![]() |
dzieki dzieki , teraz przez kilka dni moge nie odpowiadac bo wyjezdzam
|
hehe spoko spoko :P szkoda ze tak malo.
poszukaj se na necie programu który sie nazywa UOSU (ultima online screenshot ultility) na 1 guzik robisz screena i sam sie zapisuje :P latwiej tak jest niz wklej-zapisz-nazwa-b;lebleble :) za duzo czasu to zajmuje :) :)) 8o |
Eno to są super ss'y
Te ss'y były bardzo dobre. Ej Fidus znasz Ufoczixa nie?. To jest mój kuzynek ;) .Masz pozdrowienia od niego i gratz za te super ss'y.
|
no no no
Fajne screeny! DL solo, no no no. Szkoda ze to nie ty go solowales ale i tak gratz! 8o Najbardziej podoba mi sie ten screen z advancem, moze dlatego ze ja bylem przy tym Lordem Niwawem (uhmaker). :P
@jasiek - Aldora chyba mnie z kims pomyliles:blazen: |
@blejz
spx, ale nie uzywam _ZADNYCH_ progsow do tibi, wiec ten ostatni ss chcialem zrobic print screenem, ale nie wskoczyl, pozatym jak mozna nie wiezyc ze go zsolowalem hmm ? zsolowanie czegokolwiek sorcem jest banalne, wystarczy miec full many na ms wbic sd, zejsc. Sadze ze moglbym nawet zsolowac demona chociaz byla by to strata kasy na mfy i sdki. Co innego jakbym staral sie wmowic ze mam 15 lvl i zsolowalem ; d |
gratz
OK ssy bardzo dobry tylko mam jedno pytanie.
jakie hity mialesi na dl? |
Swietne SS'y :] jaki masz best hit na dl ?
|
ok przyjechalem dzieki za komentowanie postaram sie wzucic w nastepnych dniach troche akcji ale najpierw chodze na soldy i guardy zeby zarobic na eq :/ bo padlem na jakims glupim trapie i stracilem k arm i gs :/ nawet nie mialem szansy sie uhnac
|
No no ladne screny dl solo gratz enigmo i kogo ja widze na tych screnach mojego qmpla FIDUSA nie do wiary:-) POZDRO
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |