![]() |
@Krris
z tymi oddzielnymi tematami morze być problem :D znając modkó wywalą je po kolei 8o |
Ja jestem dobry w reklamach jak co to muj nr gg jest podany w moim profilu!! Moge reklamować np. axy, kusze, pasty do zebuw i butuw w jednym ;) i takie inne. Pisz jakbym sie nadal!!
|
Szukamy ochotnikow najlepiej na teraz wywalilismy osobe
Dark Kriss wiadomosci Ja T jak Tibia Turok Tok Show Zajac Muzyka narazie to wszystko |
UP@: Już kończe robić studio ;)
|
Ja mogę do reklam.
GG: 6974652 |
Cytuj:
Zobacz jaką mam morde do reklam --> http://img233.imageshack.us/img233/259/mojamorda1cz.png I co nadaję się?? Umiem robić fake (nie zamieściłem jeszcze żadnego, bo nie zdąrzyłem skończyć jeszcze) Jeszcze może być Damissimo blok reklamowy ;). Jak co to pisz na GG PS. Umiem robić własne outfity!! Cytuj:
Ale jak będziemy razem to nic się raczej nie stanie... PS.2. Moge też prowadzić programy biznesowe (np: PlusMinus to taki program) Mój moąe się nazywać "Gp Pp Cp - Biznes express" :P ( to tylko propozycja) |
@Rycerz Damissimo:
Napisz do mnie na GG, możemy razem pracować... ;) 6974652 |
Umh ja mam taki pomysl Wiadomosci(GNE) T jak Tibia(GNE) Rozmowy w tłoku(GNE) co wy na to??
T jak Tibia:cup: |
Oco chodziło
Oco chodziło suzuki san ??
|
@Rycerz Damissimo:
Napisz do mnie GG, chcę się z Tobą skontaktować. |
Jwitos czy jakos tak sorry :D
Wez badz na gg wszystko ustalamy kazdy kto sie zglosil mam na gg jak wyskakuje mu konferencja prosze sie zgodzic X( X( X( |
Jak mam gotową prace do którego tematu mam ją wklejać??:baby:
|
przeczytaj moj wczesniejszy post przed tym i tym przed chwila co robimy -.-
|
|
Wysoka izbo melduje wykonanie zadania :D
Swoją liste przebojów umieściłem w temacie "Granie na Ekranie - TOP lista przebojów by Zajac" Nie wiem czy dobrze zrobilem najwyżej usune temat :D |
A o co dokładnie chodzi z tym GNE?
|
Wpisujesz tytuł tematu (fake'a) a potem (GNE)
skrót GNE - Gadanie Na Ekranie |
dobra, to i ja jeszcze moge dojsc jak mozna (Bla bla bla)
<< gg itp. nie wiedzialem czy pisac posta czy nie..heh, napisalem . |
Pamietajcie mam was wszystkich na gg i jestescie doloczeni do konferencji jak wam sie pojawi prrzyjmijcie zaproszenie
ok??:) :) :) Dark Kriss Turok Zajac Avager nasze radio sie rozwija |
Napisać to czy nie? A dobra.
Chętnie się dołączę jak coś pisz na gg <gg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09. |