Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   100 RP going down on Obisdia...50ED,34MS i 40MS :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73187)

ShadowSSJ2 16-04-2006 19:27

@up
Oh... Rly?! No co ty?! Jak na to wpadles?! O zesz! Podziel sie swoim sekretem! Plx Plx Plx !!!!!!11111oneoneone...

Btw. Jak Ci sie udalo wytrenowac taki bystry umysl?! Tu nie musisz sie dzielic swoim sekretem, bo kazdy go zna ; d

Darota 16-04-2006 19:27

o.O no co ty nie pwoiesz myslalem ze taka zielona duza btw nice loot :d

Ssreb 16-04-2006 20:55

Hah...tak to prawda nie mielismy dfa ;/ Darota mialas bota kazdy to mowi -.- przesywalas smieci z garnkow i jescze sie uhalas daj spokoj...a wiecie co mi powiedziala? ze sie z "wybitymi palcami uhała" BUHAHUAUHAHU n/c xD. To ze my padniemy było pewne dajcie spokoj...33 ms :| ale wszyscy oprocz tartarro odrazu caly loot wjebali do wody takze :P:P...tartaror schowal loot z tego 100rp ale tam z 30 osob biegało i szukalo i zabijali all na okolo xD no coz...dzieki za gratky xD ten xziin tak kozacyzllze ma takiee pvp i co to nie on..a ciekaw jestem ile mial kupy w chaciach jak wyszedl tam na gore ;) pozdro ;p

ShadowSSJ2 16-04-2006 21:05

@up
Powtorze pytanie, skad wiedzieliscie ze oni akurat wtedy/tam beda?

Ghost111 16-04-2006 23:29

maggus wiem ze macie wiecej filikow
jak cos zapodaj chetnie zobaczymy :p
i czekam az znow wyjdziecie poza pz pkowac :D

PharadoX 17-04-2006 00:05

Wypasione pkowanie , Gz dla was.

Dorota : tak ma bota , ale jakiegos nedznego bo sam nie otwiera bp :D
Xzinn ( czy jakos tak ) : Noob , nie dość że rs to jeszcze sam przylazl , a mugł poczekać na 2 osoby przynajmniej.

Nastepnym razem znowu tam idzcie i po drugiej stronie rzeczki wylogujcie jakąś postać i jak będziecie blisko śmierci all za rzeke , dać się zabić i zanim jakieś przypadkowe osoby podejda do loota , wziąć i wylogować.

Upierz 17-04-2006 00:43

8o JAKI TRAAP :)
i tak fe psuje wszystko rozwaliły X(

http://img223.imageshack.us/img223/2187/lul7nf.png
To mnie położyło na ziemię :D :D

Trzymałeś się długo GZ za to .

Zaphi 17-04-2006 01:21

Tartarro respect : p

ale to cos > Maggus The Wolf to pomylka

jak wy ich tam wciagneliscie d;

Darota 17-04-2006 01:37

:d

ok Idzcie lepiej spac a nie piszcie o botach :d Hail Maggus
the wolf hahaha :d

Ibanez 17-04-2006 01:50

Ehh jak czytam komentarze to współczuje wam... brak mózgu to kalectwo :baby: Jakbyście obejżeli ich wcześniejsze filmiki to byście wiedzieli "Skąd wiedzieli że tam będą". Uważam że Tartaro to jakiś potomek Napoleona :] Tak rozplanować wszystko :) Oglądałem wszystkie filmiki w waszym wykonaniu i moge tylko jedno powiedzieć... WIELKIE GRATULACJE :) Jesteście DE BEST. I coś mi sie tak zdaje, że tu sie ktoś podaje za Darote albo on/ona jest naprawde wielkim debilem... takie teksty rzuca. Żal mi cie :baby:

Chaosu 17-04-2006 02:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PharadoX
Wypasione pkowanie , Gz dla was.

Dorota : tak ma bota , ale jakiegos nedznego bo sam nie otwiera bp :D
Xzinn ( czy jakos tak ) : Noob , nie dość że rs to jeszcze sam przylazl , a mugł poczekać na 2 osoby przynajmniej.

Wytłumacz mi proszę, skąd wiesz że ten bot nie otwierał sam kolejnych plecaków z uhami.

Darota 17-04-2006 02:38

BTW I dont Care Syn Napoleona Gz fantazjii :)

Lazar 17-04-2006 03:49

Pytanie

Na filmiku padły 2 ksywy:
-Maciejka
-Majak

Z Braniewa ?:>

Filmik zaje..fajny :D Gz.

BRANIEWO RoX :P:]

Ssreb 17-04-2006 09:27

Normalnie ze Braniewo ;)...Bhuauha Tartarro Napoleon jaka beka :D:D ucieszy sie jak zobaczy to :D:)...on wczoraj w nocy chcial zabic jeszce hardsza osobe:D tam padlo pytanie, ze skad wiedzielismy, ze oni tam przyjda - jestesmy hunted..ja juz tak namieszalem na tym servie...ze na 33 lvlu jak sie zaloguje po 5 minutach jakies 6-7osob pod moja chata :D Dzieki za komenty :*:* xD

Ssreb 17-04-2006 09:28

hmmm wiecej filmikow? jak chcecie to moge wrzucic cos jeszce :P ale i tak polowy fragow nie nagralismy, i to tych najlepszcch akcji ;/ (Muator 74rp;/) ale niedlugo zamierzam zrobic WMV o nas takze poczkacie dostaniecie:D

Master Knight de'Vere 17-04-2006 09:48

Bardzo fajny filmik :) Ale jak by nie patrzeć długo wytrzymałeś jak Cię tamci goście lali ale jak przyszły posiłki to wałek już był :P

Y@hu^^ 17-04-2006 11:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lazar
Na filmiku padły 2 ksywy:
-Maciejka
-Majak

Z Braniewa ?:>

Filmik zaje..fajny :D Gz.

BRANIEWO RoX :P:]

Hail B-wo ;)

Thor,hil,haw 17-04-2006 11:47

You have downloaded 104858 KB. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 20 minutes)
Rapid Shere -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- nie nawidze tego X(

$orcerx 17-04-2006 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darota
Hehe Darota here ^^
Zapomnialem wlaczyc boota i zabraklo mi uh :)poprostu
gz za zgrane sd kombo -.-
Nie moge sluchac tych komentarzy o uhboocie bo zle mi sie robi
gdybym mial bota to bym spokojnie uciekla tak to nie bylo czasu i uhy sie skonczyly haha ;/

Toż sie zdecyduj czy jesteś male czy female ; <
Film extra ucieczka ładna ale mogliscie zabrac DF zabrac loot i schować gdzieś ; P

Miszczu 17-04-2006 12:40

Dorota zastanow sie najpierw nad tym czy jestes facet czy baba a dopiero potem wypowiadaj sie :p .
Jestes przykladem tego ze posiadanie bota to nie wszystko.Trzeba jeszcze wiedziec jak go uzywac> lol<.
Filmik naprawde niezly.Jest szansa na wiecej ? -.^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:58.