![]() |
@ MuD Killer ^^
Przecież na rysunku napisane jest Blackbeery, a pozatym nikt nie wspominał o berry |
Niestety nie będę robił dalej fake'a, zadanie to przerosło mnie, pozatym wolę sobie pograć zamiast morderczo kleić kratkę po kratce. Jeżeli oczekiwałeś na kolejną część to przepraszam. Jeżeli fake Ci się nie podobał, to w moim wykonaniu już go nie zobaczysz. Przepraszam, że tak wyszło, ale jestem tylko człowiekiem i zawiodłem tutaj tylko ja ;[ Poniżej daję wam ostatnią lokację jaką zrobiłem / początek trzeciej części. Jeszcze raz sry :s
http://i6.photobucket.com/albums/y24...Fake2/tlo3.png Tłumaczenie: BEERY A PACHNĄCY KNAJPĄ; PODCHMIELONY (O CZŁOWIEKU); PRZEPITY (O GŁOSIE) Blackbeery, w moich zamierzeniach miało być miastem, w którym nie można spożywać alkoholu toteż za odpowiednią uznałem nazwę, która należy sobie tłumaczyć "podchmielony na czarno" ;] Tyle. |
mmmmmm....
whoa... |
Zupelna Kleska
Zrobiles pare Fakow a pozatym juz gdzies to widzialem daje 1/10 Za oszustwo :P
X( X( X( X( X( X( X( X( X( :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: |
Lol... No i po co nawet bylo to zaczynac... Nie wiem czem sie wycofujesz, ten fake chyba ci nie zadawal trudu, bo nie miales zadnych wlasnych grafik, a efekty, nie byly super, wykonje je sie w 2 minuty.
Coz, twoja wola. |
omg nie będe tego komentowac ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45. |