Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Kilka hilmow od h lvl postaci (ponad 100 lvl) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73005)

chesek 15-04-2006 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Garino Ardielowan
@up. Nie musisz komentować PvP EO. Uważaj bo zabijesz kogoś swoim 8 lvl pallkiem na Kyrze. ~.~'

@topic. Fajne filmiki, ja teraz w szczególności poluje na moviesy z Hydr, więc mi się przydało. Pozdro.

Komentuję to co widzę.
Ps. Kolejny idiota, który patrzy na "opakowanie", a skąd wiesz, że nie mam innych kont?

@Do kogoś tam.
Domyślam się, że trafienie 91 EK jest trudno, ale EO nie ma 50 lvla, tylko z 2 razy większy od tego pkera na filmiku. A mając taki lvl coś trzeba wymagać. No, chyba że EO potrafi tylko expić.

Btw: Nic do niego nie mam, tylko umiem patrzeć. :D

Vice 16-04-2006 11:52

Przestanie sie juz klucic bo to nie mam sensu :)
Jak koles jest idiotą i chce bic 260~ to niech go bije !

P.S. Fajne filmiki

Thorin-Debowa Tarcza 16-04-2006 21:05

Co do filmów to jedynie z eternalem mi sie jako tako podobal bo cos sie dzialo.

A co do bicia 200 knighta.... takiego to sie leje z sd (ue sie nie oplaca). Niestety, trafienie 200 lvla z sd bez macro jest niemozliwe. No ale aimbot i jazda :P Chociaz wątpie zeby ktos zabil eternala (chyba ze lagi albo uhy sie skonczą) seremontis (to samo) no i cachero (utani gran hur i tyle go widzieliscie ;)) Nie bede sie rozpisywal ze graniczy z cudem zabicie setzera, bubble i innych wysokich lvlów. Oni są ponad~

Sir Stas 17-04-2006 15:39

Upade

Dodaje kilka nowych filmow mam nadzieje ze sie beda podobac

aires 17-04-2006 17:10

Popraw linka do tego filmiku z banshee.

gavreonien 17-04-2006 18:46

@ racja :) <limityyyyyy :P >
@edit: ten z inwazją też popraw

Drax Auguo 08-05-2006 17:01

^^

Gz dla tego pana xD ;]

Filmiki niektóre fajne ;]

Nataniel 08-05-2006 20:01

Brawo wybrales edne z najciekawszych filmow niektore udalo mi sie pominac a niektore warto sobie przypomniec

AliEn125 09-05-2006 16:42

Reshost :>?

Może jakiś rehost plx :>?

Kolidos 10-05-2006 12:00

Super zbiór! Ukatualniaj go, gdy tylko będzie coś nowego.

P.S
Jest to troche nie przejżyste (mi tak się wydaje) nazwe filmu (kto z kim i co robi :p ) powinieneś pogrubić tak jak to zrobiłes z demon helleem setzera ;).

Sir Stas 10-05-2006 17:42

Re:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolidos
Super zbiór! Ukatualniaj go, gdy tylko będzie coś nowego.

P.S
Jest to troche nie przejżyste (mi tak się wydaje) nazwe filmu (kto z kim i co robi :p ) powinieneś pogrubić tak jak to zrobiłes z demon helleem setzera ;).

Pogrubienie jest uzywane tylko do najnowszych filmow kursywa = moja opinia i w ktorym momencie robi sie ciekawy

MaCkA 10-05-2006 17:50

Mam prosbe co do huntu z banshee .. mianowicie moglby ktos nakrecic film z dojciem do tego expowiska i wyjsciem z tamtad :D Bylbym cholernie wdzieczny :)

P.s Co do filmow .. oby wiecej tego typu :D:D:D 100+ lvl rox.
Pzdr.

Forumowiec 13-05-2006 16:34

NO NO NO spoko temat

Prosiłbym o więcej filmow podczas których expiłby knight 100lvl+.:]

Sir Stas 13-05-2006 16:39

Re:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MaCkA
Mam prosbe co do huntu z banshee .. mianowicie moglby ktos nakrecic film z dojciem do tego expowiska i wyjsciem z tamtad :D Bylbym cholernie wdzieczny :)

P.s Co do filmow .. oby wiecej tego typu :D:D:D 100+ lvl rox.
Pzdr.

Umm... King Island droga na bansshe questa

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Forumowiec
Prosiłbym o więcej filmow podczas których expiłby knight 100lvl+.

