![]() |
Cytuj:
Troche z ap dejtowałem bo faktycznie nie ma gdzie to zlapac :P http://extremedami.w.interia.pl/axeheh4.PNG teraz raczej lepsze :baby: |
Ten topor jest juz zbytnio polamany -.- Jeden cios i by sie rozpadl - i to ma byc potezna bron?
|
A więc wypowiem sie tak jak matheus ostatnio w moim temacie otóż , forum jest dla wszystkich i każdy może wypowiadać sie jak chcę , jak to było w shreku ? A tak " wolność rządzi " tym razem jest to wolność słowa , myśli , wracając do tematu ostatni topór naprawde ci nie wyszedł , ale jest to dobre że zrobiłeś go sam , nie to co moje niektóre monsty , a więc nie rób takich oszczerbionych rarów :baby: :P
|
Cytuj:
K Thnx Bye xDDDD Cytuj:
|
Poprostu nie umiesz przyjąc do wiadomości że niektóre pracę są złe , a tak wogle teraz ten drugi jest ładniejszy ( topór ) od pierwszego odrazu lepiej .
|
Cytuj:
k thnx bye xD P.S Pracuje nad shieldem :) |
Nie no , trzeba pamiętac że trzeba spokój zachować Aaah... X( . Ok , powiem ci że na podstawie ostatnich aru postów uważam że nie umiesz przyjąć , następne przeczytaj komentarze wszytskie w moim temacie nie śa negatywne tylko podpowiadają co mam zrobić aby były leprze , wiem że sie starasz i jak widzisz taki post to odrazu jesteś wkurzony , ale tak to już jest , i ostatnie najważniejsze ,
Cytuj:
Sry za różne źle napisane słowa , za błędy orograficzne ale jestem wkurzony i już chciałem to jak najszybciej napisać X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( Ostatni raz mówie że ostatni axe jest ładny , chłopie ja jestem w włoszech i ostatnie euro wydaje na kawiarenke żeby siedzie tu i sie z toba kłucić ? W tym czasie mógłbym przejrzeć duzo tematow , nawet nie ewiesz jak na początku było trudno isać ale nastawiłem klawiaturę na polskie znaki , ide z tąd bo tobie nic wyjaśnic sie nie da , cały dzien schrzaniony bo się wkurzyłem aaaah |
Cytuj:
P.S Wcale nie mowilem ze ktos NIE moze pisac wiec po co ten twoj cytat to nie wiem ._. kk zrobilem Dark Wooden Shield :P (albo nazwijcie jak chcecie xD ) http://extremedami.w.interia.pl/shield2.PNG Troche sie napracowalem ale i tak cos mi nie pasuje :S Comment plx x) |
Przyznaj sie-sam ja zrobiles? Cholernie mi przypomina ta tarcze, co jest w sprze Zaga i yona(jest na tym obrazku w ich temacie) tyle ze ciemniejsza i obciete brzegi:P Nie wyglada najlepiej;) Jak dla mnie najlepsza twoja praca jest Miecz Bez Nazwy:P Ten wyszczerbiony;) On jest fajjjjnyyyyy:D
@Gorgi-a co ty se gebe wycierasz moja xywa, ze sie tak brzydko wyraze???:D Ja w twoim temacie sie chyba wypowiadalem ze nie najlepiej to wyglada ale dobrze ze robisz to sam-tak? No coz... Kazdy to mogl powiedziec:) I duzo osob zreszta tak uwaza;D |
Tarcza ładna... Ja bym go nazwał "Crushed Buckler", wyglądałby świetnie zamiast Wooden Shielda :)
Ale i tak twój miecz wymiata... |
No ja mowie jeszcze raz ze sam robilem te wszystkie itemki no te pierwsze to moze nie ja :baby: joke wszystko jest robione przeze mnie szczerze z reka na sercu ta prawa of korz xD jutro zrobie nowe bo dzisiaj mnie nie bedzie -.-" thnx za comments :)
Edyt: No wlasnie se zobaczylem ta ich tarcze ale ona wyglada zupelnie inaczej niz moja ;) P.S Co wy sie czepiacie ze to szczerbate :P :P :P :P lol :pp lubie takie robic :D |
Pierwsze itemy brzydkie :P
Mieczyk b. ladny, widzialbym go jako twohandeda :P Toporek rowniez ladny, widzialbym go jako knight axe, bo na stonecuttera troche za maly :P Tarcza hmmm... tez ciekawa, ale najmniej mi sie z tych 3 podoba... ona jest czerwona, czy mi sie wydaje? Jakby ja na jasnobrazowy przerobic to bylby swietny ancient shield.. i to uciecie w prawym gornym rogu jakos takie dziwne... Niemniej carry on :) |
Ta tarcza i ostatni topor wygladaja na takie troche eee.... źle odlane?
