![]() |
- czyścimy.
|
Cytuj:
Ja rozumiem, Wielkanoc, ale można ogłosić, przez święta pomyśleć... Cytuj:
|
dobra to ja sie jeszcze zglosze :P
powiedz tylko na jaki temat ma byc fake ;p cya |
Słuchajcie, autor ma wszystko w dupie i se polazł, a ja jutro rano wyjeżdżam i wracam we wtorek :P ...
Jeżeli chcecie, to po powrocie (jeżeli ktoś inny się tym nie zajmie) zrobie taki normalny konkurs, normalny i zgrabny. Z terminem zapisów, terminem składania prac itp. ... Nagrody nie wymyśliłem... Może specjalny udział w moim fake'u(orci atakują rookgaard) :P Jeżeli oczywiście kogoś to satysfakcjonuje... |
Cytuj:
|
Panie, dopisz mnie pan. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
|
- czyścimy.
|
Wy nawet nie wiecie ile my się na forum MTA naspamowaliśmy zanim udało się ustalić wszystkie szczegóły dotyczące Wielkich Bitw Komiksowych. I wciąż są komplikacje. xd Życze powodzenia z organizacja tego czegoś. ;p
|
Ho ho widze że sie zapowiada ciekawie :) Tylko ci zawodnicy... Dark Kriss, Dark Sven, Crowal i... OMG... Avager xD To po zawodach 8o
BTW. Nie wiem czy tak można więc sie zapytam... Czy można taki fake robic tak, żeby byl na scenie mój przeciwnik i ja, i ja bym napisał kwestie mówione przeze mnie i przeciwnika tak żeby np. przeciwnik sie mnie o coś pytal a ja bym mu odpowiedział i w odpowiedzi obraził? :p |
- czyścimy.
|
Dobra sorry źle przeczytałem pierweszego posta w temacie, chodziło mi o ośmieszenie :p
|
Cytuj:
Nie chodzi tylko o jakosc lecz o treść. Ja sie moge zgłosić dla zabawy :> Pozdr0 B) |
Dzisiaj do 20, taa? No dobra, widzę że to jeszcze ma jakieś szanse powodzenia...
Zobaczymy. A narazie możesz mnie dopisać. |
koles se w huja leci i tyle
|
oO
Naprawde Świetne.. PodziwiaC Tylko..
|
up: archeolog
Temat do zamknięcia. |
aaaa
archeolog :/ |
Cytuj:
OŁ JE gsdhacfuisdgfuigsdjkfhasjhjhfjksdhkfja |