![]() |
Cytuj:
A dodajac: Cytuj:
|
Kufa co wy z tymi grupami macie........
|
Cytuj:
A po drugie czy nie po to zakłada się takie grupy i rozmawia żeby poznać więcej informacji w danym temacie ? |
Hummm... Osobiście bluse'a nie trawie. I nie wiem czy na forum jest wielu jego maniaków. I przy okazji, ja bym nie kładł dużego nacisku na jedną kapelę. Skoro ma to być grupa "Skazani na bluse'a", to powinno być ogólnie o blusie, bez żadnych wywyższeń Dżemu =P.
PS. Ja wolę dżem niż Dżem. |
Czemu nie? TO jest bardzo dobry pomysł:) Jeśli blusem nazywamy zespoły grające np, poezję śpiewaną, takie jak SDM, to ja chętnie dołącze.
Cytuj:
|
Cytuj:
Zresztą wszystko dokładnie opisałem w wiadomości do Dr.Omader i teraz wszystko w jego rękach ;) |
chociaz moj ojciec slucha caly czas dzemu to mam juz tego dosyc ale co do powstania grupy jestem na TAK mimo ze w niej nie bede ale to za dobry pomysl :)
|
Posiadam zarówno film jak i również soundtrack'a z tego filmu. Polecam każdemy kto chodź trochę otarł się o Dżem, albo osobę Ryśka. Ogólnie film oceniam jako bardzo dobry.
A dla bardziej fanatycznych fanów (;) ) polecam film dokumentalny "Sie macie ludzia" z 2004 roku. |
Dzem to blues?? Nie wierze albo jestem z 10w.
Oczywiscie jestem na nie. Tyle tych grup ze mala bania juz nie moge normalnie myslec od tych wymyslonych .... Poprostu jakgby ktos tak stwarzal grupy typu: lubie placki to ta strona zeszlaby na psy (naszczescie tak teraz nie jest chyba?). O mam pomysl stworzmy grupe "jedz gwozdzie". Wiem ze jestem szowinista ale te grupy przekraczaja granice mozliwosci psychicznej czlowieka. |
Cytuj:
"Dzem to blues? Nie wierze albo jestem z 10w" Potrzebuje pomocy do podniesienia sie po raz 3 z podlogi po przeczytaniu tego :/ A co do grupy: bylbym na tak, ale osobiscie wolalbym stworzyc oddzielne forum (np. na fora.pl), zeby uniknac wyploszow ktorzy nie widza nic poza tibia i muzyka ktorej kilka osob wiec zeby byc trendi tudziez jazzy ;] musze sluchac tej samej... Sorry za odswiezenie tematu ale jestem chory na wszystko co jest zwiazane z Dzemem :P Jak ktos zrobi te forum to prosilbym wyslac mi link na prv |
Może odrazu zrobić podforum: Fani cd-action, telefony komórkowe, disco-polo, muzyka filmowa, teledyski, fani seriali polskich.., Jestem na NIE!
Może jakieś 2% tego forum słucha tej muzyki, niech dalej dżem stoji w sklepie/lodówce zamknięty w słojiku. |
Dobry pomysł. ale nie na tym forum, tutaj nie wypali, zaledwie kilka osób będzie w tej grupie więc sensu chyba nie ma zeby zakladac kolejna grupe ale proboj bo warto...
|
A ja jestem za założeniem grupy "Moherowe Berety" lub "Moherowe Ludki"...
A tak na serio: Ja bym chętnie dołączył do tej grupy, jeżeli by ta grupa kładła nacisk na blues zagraniczny. A nie na polski. |
UP@
Tak zwany W Ameryce Cantry ? @Topic Watpie, ze ludzie takiego czegos słuchaja, to było modne 6-7 lat temu gdzie pamietam na polsacie leciała lista disco polowcow.. Nie warto sie trudic uwierz mi ;) @Down Zamiast mnie rzucac łajnem wes mnie oswieciec pliska ?;| |
@up
Rycek, ty nie jesteś ograniczony. Ty jesteś po prostu durny. Weź najpierw DOWIEDZ SIĘ, co to jest blues, a potem chrzań farmazony, jasne? |
@Rycek:
www.pl.wikipedia.org ---> blues Myślisz, że ludzie słuchają tylko tego co jest aktualnie modne? Nie wiem czy jesteś w stanie to pojąć, ale niektórzy ludzie nadal słuchają np. Elvisa Presleya... Ba, niektórzy słuchają twórczości Beethovena! Wyobrażasz to sobie? Toż jego utwory mają blisko 200 lat, to niemodne... |
Cytuj:
A ja jestem na tak i chetnie bym sie dolaczyl do tej grupy, bo nie ma dla mnie pozadnego ogniska bez "whisky", "autsajdera", "listu do M" no i oczywiscie "Wehikułu czasu", to jest stare ale jare i co najwazniejsze ma dusze, ktorej brak techniawie czy hip hopie. |
W zasadzie to ja lubie muzykę klasyczną... Ale nie to, że jej słucham ciągle. Ale fajnie czasami dla wyluzowania posłuchać muzyki klasycznej...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:41. |