![]() |
Ten komiks Avagera (pomyłeczka :P) jakoś taki nijaki... Bryndii zrobił o wiele ciekawszy, i pod wzgledem grafiki i humoru :P
|
Głosuje na bryndiego.
|
up up:
?? Topic: Nie wiedzialem jaki ma byc humor...czy wymyslony czy prawdziwy... poszedlem w prawdziwy (czyli oparte na "faktach" ... ). Nie wiedzialem ;p . |
Cytuj:
Głosuje na Bryndii'ego. |
Obydwie prace baardzo mi się podobają, jednak praca Bryndiego bardziej mi się podoba. Avager, widać że nie miałeś pomysłu, gdyż troche to denne. Ale pod względem graficznym, lepsze od Bryndniego.
|
A ktoś wie o co chodzi z tymi krótkimi nóżkami?
(Avager jak ktoś ma co zrozumieć skoro nie może tego zrozumieć.... MTA owszem na pewno wie...Ale reszta) Bryndii... |
Ta bitwa widać cieszy się największym zainteresowaniem. :)
|
@Bryndii
+za humor + za wykonanie na odwal które tak lubie (rysunek) |
glosuje na bryndiego :D jego komix bardziej mnie rozwalil chociaz krotkie nozki tez spoko :P
|
zamieściłbym filmik do tego...(originał ;P ) ale nie wiem czy mozna (by bylo wiadomo o co chodzi :D ) - pomysl mialem, gorzej ze zrealizowaniem... robilem to na szybko wieczorem wiec wiecie ;D .
|
Oddaję głos na Bryndiego ;)
Co do komiksu Avagera - nie podoba mi się humor w nim zawarty, wykonanie ok :). Ubiegam pytanie - oglądałem filmik "krótkie nóżki" i wiem o co chodzi ;). Btw. Jest pare błędów u Ava~. Między innymi: - NiebeZpiecznie, nie niebeSpiecznie - "..ale te jest najbardziej wyraziste" chyba "to jest"? |
glos-bryndii...
pamietaj, tego batona masz mi wyslac ekspresem! |
Głosuje na bryndiego.Jego był tak...
fajniejszy. Dopiero po godzinie zczaiłem o co chodzi z tymi krótkimi nożkami xD Down: Nie tylko w środku MTA chyba było jeszcze we wszytkim i o niczym. |
A oglądałeś film...?
Bo to było w środku MTA... Ja sam też oglądałem... Mimo to według mnie bryndii był lepszy... |
no ja tez uwazam ze Bryndiego byl lepszy pod wzgledem humoru :D ... bo ja nie wiedzilem wkoncu co mam uzyc ;p (czy humor oparty na faktach czy jakis zmyslony... jak bym mial to drugie... to by bylo troche inaczej...tera zrobimy cos ciekawiej :D ... nie na faktach :P ) .
|
Nie rozumiem czegoś - Bryndii dał dużo wcześniej swój komiks nie na faktach. Przecież mogłeś zapytać: "A to można zmyślać?" lub coś w tym stylu. Poza tym skoro Twój rywal robił nieprawdziwy mogłeś zareagować tym samym :)
|
up :
Przeczytaj ... post wyzej nad moim (pare postow wyzej) oraz to co napisalem w moim poscie z komixem (ah te czytanie ze zrozumieniem -.- ). |
Avager, chyba nie miałeś pomysłu na ten Komix.Wykonanie lepsze było zdecydowanie w komix'ie Avagera, ale jednak zagłosuje na Bryndii'ego, ze względu na pomysł i może nie dużo pracochłonną, ale bardzo przyjemną grafikę.
|
heh...fenkts for all rilli rilli. Po za tym dopiero teraz mam sprawnego polowicznie kompa:) takze nie odzywalem sie troche heh no coz , heh...za niedlugo juz wrocie tutaj normalniebo narazie moj komp ssie
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ja też oglądałem film, był zamieszczony na OWiONie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:38. |