![]() |
Niechce misie skladać życzeń więc powiem "Nawzajem" :D
ps. Już przygotowałem broń na królczki :evul: :evul: :evul: |
/me mówi 'smacznego jajka' i mu się to dziwnie kojarzy
|
Dzięki za życzenia i w ogóle vice versa ;)
|
jakoś tak było: szczęścia, zdrowia, pomyślności, cichej śmierci, miejsca w grobie, tego my życzymy sobie xDxDxD
|
Wszystkiego dobrego! ;] Mokrego dyngusa i jaja dużego, czy tam smacznego :P
|
O mozna nabic posta :D
Noto: KóśyćęQ źyći węśółęgó jąjęćźką :D |
Skacze krzywo zajączek po kielichu i życzenia wam niesie przez pacianki ,przeskakuje wielkie guwna ,Hiks! wykrzykuje po czym znika w długich susach caly mokry od dyngusła
____ zyczenia sciongane ze stronki ale zdeka podrasowane ;) |
Wszystkiego najlepszego! Niech się spełnią Wasze marzenia (te z Tibią związane też;) ) no i oczywiście smacznego jajka i mokrego dyngusa:D
|
I Nawzajem :D :)
|
/me Pozdrawia całe forum ;)
|
Jupi
Do szczescia w kolekcjii pierdółek na rooku brakuje mi tylko jajek;) ( no moze jeszcze bronze amulet i poison dager)
hurrra ciesze sie;) |
Wszystkiego naj naj naj dla wszystkich tibijczykow, dla calego teamu Tibia.pl, dla wszystkich brazylijczykow (bo tak!), dla wszystkich noobkow,zeby sie zmienili i wyrosli na prawdziwych wojownikow, i przede wszystkim dla was- uzytkownikow tego forum abyscie spedzili te swieta szczesliwie i radosnie (oraz morko :P). Zycze rowniez wiele advancow i szczesliwego loota :P
|
I nawzajem ;] Nie mogę się wprost doczekać poniedziałku >)
|
Cytuj:
Życzę Wam mokrego jajka, dużego zająca[mało kto w to wierzy;)],i e-plate z demonca.:) ps. fajny ten kurczak :p @do mod team:Życzę wam żebyśćie nie musieli usuwac głupich postów tematów i dawać warnów ;) |
wszystkiego najlepszego, smacznego jaja, hojnego królika, żółtego kurczaczka, dużo prezentów pod choinką, itd., itp.... :)
P.S. wasz kórczak rulez!! :D |
Dołaczam sie do zyczen i przypominam ze kompy nie biora udzialu w dyngusie ;)
btw. zabojczy ten kurczaczek ;D |
Nawzajem! :)
Pozdro ;p |
B) [quote=Rezidew]Życze wam tego co wszyscy i jeszcze wiecej :]
i wiecie gdzie jest dużo kruliczków bo chcem jajeczka :) powiedzcie B) |
Życze Tibi.pl team wszystkiego najlepszego:D
|
Życzę Smacznego Jajka wszystkim userom tego forum ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:07. |