![]() |
Ja mógłbym zająć się pomysłem na czary i ich animacjami, jeśli sie zgadzasz to napisz.
|
rozmowę wstępną z Kawiorem przeżyłem pozytywnie:D
Co do konkurencji, to uwaga. www.margonem.virtual.pl -> gierka kumpla brata. Studia informatyczne, 4 rok:D |
no witajcie ja tez naleze do teamu jestem scenarzysta a ilu mamy wogole programistow ??
|
UWAGA!!!
Zrobiłem forum gry, jest to moje first forum więc nie jedźcie mnie za mocno -.^. KLIK! Jest tam też nowe logo gry które zrobiłem. Mam nadzieje że rp online stanie sie tak sławne jak tibia! See you in rp online! |
Juz sie zarejestrowalem, nawet mam pierwszego posta ;p tez mam taka nadzieje i czekam az gra wyjdzie w wersji online.
Musze sie pochwalic ;p jestem w teamie ;> |
Ale jak będzie tam można zbierać itemy?
Jak bedzie ich można używać? Gdzie je przetrzymywać? Sorki jak ktos już to napisał ale nie chciało mi sie szukać :P |
to jest tibia 6.x ¬¬ czy nawet 5.x bo na www.ot****.net jest klient i serwer do sciagniecia...
|
Up /\
to nie jest ŻADNA wersja tibii super ze powstaje taka gra kto wie może za kilka(naście) lat będą w to grały setki osób ;) |
Cytuj:
A tak na serio to nie ma to nic wspólnego z Tibią (oprócz sposobu w jaki wyświetlana jest grafa) Co do wypowiedzi transparenta to Mam w dupie takie rozwiązanie bo: -nic sie nie naucze -nie będzie to w pełni moje See you in RP Online! |
Kawior mam pytanie a masz jakieś linki do stron coś o programowaniu i takie tam dla poczatkującego żebym coś skapował :) z góry dziękujem
|
*BumP*
Chce powiedziec takze, ze naleze do Teamu :) (Grafik + moze drobne pomysly - tak jak kazdy :D ). Powiedziec chce, ze gierka z tego co narazie czytam ... jest owiele lepsza od Tibii (narazie sie nie patrze na grafike... bo nie bedzie lepsza od Tibii w kilku pierwszych jej wersjach :D ) ale pomyslami i wogole to narazie jest lepsza ! I ... Mam nadzieje ze nie bedzie to cos Al'a Tibia (Super megha expk plxxxa), tylko cos naprawde fajnego, jak STARA Tibia, gdzie klimat byl ! ale jakies dzieci go zepsuly ! Ta gra to nowa nadzieja :) . |
Siemka ja mam pytanie czy gra sie rozwija i kiedy bedzie wersja zeby szlo pograc
|
up:
Hmmm, dzisiaj widze jakis news na stronce ze ma byc wersja testowa... No jak ona bedzie... to sie duzo nie oczekuj od gierki narazie :D bo duzo rzeczy brakuje (glownie grafik), i narazie nie zbyt mila graficzka dla oka (duzo potworow...a raczje wiekszosci brak :D ). I ...w grze bedzie nastawienie na klimat ! CZyli Tibijczykom mozna odrazu powiedziec NIE ! Chyba ze sie nawroca ;P Bo nie chcemy by z tego powstala druga Tibia, gdzie chodzi o zbedne klepanie potworkow itp. Tutaj chcemy postawic na RPG . |
W czym piszecie? W C++? A moze C# :D
|
mnie sie pytaj... ja grafik jestem -.- ,
Kawiora sie zapytaj. |
Kawior, az mnie sciska.
Jaki sposob wyswietlania gry? Macie grafiki o podobnych pomyslach; lozka itd. Snake i cala reszta? Nie zaprzecz, prosze.. Name i pasek hp? Ano tyż podobne. Interface; sposob pisania, eq, mapka? ja nie mam nic do projektu, ale jak ktos zaprzecza oczywistemu.. ;) jeżeli nie wzorowaliscie sie ANI TROCHE na tibii, to zwracam honor. ;d |
Tak masz racje minimapa, snejki i łóżka mogą być tylko w tibii!!!!111111 RP ONLAJN JEST GUPIE A CJI CO TOM GYRE ROPIOM SOM NUPAMI PO NIEMAJOM FLASNYH POMYSLUF!!!!111111oneonoeneoneoneoe
....We wielu grach jest minimapa i snejki więc wg ciebie oni to zwalili z tibii? xD Sposób pisania? Rotfl? ja np pisze z łokciami na głowie a jaki jest wasz sposób? Aaaa no i pasek hp... tak tylko tibia może mieć paski hp i name owszem masz racje miszczu... Rotfl [EDIT] Sposób wyświetlania gry? <lol> ja np wyswietlam na monitorze... :D |
Planujecie wprowadzic Crafting czy cos? Czy bedzie zawsze tylko glupie expienie na potworkach tak jak w Tibii?
P.S. Jak wyjdzie pierwsza wersja to napewno se instalne zobaczyc :) |
Nie badz taki hop do przodu. Jezeli nie widzisz interface/grafiki, to wytrzeszcz patrzaly albo lec dalej popisywac sie przed kolegami.
|
@Vomusu
Zabawny jesteś =] Sprzedają takich jak ty na sztuki? @topic Od której strony by nie patrzeć, pomysły są w wielu miejscach zerżnięte z Tibii... Ale cóż, grunt, że prace postępują. Ocenię, jak zobaczę wersję finalną. Albo source. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:51. |