![]() |
Make love not war xD
|
Nowy frag. Degun - Killed at Level 69 by Laros Feleon and by Healek. 3:6 dla S8.
|
No i co dzisiaj o 19 mial byc open battle i? Znowu nie bylo nikogo od S8. Widze ze maja bardzo wymyslne takty jak nas wkurzyc. Zobaczymy kiedy sie w koncu odwaza na cos
|
Taaa... Panowie z s8 sie nie stawili na kolejne open battle... ta wojna robi sie coraz bardziej noodna...
|
Hehe wiadomo ze się nie zgodzą na otwartą bitwę bo by dostali wciry. Będą was zabijać pojedyńczo tak jak dzisiaj Deguna. Będą liczyć na to ze się zniechęcicie i będziecie się wypłacać. Dopiero wtedy będzie też mowa o jakiejkolwiek lojalności i czy to cokolwiek dla kogoś znaczy. No i pewnie wtedy dopeiro będą chcieli otwartej bitwy
Ale to tylko moja skromna opinia. |
Apr 21 2006, 23:14:31 CET Killed at Level 129 by Alfis
and by Slash'Qu Temu Panu juz dziekujemy =) a tutaj zalaczam filmik =) http://rapidshare.de/files/18605932/...rdies.rec.html |
I tak ma byc :P. Swoja droga, chcesz tego Leon'e LXXX tez zbanowac? :D "scroop here", rozbilo mnie to. Tak samo Aven :/.
|
To taki noob char =) mojej bylej panny ona malo gra wiec ja sobie pogrywam w czasie bana :P
00:15 Swapzor: Exura Dobry jest prawda? xD hahahahaha |
Icorn - Apr 22 2006, 12:35:24 CET Killed at Level 48 by Mortech Nocturna
|
Koti Conqueror - Apr 22 2006, 23:17:51 CET Killed at Level 119 by Alfis
and by Xan Verticas |
A film gdzie? :P
|
|
Mam 13 palka na selenie:cup: ,zrobilem go kiedys bo mi sie nudzilo ale juz nim nie gram.Lognalem sie i patrze ze bija jakiegos 70 lvla,zaczalem nagrywac filmik i calkiem fajnie wyszedl.Ta zioma byla z Rederiet. Nie wiem o co chodzi w tej wojnie bo tu nie gram ale nagralem filmik.
|
No z tego co widze to Alfis ma najwięcej fragów:) pvp mastah
|
Cytuj:
Aczkolwiek w tym wypadku zgadzam się, Alfis ma spoko pvp. |
Cytuj:
Ja bede do konca w tej czy innej gildii dla ktorej walcze, po co mam placic skoro to bezsens. @ Koti Fajnie ze padl nasz "master blaster" wielki kumpel daenero i larosa. Kolejny ktory mysli ze jest kims a tak naprawde nic nie znaczy oprocz jego sd w bitwie |
Dram Lestemura padl.
Wie ktos czemu na forum.tibia.com jest 5:9 dla S8? Bo szukam tego fraga i jakos znalezc nie moge (tzn domyslam sie ze ktos opuscil gildie po deadzie, ale wolalbym to wiedziec z jakis bardziej wiarygodnych zrodel;)) |
Czaksty on Selena tez padl. Zostal wywalony z gildi... Nie moge powiedziec czemu:P moze dlatego ze sam do konca nie rozumiem powodu :P
|
Heh.Czaksty noobił trochę z tego co słyszałem:baby: Fajnie że Dram padł.Nie lubie tej ekipy z Gdańska.Sharka też dopadną.Na dzisiejszy dzień trudno powiedzieć która gildia wygra.Rederiet ma duzo więcej członków, ale sporo z nich ma słabe pvp i są mało zgrani.40,50 i 60 lvle będą cząsto padać.W s8 jest mniej ludzi, ale to chyba dla nich nie jest problem.
btw.Alphon wydawał mi się spoko ale zwyczajnie zdradził Healka. |
Jednym słowem będzie ciekawie, nie wazne jak potoczą sie losy wojny.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01. |