Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Loot z Orshabaala i Demodrasa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70633)

Kobielak 29-03-2006 12:07

widizalem filmik z obisidi i wylecial sam shit np. fire axe ALE!! uwaga moim zdaniem na 99,(9)% KTOS COS PODWALIL!!!!!!!!! jestem tego pewny gostek sie lognol tuz po zabicu orsh zostal zazucony itemkami i przez chwile ten co krecil filmik i blokowal nie mial do niego dostepu!!! A potem sprawdzil cialo orsha (shit) poczyl sprawdzal pokoleji ciala noobow ktorzy zostali zabici przez ludzi obok ( za prube krojnia loota) I CO SIE W NICH ZNALAZLO!!??? otorz jeden mial w BP SWOJ CHELM czyli steel helmet, hmmmm Dlaczego mial go w bp a nie na sobie?? moze dlatego ze wylecial mu jakis dobry helmet?? czyzby golden czy moze tylko demon?? na to pytanie odpowiedzi nie znam:P Ale na bank jakis rar zostal podwalony

Falrir 29-03-2006 13:25

up@ A nie pomyślałeś, że ten steel helmet mógł być z ciała??Może po prostu znalazł go w ciele i włożyl do bp.Dlatego ja nie byłbym taki pewny, ale cóż każdemu wolno wyraźić swoje przekonania.

CzoKon 03-04-2006 15:26

Demodras

Kiedys przy bardzo starej Tibi wystepował ogromny bug.
A mianowicie chodzi o Demodrasa.
Ten bug sprawiał że każdy Pierwszy zabity Demodras po restarcie serva zostawiał Dragon Scale Legi.
Niestety (!?) bug usunieto z przyczyn wiadomych.

Moge tylko powiedzieć że takie "cacko" kiedyś "cackiem" niebylo.
Zawsze ekipy chcące zabić Demodrasa ustawialy sie przy wejściu do jego jaskini. Później reset i.... są legsy:D:D:D

PS. Kiedys sam takie mialem xD

PS.2 o tym bugu wiedziało baaaaardzo mało osób :p

emilok 03-04-2006 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzoKon
Ten bug sprawiał że każdy Pierwszy zabity Demodras po restarcie serva zostawiał Dragon Scale Legi.
Zawsze ekipy chcące zabić Demodrasa ustawialy sie przy wejściu do jego jaskini. Później reset i.... są legsy:D:D:D

Żal mi Ciebie.

Makaveli Tha Don 03-04-2006 18:40

Cytuj:

Demodras zostal wprowadzony dopiero w wersji 7.5 -.-

Jesli chodzi o Orsha mam (albo mialem i juz nie mam:( ) filmik w ktorym Orsha bloczy 156 EK i wypada D ARM, g sword i jakies smieci.

Lord Terus 03-04-2006 19:50

Dzisiaj jako shooter byłem ubić demondrasa i wypadł rh

Na Only Lunara screeny są w dziale zdjęcia

Tzuful 04-04-2006 02:15

Cytuj:

Kiedyś Demodrasa niebyło. Został wprowadzony w wersji 7.5 w wakacje 2005 roku i respawnuje się żadko, a nie codziennie. Zastanów się co piszesz.

LucyferRip 04-04-2006 06:45

28 czy 29 (jakoś tak) marca pojawił sie ponownie Orshaball na Chimerze.
Zabili gow neicale 3 minuty ;p A loot taki: 3 talony i 141 gp xP

Suna 04-04-2006 11:07

Click! <- Loot itp. wg TibiaWiki.
(Wiarygodne, strona prowadzona przez jednego z GM'ow Erig'a.)

