![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dragon lance
|
wand of inferno :P i c set z f axe
|
Moja ulubiona broń to war hammer!
|
Halabarda(lubie szybka akcje...)
|
Z dostępnych to Giant Sword (łamie kości) a z tych nie do zdobycia dla przeciętniaka jak ja to Pharao Swordzik (taki ładniej ozdobiony Giant=-])
|
moja ulubiona bron to Skull Staff i war hammer i stonecuter axe :)
|
Mi zdecydowanie podoba sie fire axe,dragon lance oraz knight axe z ktorego obenie korzystam ;)
|
Giant Sword. Wazy tyle ile powinna pożądna broń ;]
|
Chociaz nikt go nie zdobedzie (chyba ze Cipy dadza quest w letnim update) to moim ulubiencem bedzie Hammer of Wrath, najladniejsza bron w tibi wedlug mnie.
A tak z dostepnych broni (chociaz nigdy nie zdobede 100+ xD ) to jest SCA.. |
You see a fire sword (Atk:35 Def:20).It weighs 23.00 oz.The blade is a magic flame.
You see a wand of dragonbreath.It can only be wielded by sorcerers of level 13 or higher.It weighs 23.00 oz.Legends say that this wand holds the soul of a young dragon. To są moje ulubione bronie ;] aha no i jeszcze: Wand of cosmic energy and Skull staff. |
Proste ze sov :)
|
Thowing Star-fajna sieczka;)
|
Zdecydowanie Dragon Lance :p
|
Ja uwielbiam Warlord Sword (super wygląd), Double axe (jakoś nie wiem czemu), Great axe (super broń i wyglad).
|
Fire Sword B)
|
a ja lubie Dragon hammer i silver mace
a z innych to serpent sword i knight axe choci fajne sa rappier spear i hunting spear |
warhammer- bo jest taki system rpg i fajnie roty idą z niego
skullstaff-fajnie świeci ice rapier-takie male a boli giant sword-śmiesnie wygląda |
Ja uwielbiam knifa:lolo:(ciekawe czemu??). Fajnie wyglada Warlord sword chciałbym to kiedyś miec:2handed:.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |