![]() |
Fajne :)
:) 1000000000000000000000000000000000/10 :) bardzo mi sie podoba :] ja zreszta i tak cie szanuje przygody Vethiego to cud swiata :P i jeszcze Orci atakuja rookgard (ale to chyba Crowala :P)
|
No dobry dobry :D
już go widziałęm wcześniej ale komentne :D i takie pytanko kontynuujesz fake ?? |
Nareszcie weekend i znalazłem trochę czasu że zrobić animacje
Podczas podróży koło Venore http://img56.imageshack.us/img56/1714/animation23bb.gif |
zarabiste ;]
|
fajne a moze kolejna częśc..
fajne , fajne .. Demongo , a jkbys miał czas to moze bys zrobił co się stało w tej dziuże .. CO?
|
Bardzo fajne!Ja lubie ogladac animacje takze mi sie kazda bardzo podoba a ta jest poprostu super :p...dawaj wiecej :p...a oczywiscie 10/10 :)
@offtopic: takie mam mal pytanko..co to jest ots? znaczy co ten skro oznacza,ale nie jako ten no ots do grania ;p..jakis program chyba.gdyby ktos wiedzial to proze powiedziec na pw czy tutaj ;p |
no ładne ładne :D
może sie zajmiesz robieniem animowanego fake |
Super pytanko ile to robisz bo pracy w tym jest widze duzo
|
Cytuj:
@topic: Nice! Sam kiedys robilem fake ruszające się i wiem ile to roboty ;] . GZ dla ciebie. Daje 10/10 |
nie no zarąbiste :D im wiecej tego tym lepiej bo extra to jest :P
|
wbrew pozorom to nie jest tak strasznie skomplikowane :D
trzeba mieć tylko dobre spirity, program (np jasc animation software), wyobraźnie (tego to chyba nikomu nie brak), no i trzeba być precyzyjnym :D bo robienie animacji jest trudniejsze :D jak w normalnym fake mogą być duże różnice w podobnych scenach, tak w animowanym odrazu sie je rozpozna :D |
Bardzo ładnie. rób więcej;)
|
flash?:> mogles troche dluzsze zrobic i jakiejs akcji:P nie napracowales sie za duzo:P
|
up: muwisz że mało się napracował,widać że nigdy nie robiłeś animacji,do takiej animacji trzeba sporo klatek i cierpliwości.
żeby nie było offtopu to fake(animacja)spoko,ciekawe czy zrobisz dlugą animacje (tzn. z jakąś fabułą) |
Cytuj:
|
Gratz :D
Gratz! Fajna animacja :). Tylko 1 pytanko - czy bedziesz kontynuowac Vethiego??? ( kocham Vethiego :cup: )
|
Cytuj:
|
ładne ładne, nawet bardzo.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04. |