![]() |
No tak jak nie wiesz co to bot to sie nie dziwie, że mu gratulujesz
|
Cytuj:
daje slowo ;] |
Heh jak zrobisz za rok 50 lvl to bedzie sukces, a propo jesli masz 13 lat i takie podejście to w ogóle nie pisz nic na forum, bo za każdym razem ośmieszasz sam siebie ;)
Widziałem w życiu więcej botów niż ty klas skończyłeś B) Więc ciiiisza :) |
Cytuj:
|
A wiesz jakiego ładnego bana byś dostał jakby jakiś GM zobaczył ten filmik...
Ale i tak gratz... |
gratz wykonania questa
|
No coz... jedyne czego nie widzialem na innych filmach z anni, to to ze owierales nowy bp zanim skonczyl sie stary zostawiajac z 6 uhow. Oczywiscie to zadna strata tylko jakos tak dziwnie xD No i gz nagrody ktora troszke nieuczciwie zdobyles ;P
|
Kurwa mać -.- jak czytam "gz dla bota", albo "nieładnie... bot" to mi sie żygać chce -.- Bez Bota annhi jest NAPRAWDĘ ciężki ... a poza tym jeśli bot został użyty jedynie na annhi to nic złego bo pomoc to naprawdę niewielka... :)
Gz Gemaro, Raffu, Lucifer i Tedrus wykonania questa :) Quest poszedł dosyć łatwo :) a takie mam pytanko male... jakiego bota używałeś...? :) NG czy BlackD czy moze jeszcze innego? :) hehe :) i tak jeszcze raz Gratz... z botem czy bez niego :) w koncu jeśli robi to 95 albo i więcej % ludzi a wielu nawet na dużo większych poziomach ginie to jest czego gratulować :) szczegolnie ze to najtrudniejszy quest w Tibii :D // Igor ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dinaforce-Antica został za macro zbanowany bo GM zobaczył film :o |
Cytuj:
edit: down: Co to ma do 'up', czyli mnie? |
/// \\\
/// UP \\\ ostatnio ogladalem filmik z 3 sorcami i 1 druidem na anni(non pvp) druid uzywal mass heal i leczyl all sorcow 1 sorc leczyl druida uhami a 2 sorci walili ue ciagle i uwineli sie w 13sek -GZ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:56. |