![]() |
@up
Oh... Rly?! No co ty?! Jak na to wpadles?! O zesz! Podziel sie swoim sekretem! Plx Plx Plx !!!!!!11111oneoneone... Btw. Jak Ci sie udalo wytrenowac taki bystry umysl?! Tu nie musisz sie dzielic swoim sekretem, bo kazdy go zna ; d |
o.O no co ty nie pwoiesz myslalem ze taka zielona duza btw nice loot :d
|
Hah...tak to prawda nie mielismy dfa ;/ Darota mialas bota kazdy to mowi -.- przesywalas smieci z garnkow i jescze sie uhalas daj spokoj...a wiecie co mi powiedziala? ze sie z "wybitymi palcami uhała" BUHAHUAUHAHU n/c xD. To ze my padniemy było pewne dajcie spokoj...33 ms :| ale wszyscy oprocz tartarro odrazu caly loot wjebali do wody takze :P:P...tartaror schowal loot z tego 100rp ale tam z 30 osob biegało i szukalo i zabijali all na okolo xD no coz...dzieki za gratky xD ten xziin tak kozacyzllze ma takiee pvp i co to nie on..a ciekaw jestem ile mial kupy w chaciach jak wyszedl tam na gore ;) pozdro ;p
|
@up
Powtorze pytanie, skad wiedzieliscie ze oni akurat wtedy/tam beda? |
maggus wiem ze macie wiecej filikow
jak cos zapodaj chetnie zobaczymy :p i czekam az znow wyjdziecie poza pz pkowac :D |
Wypasione pkowanie , Gz dla was.
Dorota : tak ma bota , ale jakiegos nedznego bo sam nie otwiera bp :D Xzinn ( czy jakos tak ) : Noob , nie dość że rs to jeszcze sam przylazl , a mugł poczekać na 2 osoby przynajmniej. Nastepnym razem znowu tam idzcie i po drugiej stronie rzeczki wylogujcie jakąś postać i jak będziecie blisko śmierci all za rzeke , dać się zabić i zanim jakieś przypadkowe osoby podejda do loota , wziąć i wylogować. |
8o JAKI TRAAP :)
i tak fe psuje wszystko rozwaliły X( http://img223.imageshack.us/img223/2187/lul7nf.png To mnie położyło na ziemię :D :D Trzymałeś się długo GZ za to . |
Tartarro respect : p
ale to cos > Maggus The Wolf to pomylka jak wy ich tam wciagneliscie d; |
:d
ok Idzcie lepiej spac a nie piszcie o botach :d Hail Maggus
the wolf hahaha :d |
Ehh jak czytam komentarze to współczuje wam... brak mózgu to kalectwo :baby: Jakbyście obejżeli ich wcześniejsze filmiki to byście wiedzieli "Skąd wiedzieli że tam będą". Uważam że Tartaro to jakiś potomek Napoleona :] Tak rozplanować wszystko :) Oglądałem wszystkie filmiki w waszym wykonaniu i moge tylko jedno powiedzieć... WIELKIE GRATULACJE :) Jesteście DE BEST. I coś mi sie tak zdaje, że tu sie ktoś podaje za Darote albo on/ona jest naprawde wielkim debilem... takie teksty rzuca. Żal mi cie :baby:
|
Cytuj:
|
BTW I dont Care Syn Napoleona Gz fantazjii :)
|
Pytanie
Na filmiku padły 2 ksywy:
-Maciejka -Majak Z Braniewa ?:> Filmik zaje..fajny :D Gz. BRANIEWO RoX :P:] |
Normalnie ze Braniewo ;)...Bhuauha Tartarro Napoleon jaka beka :D:D ucieszy sie jak zobaczy to :D:)...on wczoraj w nocy chcial zabic jeszce hardsza osobe:D tam padlo pytanie, ze skad wiedzielismy, ze oni tam przyjda - jestesmy hunted..ja juz tak namieszalem na tym servie...ze na 33 lvlu jak sie zaloguje po 5 minutach jakies 6-7osob pod moja chata :D Dzieki za komenty :*:* xD
|
hmmm wiecej filmikow? jak chcecie to moge wrzucic cos jeszce :P ale i tak polowy fragow nie nagralismy, i to tych najlepszcch akcji ;/ (Muator 74rp;/) ale niedlugo zamierzam zrobic WMV o nas takze poczkacie dostaniecie:D
|
Bardzo fajny filmik :) Ale jak by nie patrzeć długo wytrzymałeś jak Cię tamci goście lali ale jak przyszły posiłki to wałek już był :P
|
Cytuj:
|
You have downloaded 104858 KB. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 20 minutes) Rapid Shere -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- nie nawidze tego X( |
Cytuj:
Film extra ucieczka ładna ale mogliscie zabrac DF zabrac loot i schować gdzieś ; P |
Dorota zastanow sie najpierw nad tym czy jestes facet czy baba a dopiero potem wypowiadaj sie :p .
Jestes przykladem tego ze posiadanie bota to nie wszystko.Trzeba jeszcze wiedziec jak go uzywac> lol<. Filmik naprawde niezly.Jest szansa na wiecej ? -.^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:58. |