![]() |
ja nie mam nic przeciwko, ale pewnie będzie tak samo jak z grupą zrzeszającą fanów frytek (czy jakoś tak to szło)
|
A co powiecie na powstanie grupy fanów Emmy W.? Znalazło by się paru, tematy także niewyczerpane - można gadać o jej brwaich, stopach czy biuście. Można by także krytykować...
A tak bardziej serio, niezapominajcie, że jednak to jest forum tibijczyków, jeśli ktoś się wysili - znajdzie odpowiednie forum wędkarskie. @down: I podobno ma brwi 'krzaczaste', czy jakoś takoś... |
[quote=Palladni]A co powiecie na powstanie grupy fanów Emmy W.? Znalazło by się paru, tematy także niewyczerpane - można gadać o jej brwaich, stopach czy biuście. Można by także krytykować...[quote]
Ja uważam, że jak na swój wiek jest strasznie płaska w klacie :P |
dajcie sobie spokój już z tymi grupami ...
|
Ale się nagle ruszyło z zakładaniem takich tematów.
Zapamiętajcie sobie, że tylko nasza akcja z Oxym była fajna. Wy już nie jesteście śmieszni. Wymyślilibyście coś sami co by ruszyło to forum. Totalny brak inwencji twórczej. ;/ Cytuj:
|
@Raul:
Błagam, człowieku, przestań z tym tematem "Młodych i Pięknych". Będziesz o tym rozprawiał do końca życia? Btw. jeśli dla Ciebie "akcja", przez która ludzie sie "żrą" i wyzywają jest fajna, to nic, tylko pogratulować poczucia humoru. @Topic: W sumie to nie mam nic przeciwko... parę lat temu sporo łowiłem, ale jakoś dyskusja na temat "Jaka przynęta lepsza na karpia?" nie wydaje mi się zbyt porywająca ;d |
Cytuj:
Przyneta? Kuleczki krem kusa o smaku truskawki (mniam ;d ) - na grunt + zaneta na karpia w ktorej opatulony jest sniady chlebek wymoczony w wodzie, rzucony w dal nieprzeniknionej otchlani jeziora ;d Porywa, prawda? xd |
@ UP
Najlebsze są cukierki anyżowe! :D (tak to się pisze? ) |
Panowie, prosze nie mieszac w to Emmy.
To jest Temat o Grupie Wedkarzy :D, a nie o piersiach Emmy. BTW Emma :* ehh... BTW2 Kiedys widzialem jak pewien Pan złowil dwa karpie w okolo 10 min :D my rox? |
NIe mam nic przeciwko :)
Pamietam jak bylem mlodszy (8, 9 lat) jeździlem z tatkiem na ryby! ;D, kiedys złowilem chyba z 30 w jeden dzien, znaczy razem zlowilismy, fajnie bylo nawet, tylko czasem wkurzajace bylo to czekanie az splawik sie poruszy ;S. Ogolnie mam nadzieje, ze taka grupa powstanie, kto wie moze kiedys nawet chcialbym sie dolaczyc, pozdrawiam i zycze powodzenia w tworzeniu grupy :) |
jestem za taka grupą ;), sam łowie ryby(dzisiaj ide) i moze przyda mi sie jakas wskazówka (np. sposob wiazania haczyków) xD
|
kiedys chodzilem kilka razy na ryby ale jestem na NIE... po co tyle tych grup zakladac, nagle kazdy chce je zakladac
|
w taki sposob juz zadna nowa grupa nie powstanie...bezsens...
@up Po to zebys mogl sie czegos nowego dowiedziec ,zebys mogl rozwijac dalej swoje zainteresowania, a nie siedziec jedynie na tibia i trenowac skile.Sa tu jeszcze ludzie ktorzy maja inne pasje niz tylko non stoper komp 24 na dobe. |
@up nie odnosilem sie do tej grupy po co ja zakladac bo wiem dobrze aby zdobyc jakies informacje itp napisalem ,,po co TYLE tych grup zakladac'' , nie gram w tibie, nie siedze 24/h non stop przed kompem wiec skad takie wnioski wysnules ? skad mozesz wiedziec ile siedze dziennie przed kompem ?
napisalem tak bo coraz wiecej osob zaklada grupy w ktorej bedzie sie udzielac ~5 osob |
Jestem za i z nieokrzesana checia dolacze do grupy. Sam lowie, mam nawet dosc duzy stawek rybny na dzialce (duzy = jakies 100m na 70m i jakos tam rybki zyja xD) i zezwolenie na lowienie na zwirowni niedaleko mnie (a to juz zajebiscie duzy zbiornik wodny :D). Niestety niemam karty lowieckiej >.>. Pozdro!
|
+ Jestem za. Ostatni sie trochę opuściłem, ale w wakacje nadrabiam.
|
Sam nie interesuje się wędkarstwem (zdarzało się kilka razy łowić, ale to jeszcze nie jest moje "hobby"), ale jeśli znalazłoby się przynajmniej kilkanaście osób, które znają się na rzeczy - jestem za powstaniem grupy =P.
|
No i niech mi ktoś powie, że wędkarzy jest więcej na tym forum niż potteromaniaków, to się powieszę.
|
Top@
Nie mam nic przeciwko z reszta intersuje sie wedkarstwem. Jezeli grupa powstanie to sie do niej moze dolacze. Up@ Dolicz jeszcze mie XD i moze sie powiesisz :D. od siebie@ Nie rzucajcie chleba do wody bo woda sie skwasi i rybki umra;( . Najlepiej pare mad do przyciagniecia rybek rzucic:P. Ja wiem bo lowilem z kolega mojego taty ( a on juz z 10 lat lowi). Na/W wakacjach zlowilem ladnego plocia czy jakos tak (z 20-30 cm dlugosci) a w sumie zlowilem z 40 ryb w cale 2 tygonie (ale male wrzucalem do wody XD). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |