Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Jak latwo 65 ms moze zepsuc ci radosc grania na no-pvp. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71217)

Palek Demon 01-04-2006 22:43

I Niech pruboja dalej może uswiadomisz sobie ze tibia to nie gra dla takiego IDIOTY jak ty -.-

Ares de'Buchanan 01-04-2006 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palek Demon
I Niech pruboja dalej mże uswiadomisz sobie ze tibia to nie gra dla takiego IDIOTY jak ty -.-

Naucz sie pisac tępa pało :D

:dance: Siemka Karolku :D Cipko Ty moja :D Szkoda ze jak ze mna byles to nikogo nie bylo :/

Tylko nub moze mowic ze Karol to nub :)

Same wasze wypowiedzi o tym swiadcza.... powyklinac powyklinac i co z tego macie? Kazdy z takich osob jak Karol leje na was z gory cieplym moczem. Albo ten madrala co powiedzial ze jest knightem i nie ma niewidki ;) LOL! Tu dopiero widac ze to nubek :)

Zaraz obejrze sobie filmik i zobacze Karolq co tam zepsules :baby:
Jeszcze tydzien zostaje u kobiety, wiec zwiewaj ze szkoly to skoczymy na guardy ;) Moze next c-arm wyleci ;)

Ok... sciagam film.....

TraP 01-04-2006 23:57

bardzo dobrze znam tego kolesia
zaczalem niedawno grac na Celescie i ide sobie z kazoo do carlin, nagle on idzie i zaczyna mi blokowac droge, to ja mu zaczynam wrzucac "u are the noob king", a on do mnie "no, i are the best lurer here"
jescze powiedzial ze jestem hunted i gdy bede mial wiekszy lvl to mnie przyblokuje

moral: glupi pedal, noob i moim zdaniem kupil chara na aukcji typu allegro i zgrywa "mastah"

~ pozdrawiam

@edit
Karol~
zasluzyles na miejsce w moim podpisie ^.-

Karoleer 02-04-2006 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TraP
bardzo dobrze znam tego kolesia
zaczalem niedawno grac na Celescie i die sobie z kazoo do carlin, nagle on idzie sobie i zaczyna mi blokowac droge, to ja mu zaczynam wrzucac "u are the noob king", a on do mnie "no" "i are the best lurer here"
jescze powiedzial ze jestem hunted i gdy bede mial wiekszy lvl to mnie przyblokuje

moral: glupi pedal, noob i moim zdaniem kupil chara na aukcji typu allegro i "mastah"

~ pozdrawiam

LOL
twoj angielski pozostawia wiele do zyczenia
jak juz to nie zmieniaj czego mowilem co?najpierw bloczyles mi w ten sam sposob innego low lv chara i myslales ze kozak.
poza tym powiedzialem co innego-Nope,im ur new nightmare ^.-

TraP 02-04-2006 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karoleer
LOL
twoj angielski pozostawia wiele do zyczenia
jak juz to nie zmieniaj czego mowilem co?najpierw bloczyles mi w ten sam sposob innego low lv chara i myslales ze kozak.
poza tym powiedzialem co innego-Nope,im ur new nightmare ^.-

chyba mnie z kims pomyliles -.-
ja napewno czegos takeigo nie mowilem ciotko ^^

@edit
co do mojego ang. mzoe i pozostawia wiele do zyczenia bo dopiero 2 klasa gimnazjum (od 1 ucze sie ang.) ale co cie to wogole obchodzi? -.-

Karoleer 02-04-2006 00:06

Takis kozak?K, poprosze nick pod ktorym grasz na celescie

TraP 02-04-2006 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karoleer
Takis kozak?K, poprosze nick pod ktorym grasz na celescie

a co? zhuncisz mnie (smiech na sali)
druga rzecz - to moj ostatni post w tym temacie... poprostu mam za dobry humor zeby jakis nóbek mi go psul ^^

~ pozdrawiam pana

Gangrel 02-04-2006 02:17

Zamykam wątek bo jak widzę panom ciężko idzie konstruktywna dyskusja.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56.