![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Grupy użyszkodników?
Po co? Większość grup wygląda tak 10.04.06 21:31 Blallalalalabl,dllds 17.05.06 23:46 yeyeye Grupy jak nowe to zamieszanie a potem sie robi nudno,nikt nic nie mówi. Osobiście jestem za wyeliminowaniem wszystkich tych grup. Więc jestem na NIE! |
Cytuj:
2-Bez problemu 3- A wy o czym? "Jakiego kremu używasz na zmarszczki??" albo " O nie,mam trądzik! Co teraz? :( " 4-Wy też macie fora na stronach jakiś filipinek itp. Podajesz takie argumenty stary,jakie ja powienienem podac wam... A no i 5-Niby jak/czym? Sprostujesz mi to? 6-Wybacz za te punkty.Nie chcę mi sie bawic 10 min. z cytowaniami... |
Cytuj:
@Walekifa Ja rozumiem, że Twoj "umysł" nakazuje Ci być na nie ;) Ale przeczytaj jeszcze raz wszystkie posty, moze cos Ci to uswiadomi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ad. grupa Jestem za, byleby był wstęp wolny. ;] |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
JA CHCĘ! Jedyne oficjalne zdjęcie, sami chcieliście:
http://img511.imageshack.us/img511/5701/zulek6ko2wb.jpg (Nie wchodźcie na link, nie wiem co tam jest) |
Cytuj:
Tematów jest dużo, i są dość szerokie. Już sam temat stosunków damsko-męskich jest bardzo obszerny. W swoim czasie sie przekonasz. Ad.4 Jeżeli mam użerać się z bandą 13 letnich dziewczynek, które myślą, że jak tatuś kupił komputerek, to juz im wszystko wolno, to ja wole przedyskutować ww. tematy w grupie osób znajomych, których znam z IRC'a/Forum. I ta grupa może to umożliwiać ;). |
Tak 3-4 osoby dzielnie bronią swej grupy.
A my przeciwne szare myszki nie mamy nic do gadania. Ale uważajcie ruch oporu was dopadnie:evul: |
Topic sie zwie "mlodzi i" przy czym prosze mi tu określić ściśle ten próg młodych bo nie wiem czy poprzec czy nie :P
|
@up
Ale Ty masz szczęście człowieku. Akurat do 24 lat. |
Kazdy ma tyle lat na ile sie czuje. Wedlug siebie jesteś młody? Tak? To nadajesz sie do grupy.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
No moje zdjecie legitymacyjne, no moze niemlody, ale przystojny na pewno.
http://img92.imageshack.us/img92/2452/biwak7iu.jpg To jak przyjmujecie mnie, hm? A zapomnialem wam powiedziec, ze jestem zajety. Sry Rybko :S |
/me za przyzwoleniem jednego z mistrzów, również wyraża chęć wstąpienia. :]
Pomyliłem się i oddałem głos przeciwko. :( Dzięki Raul za zmiane. |
Taak,a pozatym
Piękni,zapraszam! Brzydki? WOn ztąd! znajdź se forum dla macków z klanu! Nie ma to jak ocena ludzi po wyglądzie. Jak już ktoś wspomniał lepiej by było gdyby droga do grupy była otwarta... |
Jasne OnlyM. Nie ma problemu.
|
Po pierwsze:
Jak ktos nie ma rl fotki na kompie to odpada? Po drugie: 50% ludzi bedzie sie podszywac, jak bedziecie to sprawdzac? Btw. OnlyM, nie wiedzialem, ze taki przystojniak z Ciebie, moze masz ochote na kolacje przy swiecach? xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:58. |