![]() |
Tak to prawda wilkie gz dla niego ale wiesz selnol mpa np i ma ten 9mlvl<chyba>
|
Nie selnął żadnego Mpa :o porpstu miał kase za haracze w wojny i swoje 2kk napewno,jak nie więcej.
|
Cytuj:
Eternal ma ten 9mlvl zapewne droga zwykłego spalania many i troche manasów (mówie troche jak na jego lvl) a Nizahe ma to dzieki manasom głównie ;) |
Dancer ma racje on jest najbogatszy na Morganie wiec mogl sobie na to pozwolic.
|
Omg co za noobowski thread.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sprawa Nizahe i jego MLV jest juz zamknieta. Wszyscy wiedza ze to jest prawda.
Moze ktos zarzuci jakims tematem innego waznego wydarzenia :P |
Dlaczego na Morganie, ktora jest starsza minimum od 2 miesiace od Furory, jest tylko 17 graczy na +100 lvl, a na Furorze ponad 40? :D
|
Prosta Odpowiedz
Bo na Furorze sa sami acc sharerzy. Ktorym tylko władza w głowie i panowanie nad serverem. Może się myle ale takie jest moje zdanie.
|
Cytuj:
|
Dzisiaj ok. godziny 17 skiluje sobie moim knightem i przegladam sobie neta patrze mysle sobie co by zobaczyc jaki Nizahe~ lvl ma. Tak wiec patrze i co widze? "Guild membership: One of the Avis"... Powiem tyle: Zdziwilem sie bardzo. Wszyscy ci ktorzy grali na morganie ok pol roku temu wiedza o co mi chodzi :P
|
Cytuj:
Cytuj:
No comment, ale spx :D |
Nie wiem czemu Fire rozpadło się na Fire i Avis ale możliwe że to ma związek z wojną "Fire vs Overshadows"?
Tutaj link do tematu o wojnie na tibia.com: http://forum.tibia.com/forum/index.p...7&pagenumber=1 |
|
Do tego jest jeszcze Fire Academy z jakimiś Low-lvl. Dzięki temu Fire będzie miało ludzi w każdym przedziale lvl-owym...
Statystyki na erig.net: http://erig.net/guilds.php?world=Morgana Jak widać Fire ma 4 miejsce... Ale mają i tak najwyższe lvl i w tym problem :/ . EDIT: Hehehhe :P . Love idiots xD . |
Fire Academy jest zrobiona przez kilku idiotów aby wyśmiewać się z Fire. Nie ma żadnego prawdziwego powiązania między tymi gildiami.
|
Czyli jak teraz bedzie z wojna Firevs Overshadows?? Ci co zostali w Fire to beda dalej prowadzic ta wojne czy jak?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:23. |