![]() |
@up głupi temat lepszy będzie jakiego papieru toaletowego używa :P
EO expi... tam gdzie expi i to jest pewne a resztę możecie sobie zgadywać (chociaż czę¶ć waszych sugestii na pewno jest trafna w końcu gdzie¶ expić musi) |
Cytuj:
http://i8.photobucket.com/albums/a4/...un/eternal.jpg |
Na cyclopach pewnie, albo "ratach"?:p :]
|
jak was to tak ciekawi to założcie postać na amerze i exivujcie go aż w końcu go odnajdziecie. khxbye
|
czemu jeszcze nie zapytałeś z jakiego papieru toaletowego korzysta, czy spuszcza po sobie wodę w kiblu, co je i ile czasu spi -.- Idiotyczny temat, taki sam jak wszystkie o "haj level plax itanx ju ar maj gad" n/c
pozatym napewno nie chodzi "tam gdzie jest wolne" tylko jak coś jest zajęte to sobie to oczyszcza -.- grałem na amerze, wiem jak jest, powiem tylko, że eo to nub, nie nie jestem zazdrosny, bo nie ma o co. Koniec. |
Pewnie na deerach i królikach. Robi 666kk dziennie. Do tego jeszcze codziennie zabija 2 raty. Pewnie codziennie robi też Annialator i to solo:p a do tego na Orshaabalach expi.
@na powaznie Warlocki i behe |
Stev'e Nie expi na Warlockach czy demonach....
jedyne co to behomoty z willem od czasu do caasu Widzieliscie jego skile? toz to zasługa expienia tylko z sword(soV), Steve nie kreci filmików z expa dlatego ze nie lubi pokazywac swoich tricków, on w tym czasie gdy ja zabijam jdnego smoka on zaczyna bic trzeciego.. Wszyscy sie smieja 200k na godzine na dragon lair w venore, lecz to prawda eternal ma 260lvl + co daje mu najszybsza predkosc jaka jest osiagalna narazie w tibi + 113 sword fightingu co daje Wiecej i szybciej mu expic |
Co w nim ****a jest takiego za***istego? Nie ma to jak zrezygnować z rl życia kosztem tibii...
|
Mar 31 2006, 20:23:40 CET Killed at Level 268 by a dragon
Wiadać, gdzie¶ expi na jakim¶ d lairze, i padł przez "co¶" na nich. Przynajmniej jaki¶ dowód... |
Cytuj:
@ DOWN Zamuliłem :) już poprawione,ale itak 3 punkty są:p Po 1) Masz avatar zgapiony od Pogromcy pk Po 2) Kupi mi pacca,to sprawdzę.. Po 3) Eo biega nieco szybciej niż człowieczek na 8 lvl'u... i do tego żeby się do niego przedrzeć musisz nieco potwoorkof przejśc... Ludzie,zanim napiszecie posta to pomyślcie 10 sec.... @ Ryba :) |
@up
EO gra na Amerze, o co ci chodzi? :| lol @topic Dragi/Wrle imho. Szybki exp. Na dragach mu się raczej zwraca, a na Wrlach nie musi, bo i tak ma tyle kasy, że mu to wisi. |
Odwoluje sie do paru osob co mowia ze demona . Kiedys widzialem jak jakis nie pamietam chyba ~150 lvl wbijal tam naprawde okragla sumke expa
to tyle Gav~ |
Szczury i spidery to jego tajemnica B) :dance:
|
Uhahaha
Kurwa ludzie co wy wogule wypisujecie EO na*******a albo na wrl albo dragi+dle bo on nie ma waste nigdzie ijego tojebie on robi 100+ expa na godzine wienc nie dziwcie sie ze ma taki lvl a jak czytam niektore wypowiedzi tokurwa rence opadaj±. Pozdro search me on www.Tibia.com
|
cos mi sie jebie ;/
|
Moim zdaniem expi na dl'ach(po drodze nieraz gs'y) i przesiaduje godzinami na Demoni,może też nieraz Hero cave.Ja na jego lvl też bym tak robił :wiking:
|
wls,dragi,demi z willem(dostaje expo bo tez bije)
|
Cytuj:
@topic wls. |
Wrl/dragi/tomb ostatni poziom :] najszybsze exp no chyba ze jak mu sie nudzi to solo expi na demon hell:]
|
Ehh
Napewno expi w dragon lair Venore :) i Warlocki |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:14. |