Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Berylia Anni~ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73783)

tomcioka 24-04-2006 21:46

No tak jak nie wiesz co to bot to sie nie dziwie, że mu gratulujesz

Sir-Wojtek Hiberna 25-04-2006 01:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tomcioka
No tak jak nie wiesz co to bot to sie nie dziwie, że mu gratulujesz

naprawde widac ze masz 13 lat ;s
daje slowo ;]

Ka$z3r 25-04-2006 09:25

Heh jak zrobisz za rok 50 lvl to bedzie sukces, a propo jesli masz 13 lat i takie podejście to w ogóle nie pisz nic na forum, bo za każdym razem ośmieszasz sam siebie ;)

Widziałem w życiu więcej botów niż ty klas skończyłeś B) Więc ciiiisza :)

Bjoern Shu 25-04-2006 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r
Heh jak zrobisz za rok 50 lvl to bedzie sukces, a propo jesli masz 13 lat i takie podejście to w ogóle nie pisz nic na forum, bo za każdym razem ośmieszasz sam siebie ;)

Widziałem w życiu więcej botów niż ty klas skończyłeś B) Więc ciiiisza :)

hahah owned xD

Virius the Master 25-04-2006 10:43

A wiesz jakiego ładnego bana byś dostał jakby jakiś GM zobaczył ten filmik...

Ale i tak gratz...

Alastar Anarchy 25-04-2006 14:20

gratz wykonania questa

Vrael 25-04-2006 14:52

No coz... jedyne czego nie widzialem na innych filmach z anni, to to ze owierales nowy bp zanim skonczyl sie stary zostawiajac z 6 uhow. Oczywiscie to zadna strata tylko jakos tak dziwnie xD No i gz nagrody ktora troszke nieuczciwie zdobyles ;P

Igrexou 25-04-2006 16:08

Kurwa mać -.- jak czytam "gz dla bota", albo "nieładnie... bot" to mi sie żygać chce -.- Bez Bota annhi jest NAPRAWDĘ ciężki ... a poza tym jeśli bot został użyty jedynie na annhi to nic złego bo pomoc to naprawdę niewielka... :)

Gz Gemaro, Raffu, Lucifer i Tedrus wykonania questa :) Quest poszedł dosyć łatwo :) a takie mam pytanko male... jakiego bota używałeś...? :) NG czy BlackD czy moze jeszcze innego? :) hehe :)

i tak jeszcze raz Gratz... z botem czy bez niego :) w koncu jeśli robi to 95 albo i więcej % ludzi a wielu nawet na dużo większych poziomach ginie to jest czego gratulować :) szczegolnie ze to najtrudniejszy quest w Tibii :D

// Igor ;D

Ka$z3r 25-04-2006 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Virius the Master
A wiesz jakiego ładnego bana byś dostał jakby jakiś GM zobaczył ten filmik...

Ale i tak gratz...

CipSoft nie bierze pod uwagę filmów z tibi, ani zdjęć...ponieważ mozebyć to tzw: "fake". Więc jeśli pokażesz ten filmik Gm'owi (chociaż wątpie żeby otworzył linka którego mu wyślesz, albo dostałbyś bana :) hehe) i tak niewziołby tego pod uwage.

BOtter 25-04-2006 18:07

Cytuj:

CipSoft nie bierze pod uwagę filmów z tibi, ani zdjęć...ponieważ mozebyć to tzw: "fake". Więc jeśli pokażesz ten filmik Gm'owi (chociaż wątpie żeby otworzył linka którego mu wyślesz, albo dostałbyś bana :) hehe) i tak niewziołby tego pod uwage.

Jakby nie wziął jakby wziął?:confused:
Dinaforce-Antica został za macro zbanowany bo GM zobaczył film :o

Lasooch 25-04-2006 18:16

Cytuj:

GMi biorą filmy za dowód... pod warunkiem, że są opublikowane przez samą postać łamiącą zasady, tzn. sam pokazujesz swojego bota... na tibia.com oczywiście, bo gdzie indziej można się za Ciebie podszyć.

edit:

down: Co to ma do 'up', czyli mnie?

Wojtini12 25-04-2006 22:37

/// \\\
/// UP \\\
ostatnio ogladalem filmik z 3 sorcami i 1 druidem na anni(non pvp)
druid uzywal mass heal i leczyl all sorcow
1 sorc leczyl druida uhami
a 2 sorci walili ue ciagle
i uwineli sie w 13sek -GZ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:56.