![]() |
Przeciętnie 2 h to nie dużo :D
|
Wszyscy macie racje ... wiec powiem o sobie ... mam 14 lat , na kompie siedze codziennie 10+ godzin , nosze okulary... bez nich jestem prawie kompletnie slepy ... gram w Tibie od 3 lat ... oczywscie wstydze sie ich , i tylko w domu przy kompie je nosze ... ostrzegam wszystkich!wzrok jest bardzo wazny!dbajcie o niego bo jak go stracicie to juz bedzie za pozno na jakiekolwiek przemyslenia!Przykład tego głupstwa mozecie wziasc ze mnie ... :(
|
A u mnie zalezy to od kilku czynnikow:
a)Ilosci wolnego czasu(no jasne...) b)Mojego rodzenstwa(NO KTO SIE OSMIELI MNIE WYWALIC Z KOMPA??? NO KTO??? NO JASNE ZE MOJE KOCHANE SIOSTRZYCZKI I BRACIK!!!) c)Mojego brata(Komp jest w 80% jego:) d)Jakie gry mam wgrane(Czyli od mojego brata, powzoli, nie pozwoli:P Ale wiecej niz 5-6 godzin za jednym zamachem raczej nie siedze...) No i srednio na kompie siedze tak po 1-2 godziny w rok szkolny, 3-4 w wakacje(za jednym zamachem of korz;) Bo ogolem w wakacje to jak caly dzien siedze w domu to chyba nic innego nie robie...) Pozdro for all PoWeRgAmErS:) |
To zależy.Teraz jak jest lato , to przeważnie 2-3 (czasem 4) godziny na sesje .Potem oczywi¶cie przerwa :) . Zdarza się że czasem po 7 godzin siedzie non-stop , ale rzadko .
|
Ja na komputeże gram pszecientnie od 3-7 h czasem i wiencej i gram tylko w tibia i hodze po forum tibia.pl :D.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:30. |