Orshabaal w ostatnim miesiacu pojawil sie 5 razy, a zostal wprowadzony jakis czas temu, wiec pojawial sie wiecej niz 6 razy jak zakladacie ;)

Nortonus 04-04-2006 11:27

Powtórzę koleżankę(?) nademną:

http://tibia.erig.net/Orshabaal

A dla leniwych:
Loot: Gold, Energy Ring, Talons, Green Gem, Golden Mug, Great Shield, Thunder Hammer, Teddy Bear, Magic Plate Armor, Devil's Helmet, Black Pearls, Silver Dagger, Golden Legs, Mastermind Shield, Snakebite Rod, Two-Handed Sword, Small Sapphire, Strange Symbol, Mind Stone, Double Axe, Fire Axe.

http://tibia.erig.net/Demodras

Loot: 0-190 Gold, Dragon Ham, Small Sapphire, ?

P.S Pewnie znów znajdzie sie powód żeby bana dostać, ale cóż - modki sie mnie czepiają ;s
P.S2 Mój nick jest zgodny z regulaminem i nie reklamuje tego głupiego Anty Virusa!

Andrew 05-04-2006 15:47

źródło wiarygodne, ale na temat lootu z demodrasa nie za wiele pisze, a w loocie orscha zabraklo demon armu ktorego ponoc widziano, nie wszystko jest zanotowane

Lord kasztanowiec 05-04-2006 16:48

na Eterni ida sluchy ze z pierwszego Demodrasa na Eterni posypaly sie DSL ale to tylko plotki +150 lvlowców

poreda 05-04-2006 20:22

A wiec byl filmik na tibicams, jak z demo~ wypada DSM, moze to nie jakis rare ale zawsze 50l+ jest. A i na tibia.pl w dziale potwory nie ma nic o DSM ^^

Neztas 07-04-2006 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda
A i na tibia.pl w dziale potwory nie ma nic o DSM ^^

wez pod uwage to, ze dane na tibia.pl są aktualizowane raz na ruski rok, poza tym niektore sa nieprawdziwe.
na forum tez nie ma nic specjalnego, poniewaz wypowiadaja sie specjalisci grajacy od pol roku z sukcesem w postaci 13 levela i plate armora

Van Goozen 07-04-2006 18:29

Th...

No, no Thunder Hammer to nie lada RaR... :D Goscie to mieli farta. Demon legi moga z Orsha latac ale rzadko kto wie??????...:evul:

Propan Butan 07-04-2006 22:03

niebede mowil: słyszłem ze..... tylko tak jak chesz fakty z dowodami(bez:)

wszystkie itemy potwierdzam mijimi wifmikami i jest ich duzo.... i neichce m sie dawac ale mozesz wiezyc na slowo.

Thunder hammer
Golden legs
Fire axe
Two handet sword
gp
talony
mind stone
black pearls
Silver dagger
strange symbol
i inny mniej warzny syf.....

niemam filmu z mms wiec niewiem, z orsha NIE wypadla jak dotąd zadna z czesci demon seta... ale ponoc... to sa pogłoski na które neima miejsca..

krawat 08-04-2006 15:10

ostatnio orsz padl na celescie, i podobno wylecialo great shield. mowil tak GM Xadam takze jest to bardzo mozliwe, ale nie pewne

~>Salmon<~ 08-04-2006 21:08

;]

LOOT Z ORSHABAALA>:
, Energy Ring, Talons, Green Gem, Golden Mug, Great Shield, Thunder Hammer, Teddy Bear, Magic Plate Armor, Devil's Helmet, Black Pearls, Silver Dagger, Golden Legs, Mastermind Shield, Snakebite Rod, Two-Handed Sword, Small Sapphire, Strange Symbol, Mind Stone, Double Axe, Fire Axe.
LOOT Z DEMODRASA>:
Gold, Dragon Ham, Small Sapphire,Royal Helmet,Dragon Scale Mail

Źródło:http://tibia.erig.net:evul: więc wiadomości są prawdziwe.

Xybee 08-04-2006 21:55

Szkoda ze na securze jeszcze nie bylo Orsha~~ :(

Evul Tibian 13-04-2006 01:47

Postarajcie sie tez uwzglednic tych co nie pochwalili sie lootem.
Nie wierze w demon legsy, demony army bo CS chce sie odbic od OTSa a nie przerabiac Tibie na jego wzor.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:27.