Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Golden Helmet Quest by Pietr! <moj pierwszy fake> (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70903)

Lasooch 11-04-2006 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kan Bigstar
Powiem, że jak na 1 fake to ladnie... i calkiem sie napracowales! Wiem, bo sam probowalem ale nie wychodzilo... :( Wkurzaja mnie niektorzy ludzie.. mowia: "eee, fake do dupy -.-..... Daje 1/10"
wiara tak mowi a czegos takiego by nie zrobili...

uwaga! to jest o takich ktorzy nie robia fake'ow a sami zle komentuja...... a nie ktorych prac to zazdroszcza.... :baby: :baby: ale nie wszyscy sa tacy.. niektorzy dobrze skomentuja ;] i za to takich ludzi lubie :]
i daja naprzyklad 7/10 za male bledy a taka ocenka to nizele dziala na ludzi ktorzy zrobili taki i taki fake, poniewaz dla "producentow" fake'ow jest to duzo pracy.. i mysla ze to jest zla ocenka.. a tak naprawde to jest dobra(...)
i jak dostana naprzyklad 7/10 to chca lepsza i biore sie do pracy!

GZ tego fake niezly jak na twoj 1 ;D

Posłużę się przykładem recenzenta filmów. Czy recenzent sam kręci filmy? NIE. A ma prawo oceniać negatywnie.

Rozumiesz znaczenie słowa fake? Normalnie jest to coś sfałszowanego. Na forum, oczywiście, nie chodzi o udawanie, że to się stało na prawdę. Jednak fake powinien wyglądać jak screen. A o tych fake bynajmniej tego nie można powiedzieć. Krzywe podłogi, źle napisane xxx says: xxx, krzywe ściany, nazwa potworka eVuL sAtAn nie ma w Tibii racji bytu (look literki), brak wielu szczegółów jak trup owego eVuL sAtAn'a, brak walki z nim - wkleił 2 bolty i sie cieszy... wystarczy? To nie są "małe błędy" zasługujące na 7/10. Moja ocena - jak zresztą już pisałem - 2/10.

Noro 12-04-2006 20:33

Nie pokazałeś scen z walki czego mi bardzo brakowało. Za szybko i za łatwo zdobyli ten Golden Helmet jak dla mnie, ale to już zależy od Twojej woli. Jak na pierwszy raz to nie jest aż tak bardzo źle, ale musisz jeszcze dużo popracować.

Ocena: 6,5/10 (tak na zachęte;) )

Tibiasz21 13-04-2006 10:51

Calkem fajne jak dla mnie szystkie zdjecia i fake so jebitne bo sam nie umiem robic ocena 10/10 (nie patrzec na bledy ortograficzne plx:) )

Sir zajacc smialy 13-04-2006 15:43

@up
LoooOoooL!!! Popatrz na fake'i Avagera, Crowala Dark Kriss'a i wielu innych albo chocby na moje (no co? trzeba umiec sie zareklamowac :) ) i porównaj tym (ja nie mówie że ten jest zły - bo jest całkiem niezły ale są lepsze [no, może poza moim :) ] )

!KaZno! 15-04-2006 18:24

krzywo,niewyraznie,zle napisane.
2/10
o i jak dajesz tekst jakis to sie nie pisze tak:
ziom says: haha
tylko
ziom says:
haha
poucz sie troche -.- krzywo strasznie

Olafisko 16-04-2006 19:59

Pomysł słabiutki X(

Glaves 16-04-2006 21:53

srednio na jeża ;p

No super fake to to nie jest ;p
Podloga i sciany krzywe, te obrazki, jeden wiekszy drugi mniejszy no i te JPG -.-
Zrobiles pierwszy fake ale zupelnie bez pomysłu. I napisy obciete -.-" Jak bys troche pomyslal nad nastepnym fake'em i przyłożył sie zdeka to bedzie spox :) :)
Fabuła 3/10
Wykonanie 4.5/10
Ogólnie X( /10
Pozdr0;)

Jaszczurek 20-06-2006 11:44

I to koniec. Pomysł słaby fabuła też. Szli chłopcy zabili EVUL SATANA ( ale ten pomysł mi się podoba ) i zgarneli helmeta i THE END 3/10.

Dragon of Piorun 20-06-2006 12:24

wtf

Widze, że to nie była historia tylko komiks krótko metranżowy. Fabuła słaba, grafika też. Dlatego, że to twój pierwszy Fake to 5/10

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52.