![]() |
Cytuj:
eh ale zgadzam sie z Toba w 100% nie ma senu sie klucic o bzdury; ] zostawmy spory 10latkom pozdrawiam; ]:) :] |
bel~ nie chce Ci nic mówic ale zboczyłeś troche z tematu tego posta...
ok, wiadomo że każdy ma swoje racje i tyle. Enjoy! |
dałby któryś na rapid'a albo mega upload, bo ten link coś mi śmigać niechce :(
|
Rehost plx :[ A co do tematu Savage i "PA" :
z Savagem idze sie dogadac nie raz z nim gadalem i jakos niemialem problemow typu "pay bp uh or die" ... Jak ktos mu podpadnie to proste ze z niego itemy wymusi... Opowiesci o Painfulowym PA tylko slyszalem... Sam nie mialem problemow bedac jego hmm providerem :) |
Cytuj:
OK. . |
Cytuj:
|
"Nie można wyświetlić strony; strona o podanym adresie nie istnieje."
Rehost plx =] @Belfegoris Poj***ny jesteś? Każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Ty szanuj czyjeś, ktoś będzie szanował twoje. |
Cytuj:
odnosze wrazenie, ze nie przeczytales calego tematu, tylko ostatnia strone, bo nie rozumiem cie, w ktorym momencie nie szanuje czyjejs opini? |
Cytuj:
haha ale co do tematu to zboczylismy; D pozdrawiam; ) P.S. nie ma w tym kszty Ironi |
Z rozmów, które od czasu do czasu prowadziłem z Savage'm nie zauważyłem żadnych jego wad.. nic do niego nie mam ,ale kiedy wojna się zaczeła stał się podstępny dla mnie ponieważ miałem protekcje u lidera przeciwnej gildii (ale to chyba normalka ;)). Nie wiem co myśleć na temat tego filmiku.. powiem tak.. fajny frag:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58. |