Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Savage Funkstar - 157 EK Killed. Hiberna. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=74396)

eben 25-04-2006 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Belfegoris
no to teraz taki wielki "hajlewel" jestes?
masz tyle lat to sie odzywaj i zachowuj w sposob adekwatny do swojego wieku.

"Btw: czy Funkstar zna zasady?, może się powtarzam ale większośc H lvli może i je zna ale ich nie reflektuje."
HAHAHAHAHAHA?
no dobijasz mnie, jak mowisz to h-lvlach to mow tylko o nich, ty sie do nich nie mieszaj :)
A po za tym czy bycie posiadaczem postaci (nie wnikam czyjej) ktora ma o te 20 lvl wiecej niz przecietny gracz upowaznia kogokolwiek do lamania zasad? A moze sie czujesz wazniejszy? a moze cos ci sie w rl zyciu nie uklada, bo innego powodu strzelania takich tekstow nie widze, jak tylko chec dowartosciowania sie.
Powtarzam jeszcze raz! nie ma sensu tego ciagnac!!! nie chce brac juz udzialu w tej dyskusji, prosze nie juz nawet nie odpowiadaj, przemilcz albo mozemy dalej rozmawiac na privie, jezeli uwazasz ze to jednak ma sens. Ja jestem otwarty na wszelkie opinie :)
mam nadzieje ze to juz naprawde koniec bedzie :)

wiesz.. ja tam nic nie mowie; ]] ale on ma dostep o paru 100+ levelowych postaci na danubi; ]
eh ale zgadzam sie z Toba w 100% nie ma senu sie klucic o bzdury; ] zostawmy spory 10latkom pozdrawiam; ]:) :]

Arte 26-04-2006 07:27

bel~ nie chce Ci nic mówic ale zboczyłeś troche z tematu tego posta...
ok, wiadomo że każdy ma swoje racje i tyle.

Enjoy!

Cossma 26-04-2006 07:30

dałby któryś na rapid'a albo mega upload, bo ten link coś mi śmigać niechce :(

Dyngus 26-04-2006 07:59

Rehost plx :[ A co do tematu Savage i "PA" :

z Savagem idze sie dogadac nie raz z nim gadalem i jakos niemialem problemow typu "pay bp uh or die" ... Jak ktos mu podpadnie to proste ze z niego itemy wymusi...

Opowiesci o Painfulowym PA tylko slyszalem... Sam nie mialem problemow bedac jego hmm providerem :)

Olorion. 26-04-2006 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arte
Savage Funkstar grał 8 lat w Tibie

OK. .

Arte 26-04-2006 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion.
OK. .

masz bardzo ładny avatar xD

DaNiO149 26-04-2006 16:44

"Nie można wyświetlić strony; strona o podanym adresie nie istnieje."

Rehost plx =]

@Belfegoris
Poj***ny jesteś? Każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Ty szanuj czyjeś, ktoś będzie szanował twoje.

Belfegoris 26-04-2006 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DaNiO149
@Belfegoris
Poj***ny jesteś? Każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Ty szanuj czyjeś, ktoś będzie szanował twoje.

N/C
odnosze wrazenie, ze nie przeczytales calego tematu, tylko ostatnia strone, bo nie rozumiem cie, w ktorym momencie nie szanuje czyjejs opini?

eben 26-04-2006 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Belfegoris
N/C
odnosze wrazenie, ze nie przeczytales calego tematu, tylko ostatnia strone, bo nie rozumiem cie, w ktorym momencie nie szanuje czyjejs opini?

owzem koelga szanuje opinie innych.. bardzo grzecznie sie zwraca; ]] rozmawiamy na poziomie : )
haha ale co do tematu to zboczylismy; D
pozdrawiam; )
P.S. nie ma w tym kszty Ironi

Moto 26-04-2006 22:57

Z rozmów, które od czasu do czasu prowadziłem z Savage'm nie zauważyłem żadnych jego wad.. nic do niego nie mam ,ale kiedy wojna się zaczeła stał się podstępny dla mnie ponieważ miałem protekcje u lidera przeciwnej gildii (ale to chyba normalka ;)). Nie wiem co myśleć na temat tego filmiku.. powiem tak.. fajny frag:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58.