![]() |
Czy oplaca sie grac na titani?
|
Ehh.. Jak któryś z poprzedników wspomniał, przez Titanię przewinęło się wielu dobrych graczy.Jednak bezlitosna dominacja Unitu spowodowała, iż coraz mniej jest chętnych na grę na tym świecie.Ceny są niskie, expić się w miarę da, choć Titania jest dosyć zaludnionym servem.Aktualnie nie widać perspektyw na to że sytuacja mogłaby się zmienić.
|
titania jest to dobry serwer
tylko nie rozumiem czemu kazadum sie tak boi unitu gowno prawda ze sa jacys superowi to tylko gra kazdego sie da pokonac obecna wiara z kazadum i seraph latwo mogla by im dac rade o ile sie nie myle na aurea polacy tez baty dostawali wzieli sie ostro do pracy i sa efekty a na titani wielu ludzi z heat ktorzy maja ciagle lvle okolo 90 chcieli by dokopac unitowi , nie rozumiem tylko dlaczego dagott nie jest w wojnie z tego co slyszalem on mial hunta i dima tylko ze dima jest w war a dagott nie , uwazam ze gdyby waspy dolaczyly do war i kazadum by wykazal wieksza chec walki i kupili se jaja na targu dalo by rade wygrac |
Potwierdzam ale wiesz Dagott to chicken wiec wiesz.....a polowa Wasps to kumple UNitow tylko jedno mnie zastanawia, dlaczego Unit nie rusza Waspsow?...
|
waspy placa 1 ml podatkow na miecha ;D
|
Cytuj:
|
http://www.tibia.com/community/?subt...r&name=Widakey
Banished: until Jun 15 2006, 10:09:31 CET because of macro use Anni na bocie ? |
Cytuj:
oj vilumie jak lotrand sie dowie twoj nick to tam duzo neipogadasz... ehh po hacku Lotrand'a De'Blade straciles respect w wielu graczach i twoje zdanie ma gowno do gadania..ale..gratuluje fraga na tym knightcie kupionym na allegro Sharp Thor sie chyba nazywa czy jakos tak :P jezeli ktos gral na kyrze to wie co sie tam dzialo ludzie z wszstkich serwow sie wbili na neigo na rooku byly kicki..;P pozniej zaczelo dominowac Infestus..niestety przegrali wojne i wielki tetro aurelius zdobyl panowanieP (wsumei sie wycwaniaczyl) zaczal protkowac 80% kyry i zabawa byla skonczona :S ng wzielo do siebie zgrajje smierdzacych noobow ktorzy szezyli pa.. zabiles ich to neigrales...pameitam jak jakis pajac z ng ubil mi kumpla poszedlem go zabic z friendem i go ubilismy...anwet sie nei uhnal... pozniej zatrzymalem sie na moscie na fibuli gdy gonilo nas ng (Xezbeth rox:P) kolega uciekal ja ich trzymalem (30 sorca niemogli ubic..zalosne) niestety dorwali tamtego a ja pieknie ucieklem do domku :P a wiec jezeli na new to ma sie powturzyc to ja oswiadczam ze ebde bil kazdego kto wejdzie mi w droge...Vilum dowiem sie twoj nick to bedziesz 1 :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak sie zastanawiam czy bedzie jakas wojna bez udzialu Unit jak myslicie?
|
Ja grałem na titanii , nick Palladyn De'evil , puzniej się przeniosłem na kyre nick Mystic Bos CLUB FIGHTING ROX . Obecnie gram na celeście XD . ;p Też czekam na new servery , oby były jak najszybciej ;)
|
To grasz tam gdzie Garimo:)
|
Lol? Garimo gra na celeście ? Jak tak to może wiesz jaki ma nick XD ??
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:50. |