|
Cytuj:
Moj temat tonie jak to sie stalo? ;( ale ja sie nie poddam bez walki, bo pojawia sie coraz wiecej konkurentow trzeba zmiazdzyc wroga :evil: zauwazylem ze coraz wiecej tematow z grafika sie pojawia jezu szok, trzeba bedzie sub forum dla grafiki ;) no ale to nei moje forum wiec nie bede decydowal ale fajnie by bylo :P no tak jak mowilem nowa praca a wlasciwie dwie wersje druga jakos bardziej mi sie podoba :S Obsidian Shield: http://extremedami.w.interia.pl/szyld2.PNG http://extremedami.w.interia.pl/szyld3.PNG Zamierzam sie tez pochwalic moimi pracami na tibia.de/forum :S jestem ciekawy jak skomentuja moje prace :) |
Ta druga tarcza bardzo ładna jest, he, he, he ;)
Albo mi się wydaje, czy ta tarcza powstała na fali zainteresowania nowym miastem? :) |
Cytuj:
Nastepny projekt: Ice sword Ukonczone: 85 % (dodac tylko raczke i zblurowac ale na raczka sie mecze zeby pasowala do miecza x/ ) |
Kurde :P patrz w tworczosci rozgladam sie cala strone obejzalem i nie ma mojego tematu O.o szukam dalej na drugiej stronie moze tam jest... nie ma o.o" to ale patrze ze duzo tematow o grafice nie ma x/ no to se przypomnialem ze forumowicze chcieli sub forum :P no to jest :) ciesze sie bardzo :) i z tej okazji zrobilem Ice sword/rapier (szczerze mowiac nie lubie nazywac przedmitow :P )
http://extremedami.w.interia.pl/ice2.PNG Moge tylko jedno o tym poweidziec x/ moglo byc lepiej... o wiele lepiej... troche wyglada jak dno no ale comment plis x\ |
Erm...Dla mnie to wyglada jak kontur, narazie... Ew. cien samego ice rapiera o_0 Bo naszkicowac obrys i wypelnic textura to kazdy (prawie) potrafi =/
|
lol to juz 470 wyswietlen! xP no mowilem ze ten sword to dno x/ ale sie nie poddam i chociaz troszeczke go zmieniłem:
http://extremedami.w.interia.pl/ice3.PNG Teraz zdecydowanie lepszy od poprzedniego bo tamten za ciemny jakis jest ._."" Btw. Gratz zostania modkiem xDDDDD |
To 2 axe z poprawioną rączką lepiej by wyglądało jak byś te krople czy co to jest spływające z ostrzy usuną. Albo tylko jedną krople bo jak są takie dwie to wygląda to tak..ekhm.., sztucznie.
Sword jest najlepszy ze wszystkiego jak narazie. ;) Tarcza też fajna tylko tak jak ktoś już powiedział na jasny brąz byś ja zmienił. A ten Rapier niestety ale mi się nie podoba. ?( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:29. |