![]() |
I Niech pruboja dalej może uswiadomisz sobie ze tibia to nie gra dla takiego IDIOTY jak ty -.-
|
Cytuj:
:dance: Siemka Karolku :D Cipko Ty moja :D Szkoda ze jak ze mna byles to nikogo nie bylo :/ Tylko nub moze mowic ze Karol to nub :) Same wasze wypowiedzi o tym swiadcza.... powyklinac powyklinac i co z tego macie? Kazdy z takich osob jak Karol leje na was z gory cieplym moczem. Albo ten madrala co powiedzial ze jest knightem i nie ma niewidki ;) LOL! Tu dopiero widac ze to nubek :) Zaraz obejrze sobie filmik i zobacze Karolq co tam zepsules :baby: Jeszcze tydzien zostaje u kobiety, wiec zwiewaj ze szkoly to skoczymy na guardy ;) Moze next c-arm wyleci ;) Ok... sciagam film..... |
bardzo dobrze znam tego kolesia
zaczalem niedawno grac na Celescie i ide sobie z kazoo do carlin, nagle on idzie i zaczyna mi blokowac droge, to ja mu zaczynam wrzucac "u are the noob king", a on do mnie "no, i are the best lurer here" jescze powiedzial ze jestem hunted i gdy bede mial wiekszy lvl to mnie przyblokuje moral: glupi pedal, noob i moim zdaniem kupil chara na aukcji typu allegro i zgrywa "mastah" ~ pozdrawiam @edit Karol~ zasluzyles na miejsce w moim podpisie ^.- |
Cytuj:
twoj angielski pozostawia wiele do zyczenia jak juz to nie zmieniaj czego mowilem co?najpierw bloczyles mi w ten sam sposob innego low lv chara i myslales ze kozak. poza tym powiedzialem co innego-Nope,im ur new nightmare ^.- |
Cytuj:
ja napewno czegos takeigo nie mowilem ciotko ^^ @edit co do mojego ang. mzoe i pozostawia wiele do zyczenia bo dopiero 2 klasa gimnazjum (od 1 ucze sie ang.) ale co cie to wogole obchodzi? -.- |
Takis kozak?K, poprosze nick pod ktorym grasz na celescie
|
Cytuj:
druga rzecz - to moj ostatni post w tym temacie... poprostu mam za dobry humor zeby jakis nóbek mi go psul ^^ ~ pozdrawiam pana |
Zamykam wątek bo jak widzę panom ciężko idzie konstruktywna dyskusja.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56. |