![]() |
@up
Włączasz klienta Tibii, Options -> Network. I w tym okienku masz "Test Server Login". Odznacz to (po lewo od napisu "Test..."). Naciśnij "OK" pod napisem. :) Teraz "OK" w oknie "Options". Loguj się do gry i graj! :) |
Poradnik, rzekłbym, niedokończony. Wielu newbie ma problemy z ogólną techniką gry. Kiedy grałem moją pierwszą postacią nie wiedziałem jak się walczy i jak w ogóle się zarabia.
Poza tym piszesz czasem tak, że newbie na bank nie wie o co ci chodzi, ale nie chce mi się wymieniać :) |
Cytuj:
pisales ,kiedys o jakims errorze, to znaczy te aktualnie servery w tibi sa wylanczone lub net ci nie dziala lub masz blokade w firewalu na tibie, masz zaznaczony test server login pzdr |
Ooooh, wszystkie problemy jakie mialem zaczynajac :)
Ile ja sie oplakalem jak weszlem tam gdzie jest quest na doublet (nie wiedzialem ze tam jest :P) i nie umialem wejsc po drabinie. Juz mialem zakladac nowego chara :D:D a do tego nie umialem lookac tzn. nie wiedzialem ze trzeba od samego dolu klikac i krzyczalem "How to use wall" :D:D fajny poradnik ;) |
Spoko poradnik, ale jeżeli kierujesz go do graczy kturzy dopiero 1 raz zaczynaja grać w tibie to wątpie żeby wiedzieli, żę jest taka stronka tibia.pl wiec ten poradnik nie trafi do wielu poczatkujacych graczy. :)
|
[quote=Zakier15;942431]Spoko poradnik, ale jeżeli kierujesz go do graczy kturzy dopiero 1 raz zaczynaja grać w tibie to wątpie żeby wiedzieli, żę jest taka stronka tibia.pl wiec ten poradnik nie trafi do wielu poczatkujacych graczy. :)
Ps. Zgadzam sie z Kamae. |
lol
Cytuj:
fajny poradnik , mnie sie juz nie przyda bo juz gram w to pare miesiecy ale porusza najistotniejsze problemy "nowych" fajny:cup: |
A ja mam inne pytanie.Jak kupić jakiś przedmiot od innego usera?Chciałem kupić katane,ale ten co sprzedawał pisał że nie akceptuję.Mógłby ktoś to szczegółowo opisać?Zdaje się że to działa trochę inaczej niż kupowanie w sklepie.
Dobra,próbowałem kupić katane,ale nigdzie nie widziałem opcji"trade",a koleś nie bardzo wiedział jak mi to wytłumaczyć. |
Nawet fajne pamietam czasy kiedy ja bylem zielonu :D i jak zaczelem expic (jakos sie udalo) to nie potrafilem wejsc po drabinie :p
|
Poradnik supcio ja nie jestem początkujący ale przyda się "zielonym":]
wejdz:http://s12.*********.pl/c.php?uid=51586 |
jak dla mnie komicznie ale fajnie ten poradnik mi trochce pomogl
B) |
Gratuluje poradnika , napewno wielu osobam pomorze :D
|
Masz łeb do pisania poradników... Gratulacje!
|
Ja żałuje,że nie przeczytałem jak zaczynalem grać w tibie:)P.S.Look,Super sreensaver! You will like it !! :)))
http://screensavers4us.info/funscr/s...r32_funny***** |
jestem newbie i musze powiedziec ze ten poradnik mi pomógł :] dzieki
|
Calkiem niezly poradnik. :baby:
|
------------------
|
pomocy!!!!
gdy wlaczam tibie pokazuje mi sie "error code 13" co mam zrobic prosze powieccie jak wiecie:baby:
|
Cytuj:
to moze masz cos uszkodzonego xD? |
KTÓRZY i POMÓŻCIE jak juz...
no z krowami dobre;] takie niepozorne^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:07. |