 na sekretnym poziomie? Macie odpowiedz:D
|
Nie Do Wiary KŁamie!! WiĘkszoŚĆ Z Tego Co Tam GadajĄ To Bzdury... Lepiej PoszukaĆ Na Necie SĄ Dobre ZdjĘcia Relacje ŚwiadkÓw Itp.:) hehheheeh krowy emigrowaly do diablo... JAK JE ŚCIĄGNĄĆ SPOWROTEM ?? :P MOŻE PO JAKIMŚ UPDATE CIPY WPROWADZĄ COW :P
|
Cytuj:
|
@UP
"no cow level"? Cytuj:
Btw. Znając profesjonalizm CipSoftu krowa będzie miała czerwone oczy i będzie wielkości cyklopa, o pięciu kopytach nie wspominając. |
Pamietam, byla kiedys bardzo dawno dyskusja o Chupakabrze na 4um abnormal, ale w tej grupie (przynajmniej jak ja byłem) zdarzał się max 1 post na tydzień...
@down Cry :( Czuje się jak zagęszczacz :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak na serio,nie dowiary to w 50% prawda,a w 50% kłamsrwa, Czasem pokazują coś fajnego. Ale na przesuwane przez schowanych ludzi szafy na linkach nagrane na słabej jakości kamerach by mniej było widać mnie nie kręcą. |
[quote=Yoh Asakura][cut] Nie cytujemy zdjęć[/cut]
kur*** co to jest feik?? sory za zdiecie::P |
:faceoff: ja nie moge oglądać "Nie do wiary" bo ten program mnie tak wqrza!! MAM OCHOTE TELEWIZOR WYWALIĆ PRZEZ OKNO!! Na początku programu zawsze zapowiadają "dziś idkryjemy tajemnice xxxxxx" i ups... kamera im się wyłaczyła jaka szkoda X( TAK JEST PRAWIE ZAWSZE :p
HHEHEheheehheHEE Cipsoft może podpisać pakt z diabłem (diablo) żeby co roku wysyłał kilkanaście krów do tibi a oni w zamian postawią mu ołtarzyk na którym redskulle będą składali ofiary... ;) |
Rotfl >10 znak0w<
|
"co to kurde jest"...te zdjecie z odcietym lbem jakiejs czuka cos...mnie rozwalilo...
|
To zdjecie z odciętym łbem o ile pamietam sam dawałem na forum Abnormal, ale wątpie w to, że gdyby zabili chupacabre to jej łbem bawiła by sie wiejska ludność, przecież za to dostaliby grube pieniądze...
|
Cytuj:
|
Chupacabra wysysa z ofiar mozg... I zyje w Brazyli... Domyslacie sie do czeog zmiezam?? B)
A pozatym jakbyscie w zyciu przeczytali i obejrzeli tyle zdjec co ja o UFO i tego typu usrojstwach to byscie poczuli ten bol o 3 w nocy jak ci cos stuka do okna i czujesz ze zaraz nadejdzie :kat: W takich momentach mam ochote isc sie wrabac starym do lozka :faceoff: A slyszeliscie moze o Area 51 w USA?? Tam to dopiero sie dzieje... Cos czuje ze jakbym sie tam znalazl w srodku laboratorium to bym: a) wykitowal na miejscu :( b) nie zasnolbym do konca zycia i umarl z wycienczenia :baby: A pozatym w Area 51 maja najdluzy pas startowy na swiecie, a jesli spytasz sie kogos z pentagonu albo jakiegos waznego osobnika : "Ej wiesz co to jest Area 51??" a on ci powie: a) "O czym ty k***a gadasz??!!" b) "Masz prawo milczec. Wszystko co powiesz moze byc..." Trosze sie rozpisalem :baby: ale to moj pierwszy post na Tibia.pl :dance: :dance: |
ee... Area 51 to to miejsce na pustyni Nevada? Zaraz poczytam o tym na necie :P może to oni zakosli krowy 8o (taki żarcik)
|
muah
dinuz mogles sie wiecej rozpisac o tym area 51
jak nie ty to ja : w ktorys tam roku podobno statek ufo sie rozbil na ziemi i na obszarze wielu km od tego miejsca jest area 51 (ja tam wyczytalem w fakcie B) ) no i tam sobie te agencje CIA, FBI, NASA prowadza badania, a i do zdjecia z 1,5 roku temu moj starszy dostal to na maila a ja bylem posrany poza topicem slyszal ktos kawalek area 51 ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:45. |