Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Gothic III- Wielkie oczekiwanie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73117)

Yoh Asakura 17-04-2006 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawepek
ja tam pokaldam wielkie nadzieje. Po wspaniałej jedynce, gorszej części 2 no i "źle spolszczonym" dodatku G3 MUSI być the best... Gorzej z wymaganiami, slyszałem ze poand 3 GHz 512 Ram i Karta graficzna 256 Mb+ Ja neistety mam tylko 1.5 GHz, 512 Ram i karte 128 Mb

Z Oblivionem miało byc to samo (tyle,że 1 giga ramu :P) a jakos na moim Sempronie 2800,Radeonie 9600 i 512 ramu wyciąga na maks detalach 10-17 klatek (of course karta podkręcona).
@Down:
To zajebiście, za miesiąc kupuje GeForce 7600GT xD

Stefan12341 23-04-2006 18:33

We wtorek... za 44 dni... wychodzi Gothic III xD Tak blisko... a tak daleko xD

Lucyferusek 25-04-2006 13:46

Igomas jak jest 44 dni do wrzesnia to ci gratuluje:]

Sziruaczek 25-04-2006 14:17

Gothic RoX

Pamiętam jak spedzałem godzinami czas przed kompem grajac sobie w Gothica , Gothica 2 NK i oby dwie częsci mnie wciągneły a teraz niemoge sie doczekac Gothica 3 ktury pewnie tez ebdzie wciagac na długie godziny xP.

Mam duzo czasu zeby kupic se nowa karte graficzna i 1024 albo chociaz 512 ramu xD
Aha i by mi mugl ktos poweidziec ile by kosztowalo 1024 ramu i karta graficzna taka zeby poszedl Gothic 3 ??

Thx z góry za odpowiedz :p

I niech H** strzeli tych którzy głosowali ze Gothic 3 odniesie Okropną Porażke :P

Radlic 25-04-2006 15:06

no... zapowiada sie zajebiście , ale i tak pewnie na 1 ghz nie pójdzie ; P ( czyt. napewno :<)

Filthy 25-04-2006 16:37

bedzie tak samo jak z gta san andreas... wszyscy oczekuja dluuuugo... wszyscy pisza ile rzeczy bedzie mozna robic... mnostwo nowych miejsc... plansza x razy wieksza... a zapomnieli o najwazniejszym... gta sa stracilo klimat jaki mialo gta vc i gta 3... tak samo bedzie z gothic'iem...

Chlebcio 25-04-2006 17:20

www.gothic.phx.pl to moim zdaniem najlepsza strona o GOTHICu, można znaleść tam wiele ciekawych SS z GOTHICu III, i nietylko.
A jeśli chodzi o GOTHIC III to myśle że śmiało może rywalizować o pałeczke pierwszenstwa z " THe Elder Scroll IV - OBLIVION " ( www.oblivion.phx.pl

Stefan12341 25-04-2006 23:06

@Lucyferusek:

a kto mowil cos o wrzesniu? O.o

@Topic:

cos mi sie wydaje ze na "okropna morazke" glosuja fanatycy Morrowinda bo wlasciwie zaden sie nei wypowiedzial.

Aqrelon 25-04-2006 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igomas
@Lucyferusek:

a kto mowil cos o wrzesniu? O.o ....

Heh Gothic III wyjdzie dopiero we wrześniu tego roku o ile nie pod koniec, a znając nasz kochany CD Projekt to szybko nie zobaczymy Gothica III po polsku chyba że ktos wcześniej zdąrzy zrobić spolszczenie.
Ja grałem w Gothic 1 i 2 (Noc Kruka ciut mi szwankuje na tym kompie). Mam nadzieje że do czasu aż będzie Gothic III po polsku zdąże uzbierać pieniądze na nowy komputer (ten ma 4-5 lat i cudu się nie spodziewam mimo że poszło na nim większość nowych gier).

PS. Podobno PB już planuje dodatek.

GornzMikołowa 27-04-2006 22:05

Gothic Iii- Wielkie Oczekiwanie

Ja Gothica 2 Noc Kruka przeszłem 154 razy a Gothica 1 67 razy i niezamierzam przestawac :) ;) :) :cup: :evul:

Lucyferusek 27-04-2006 23:05

Gdybys bys chodzil na j.polski to bys chociarz bledów to nie popełniał.
Zamiast przechodzic x razy gothica (oczywiscie kazdy ci wierzy;) )
pojdz na polski albo looknij do ksiazki jesli wiesz co to.