Jesli bedzie cos ciekawego to czemu nie ;) ale moim zdaniekm najlepsze wrazenie robia druidzi i soce ;)

Vorlan 13-05-2006 16:46

Nooo dobrze ze zebrales jakies porzadne filmy a nie badziewia kilka z nich ogladnalem szczegolnie te z sorcami 100+ (sam jestem sorcem) i mi sie podobalo TAK DALEJ :D

Skym4N 14-05-2006 14:35

No, fajne filmiki, czas na ocene ;p

1. Adans & Buffy Vampir Slayer na Behe
*Komentarze : Ciekawy lecz bardzo niebezpieczny pomysł na expienie, mały lag i dead ;/ Szkoda, że loota lepszego nie była :( Trafiały się ostre akcje z kilkoma behe na klate ;)
*Ocena: 7/10

2. PK pana Eternal Obliviona
*Komentarze : Już na samym początku marzenia poniosły mnie w góre... takie eq, skille... lvl... :P W końcu widziałem EO w akcji, fajne zabezpieczenia przed droopem eq typu 2x AOL ;) Jego owner musi mieć super neta, być bogatym gościem i siedzieć większość życia przed kompem ;p No ale wróćmy do filmu xD Menis chyba chciał manafluidem sobie w głowe pocelować i waste mu się trafiło ;p ten Wizard Of Main mimo PACC'a zachowywał sie jak jakiś noobek... Menis był nieraz blisko śmierci no ale w końcu padł... ładne hity leciały. Chyba się nie domyślili, że wyżucił swoje bp obok np ;p
*Ocena: 9/10

3. Gothmog Amilstel na POH'u
*Komentarze : Starał się być baardzo bezpieczny, wchodził wszędzie tylko aby być solo z jednym gs'em ;p No ale o to chodzi :) Miał fuksa co do draga :o Nie wiem czemu ale tam obok ruin, prawo od świątyni, przy brzegu jakieś błędy były... nachodził na siebie itp... Nagłe zakończenie, szkoda, że z GS'a nic lepszego nie wypadło ;p
*Ocena: 6/10

Sir Stas 14-05-2006 14:45

Re:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skym4N
No, fajne filmiki, czas na ocene ;p

1. Adans & Buffy Vampir Slayer na Behe
*Komentarze : Ciekawy lecz bardzo niebezpieczny pomysł na expienie, mały lag i dead ;/ Szkoda, że loota lepszego nie była :( Trafiały się ostre akcje z kilkoma behe na klate ;)
*Ocena: 7/10

2. PK pana Eternal Obliviona
*Komentarze : Już na samym początku marzenia poniosły mnie w góre... takie eq, skille... lvl... :P W końcu widziałem EO w akcji, fajne zabezpieczenia przed droopem eq typu 2x AOL ;) Jego owner musi mieć super neta, być bogatym gościem i siedzieć większość życia przed kompem ;p No ale wróćmy do filmu xD Menis chyba chciał manafluidem sobie w głowe pocelować i waste mu się trafiło ;p ten Wizard Of Main mimo PACC'a zachowywał sie jak jakiś noobek... Menis był nieraz blisko śmierci no ale w końcu padł... ładne hity leciały. Chyba się nie domyślili, że wyżucił swoje bp obok np ;p
*Ocena: 9/10

3. Gothmog Amilstel na POH'u
*Komentarze : Starał się być baardzo bezpieczny, wchodził wszędzie tylko aby być solo z jednym gs'em ;p No ale o to chodzi :) Miał fuksa co do draga :o Nie wiem czemu ale tam obok ruin, prawo od świątyni, przy brzegu jakieś błędy były... nachodził na siebie itp... Nagłe zakończenie, szkoda, że z GS'a nic lepszego nie wypadło ;p
*Ocena: 6/10

Jeszcze zostalo ci kilka do komentowania :d

Kamilmen Cichy 14-05-2006 15:02

Cool filmiki. Najlepsze jest UE na hydrach chyba :).

P.S.
Nie komentuje wypowiedzi innych...

Rutass 14-05-2006 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doku
filmiki fajne ,znacznie lepsze niz wiekszosc filmikow z huntow zamieszczanych na tym forum

Dokładnie popieram Kozacki zbiór ^^

Skym4N 14-05-2006 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Stas
Jeszcze zostalo ci kilka do komentowania :d

Postaram się to nadrobić ;p Wybieram te, których nazwy mi się podobają lub taki, których nie oglądałem ;p Są takie, które widziałem :P Na razie dam komentarz i ocene do jednego tylko.. przyczyny na końcu komentarza ;/

1. Reinharty jako blocker na Hydrach :P (Royal Pal :P )
*Komentarze : No pierw się ździwiłem, że Knight ma 90+ dist... potem zauważyłem zrozumiałem, że to RP ;p No ładnie, na filmie pokaują łamanie zasad (teleport ;p). Fajny im się noobek wsiął (Scoff ivano) ;p W ogóle coś im się noobki pchały ;p Nie oglądałem do końca niestety :( rodzice + czas trwania :/
*Ocena : 9/10

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:41.