![]() |
Cytuj:
@Kapucha: Aj, a ja myslalem ze on juz nieexpi bo sie boji ze go ubija (moze tem w tym troche prawdy...) |
Nic ciekawego w tej wojnie nie pokazali... szczegolnie strona Dus~ zupelne rozczarowanie. Taifun za duzo tez nie pokazal... Dus~ majac takiego leadera powinni wygrac no ale...
PS: Ktos tam sie wysmiewal ze ringa zalozyl na mane dobrze zrobil... jakbyscie nie widzieli mial on 500~ mana czyli nie musialby sie uhnach co chwila tylko mialby czas zeby przemyslec swoj ruch :) |
W tej bitwie podobaly mi sie najabardziej SD'ki Taifuna i rozmowa na gc, hihihi
|
Totalna wtopa ze strony taifuna i spolki 8o.
Jakby to inaczej rozegrali to by cale ss rozniesli, OMG!! Wogle ta wojna nie ma sensu, duss zrobilo nabor "miesa bitewnego" zeby ss wybieralo ich jako cele nie wyzsze lvle. Ta wojna od poczatku byla zenada, nocne fragi, zalosne proby trapow i reakcja duss, ktorzy expia caly czas majac ta wojne w dupie:P Moze po tej bitwie kazdy sobie przemysli czlonkostwo w Duskiness i czy oni naprawde "rzadza serverem" pomijajac kontrole i tak nie przestrzeganej przez nikogo price listy... |
Cytuj:
Aha i od refugi ty sie odczep bo tu poznalem prawdziwych przyjaciol a nie takich asslickerow jak na furorze n/c |
Cytuj:
Po 2: Nie cala furora to asslickery. Po 3: Nie pisz juz postow w tym temacie bo to jest temat o filmie a nie o udowadnianiu jaki to z ciebie masta pvp i znawca Tibii, swoje noobowstwo pokazales wypowiadajac sie o exhauscie(to chyba w innym temacie sie wypowiadales ze nie ma exhausta jak pijesz manasy;(-->>>zal.pl:/) |
Nie ma to jak war na berylii :D Tam to dopiero akcje byly :)
|
Cytuj:
po 2. moze faktycznie cala nie:confused: 1:1 3. kazdy jest tylko czlowiekiem i ja tez, jak i ty moge sie pomylic... 2:1 dla ciebie, wygrales... |
Cytuj:
Ja jak zaczynalem grac w tibie to myslalem ze warlord sword z orca warlorda wypada :D :D C ya |
haha
zal pl haha
oh sorry light hack kolo ma superancki ;P |
Cytuj:
|
huh skoro koles umie celowac explo po ciemku to co to jest jak nie light hack ......... sorry ja sie nie znam ale jak ty masz lighthacka to tez masz jasno jak ogladasz filmiki
|
Cytuj:
|
Quote...huh skoro koles umie celowac explo po ciemku to co to jest jak nie light hack ......... sorry ja sie nie znam ale jak ty masz lighthacka to tez masz jasno jak ogladasz filmiki
wiec skoro jak masz jasno jak ogladasz filmiki to z twojego p i e r d o l e n i a mozna wywnioskowac ze ty masz light hacka skoro nikt inny tego nie widzi ;) |
Cytuj:
|
I to ma być wojna?
żal..... |
Cytuj:
ALE GDZIE NA TYM FILMIE BYLO CHOCIAZ PRZEZ MOMET CIEMNO!!!!!!!!!! -.-.-.- |
tragedia normalnie tragedia
tyle osob ganialo pasterza nie wiem w jaki sposob nie mogli go trapnac ale jedno przyznam taifun lubi wastowac runki ;D i ogolnie to film bez sensu n/c |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06. |