Duke Dran 28-04-2006 09:24

Czekam na niego z niecierpliwością ^^ kasę już mam całe 100 zł zarobiłem : D
samodzielnie : D co do gry... nareszcie będą tarcze yeyeyeyey (cieszy sie... jak dziecko B) )

Mr.Ofca 29-04-2006 23:24

Gothica I przeszedlem 3 razy. (celeron 466, radeon 9200 SE, 320 sd ram)
Gothica II przeszedlem 5 razy ( w tym 2 razy z dodatkiem)(celeron 466(pentium 866), radeon 9200 SE, 320 sd ram).
No ale fakt faktem ze I-ynka byla lepsza. Wtedy nie bylo zaplanowanej II-jki(brak jakichkolwiek wzmianek o innosie itd). Gothic III bedzie juz troszke "nieswiezy". Moze go uratowac jedynie wspaniala fabula a nie grafika. Tak sobie teraz czekamy i kazdy sie napala na Bóg wie co, a tam grywalnosci zabraknie i calosc bedzie kiepska. Chociaz nie powiem ze GII Noc Kruka byla bardzo dobra. Swietnie dobrali grafike do klimatu wyspy.

PS. Wiecie ze w Gothicu 2 Noc kruka jest wrak "grabusa" (taki stary samochod):p :p? Niestety nie wiem jak sie tam dostac nie uzywajac kodow :/.

Sziruaczek 30-04-2006 01:19

mugl bys mi powiedziec gdzie ejst mniejwiencej tenm wrak samochodu albo zrobic screena i mi pokazac xD PLX xD

Yoh Asakura 30-04-2006 09:53

@Mr.Ofca:
Nie wzmianek o Innosie ? A jak chcesz się przyłączyc do Magów Ognia ? Wtedy o nim coś mówią. To samo jest z Adanosem jak chcesz się przyłączyc do Magów Wody.

Mr.Ofca 01-05-2006 17:31

@Yoh Asakura

Mozliwe. Gralem w niego dosc dawno a przylaczylem sie tylko magow ognia raz. Do najemnikow wogule nie moglem bo jakis blad mialem ze nie mam odpowiedniego lvl chociaz mialem. No ale w G2 Innos jest kultem i gra dosc kluczowa role tak samo jak Beliar i Adanos. W G1 ludzie albo nie wierza w nic, albo w Śniacego (poza dorbnymi wzmiankami). Zadnych kapliczek, textow, ksiag itd.

@Sziruaczek

Kiedy juz przejdziesz do nocy kruka, idz na pustynie gdzie sa orcowie. Za pomoca kodow wejdz na ta skarpe w ktorej jest zbudowana swiatynia zobaczysz wrak. SSa niestety nie dam bo nie mam aktualnie zainstalowanego Gothica.

Cor Tibiarz 01-05-2006 20:53

@up
to nie jest bład
po prostu nie mowia ci dokladnie co tzreba zrobic a tzreba przyniesc laresowi liste od jana a on juz dalej powie co trza robic. Tez na pocztku myslalem ze to blad

xDe 01-05-2006 21:26

Thx mr. ofca

Byłem tam na górze gdzie jest ten wrak samochodu :p

ciekawe dlaczego ten wrak tam jest przecie Gothic to gra średniowieczna :p jakby to ująć a nie że jedziesz samochodem jak w gta :p

wyrazcie na tsdsdo swoją opinie co o tym myślicie :evul:

Dark_Magician 01-05-2006 21:48

No nie palcie się tak hehe :D .Gothic 3 będzie miał kosmiczne wymagania (patrzcie na grafika boska fauna i flora jak żywa) więc ja bym się pochamował z tymi nadziejami kupienia i grania w tą gre :D

Fishaaa 01-05-2006 22:37

Nie ma co się ślinić grafiką ze screenów i tą całą roślinnością, bo i tak:
a) Mogą to być rendery (widać różnicę między starszymi, a nowszymi. Podobnie z filmikiem z gry jaki był prezentowany w poprzednim roku).
b) Nawet jeżeli nie są to rendery to nie mam pojęcia jaki sprzęt to udźwignie, skoro na moim PC (P IV 2,4 GHz, 512 DDRam, Radeon 9600 128 MB) tnie czasami animacja i mam 20 - 30 FPS (BTW: w Tibii tak samo :D).

No, ale z całego serca wam i sobie życzę by ta gra tak wyglądała i wymagała takiego sprzętu jak Tibia.

Jeżeli chodzi o oczekiwania...
Wystarczy, że będzie tak samo dobre jak G2 mi to wystarczy.
A najbardziej mnie interesuje jak zostanie zakończona ta trylogia (może wreszcie poznamy imię Bezimiennego ;)).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:02.