![]() |
yo ;p
@Up
Hyhy, all owned ;p @Topic Na Hibernie na 100% jest Hammer of Wrath, widziałem w domku. Wogóle na Hibernie jest pare ciekawych itemów jak np. Djinn Blade czy Twin Axe ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
-Crystal Mace (Atk: 38 Def: 16 Weight: 80 oz) wypada z Vashresamun'a. -Twin Axe (Atk: 45 Def: 24 Weight: 64 oz), wypada z Rahemos'a. -Hammer of Wrath (Atk: 48 Def: 12 Weight: 70 oz), wypada z Omruc'a. -Djinn Blade (Atk: 38 Def: 22 Weight: 24.5 oz), wypada z Thalas'a. Są to już dawno potwierdzone informacje, więc nie wymądrzaj się i nie wyśmiewaj innych użytkowników forum skoro nie masz dobrych informacji. Wystarczy troche się rozejrzeć... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Catrishia
Co do tych opisow broni z tibia.org.pl No straszne az 2 znalazles/las Ja ci znajde na tibi.pl takich z 10 moze wiecej. I czy naprawde jest problemem napisac na np Dijin Blade ze wypada z Ktoregos tam faraona? A i z tego co pamietam to akurat na faraonach jest napisane co z nich wypada, ale na itemach ktore wypadaja z faraonow juz nie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Poto nas zwerbowali, na specialnym dziale w forum (widocznym tylko dla nas supporterów) wypisujemy takie błedy i niedługo braki zostaną uzupełnione, masz jeszcze jakieś skargi? Chętnie odnajde i wpisze je do poprawki :) Pozatym opis Djinn Blade na tibia.pl: Cytuj:
|
Cytuj:
Idz stad. Hammer of wrath jest dostepny dopiero od kilku updatow,dokladnie od tych kiedy weszlo Ankrahmun chyba no moze troszQ pozniej.... Crystal mace wypada z tego faraona od muzyki Vashmunrah czy jakos tak,nie wiem jak to sie pisze...a hammer of wrath wypada z omruca bodajze...na hibernie ma go Deba master i Ubica bodajze. ;p @Up Phoenix shield jeszcze wypada z Mahrdisa i mielismy ja na hibernie*dalej mamy) jako 1 w calej tibi. Mial ja Kalnianczyk chyba :P Napewno byl to ktos z BBa. No ale niestety jakis czub go haknal.... I ktos nasmiewal sie z kogos ze z EE nie wypada Cr- mace , W tym sek ze wypada.... |
Furora rowniez ma swojego crystal mace'a. Fenix'Gru z ekipa zlootwali go z Vashresamuna.
|
na elysia crystal mace posiada go Elahrion Avessar
|
Hmmm
A wiec tak crystal mace wypada z jednego z faraonow i kosztuje okolo 600k mniejwiecej tak jak MPA, a co do silver mace to niewypada z nieczego
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:39. |