![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
To jak zareaguje na pozytywny koment w duzej mierze zalezy od tego w ktora czesc mojej psychiki zostal skierowany. Jezeli ktos mi powie, ze mam wspaniala dykcje czy fenomenalnie radze sobie z cekolowaniem sufitow - oleje to, bo w zadnym wypadku te rzeczy nie sa czyms co mnie pociaga. Natomias jezeli partnerka powie, ze jestem dobrym tancerzem, badz dziecko, ze wspaniale opowiadam bajki - to juz polechce plat mozgu odpowiedzialny za wartosc. Negatywny komentarz: Do tego co wyzej dochodzi jeszcze swiadomsc tego kto to mowi: jezeli ktos bliski badz moj przelozony to jest to niemile. Natomias leje na negatywne komenty osob, ktorzy chca mi tylko dopiec - nie musz byc kochany przez wszyskich;) |
Czy zdarza Ci sie myśleć o "zamianie z kimś życiem", tzn zazdrościsz czegoś co ktoś inny osiąga?
Tak, bardzo często. Z reguły wychodzę z załozenia że już na starcie mam gorsze życie, że "urodziłem się gorszy od innych". Czy "bazowy" stan z którym się budzisz jest "Nowy fantastyczny dzień, tyle fajnych rzeczy do zrobienia"? Raczej na odwrót. Jak ciężko wyprowadzić Cie z dobrego humoru? Jeśli już w takim jestem, to bardzo łatwo. Jestem bardzo nerwowy i nawet byle błachostka może mnie wkurzyć. Co czujesz kiedy słyszysz komentarz (odnośnie twojej osoby) pozytywny, a co jak jest on negatywny? Na negatywne nie reaguje, uważam że i tak się nie zmienie pod wpływem jakiegoś idioty który wytyka mi moje błędy. A i tak większość negatywnych komentarzy to stek bzdur. A pozytywne? Takiego jeszcze nie słyszałem. |
Chciałbym Ciebie (was :-P) zapytać czy uważasz, że twoje życie jest szczęśliwe?:
+/- Czy zdarza Ci sie myśleć o "zamianie z kimś życiem", tzn zazdrościsz czegoś co ktoś inny osiąga? Czasem Czy "bazowy" stan z którym się budzisz jest "Nowy fantastyczny dzień, tyle fajnych rzeczy do zrobienia"? Tylko w dni wolne od szkoły, chyba, że po szkole mam coś zaplanowanego ciekawego. Jak ciężko wyprowadzić Cie z dobrego humoru? Zalerzy czym... Co czujesz kiedy słyszysz komentarz (odnośnie twojej osoby) pozytywny, a co jak jest on negatywny? Na pozytywny pozytywneie, trudno było by się nie cieszyć z komplementów, na negatywny to już zalerzy: jeśli w stylu "zjedź mnie na maxa' to olewka, jesli "zjedź mnie inteligentnie/ironicznie" to humor leci w dół |
Zycie jest do dupy... Zawsze jak juz cos idze po mojej mysli to zaraz sie spierdziela... Chcialbym sie zamienic z kims zyciami...
|
Czy zdarza Ci sie myśleć o "zamianie z kimś życiem", tzn zazdrościsz czegoś co ktoś inny osiąga?
Zazdrosc pojawia sie bardzo czesto, ale o zamianie z kims...Niee:) Czy "bazowy" stan z którym się budzisz jest "Nowy fantastyczny dzień, tyle fajnych rzeczy do zrobienia"? Zalezy od dnia. Generalnie wstaje z dobrym humorem. Jak ciężko wyprowadzić Cie z dobrego humoru? Tez zalezy od dnia ;P. Ale najczesciej trzeba sie o to dobrze postarac. Staram sie nie denerwowac byle czym. Co czujesz kiedy słyszysz komentarz (odnośnie twojej osoby) pozytywny, a co jak jest on negatywny Pozytywny- jestem szczesliwy Negatywny- jesli jakis racjonalny to raczej sie nie ciesze:p . Ps. Hu' kers??? I dobrze by bylo gdybys napisal do czego dokladniej sa Ci potrzebne takie wyznania:) . |
hehe ;) Ja tam sie ciesze z mojego zycia ;) nie mam czegos co chcialbym miec (w sumie duzo jest takich rzeczy ale malo waznych... raczej :P) no to mysle ze tak musialo byc, bo tak mnie ktos tam z gory ustawil. Ogolnei zycie jest fajowe, ale swiat jest do dupy :p
|
Za bardzo skupiliście się na pytaniach, one były raczej jako nakierowanie na to, co kraży mi po umyśle ;)
@Kaldrick Nie przecze, nie przecze... ;-) |
Co mi chodzi po głowie kiedy się budzę?
"jeszcze pięć minut..." |
jestem szczęśliwy i nieszczęśliwy dlaczego?za dużo by pisać.są ludzie ,którzy wprawiają mnie w szał bardzo szybko na tym forum takich nie ma.krytyka?przyjmuje od wybrańców przyjaciół/ek,kolegów,czasem niektórych nauczycieli i czasem od rodziców.ba czasem nawet krytyką kogoś z internetu...ale to koledzy;)reszta w większości spływa po mnie jak po kaczce.
pewnie zaraz wpadnie tu ktoś ,wypomni coś uweźmie się na coś dla niego>..!.. |
Hmm... sam sie sobie dziwie, ale od jakiegoś czasu naprawde jest z grubsza zadowolony ze swojego życia. Zacząłem lepiej dogadywać się z ludźmi, pozbyłem się zbędnego balastu itakietam. Ogólnie powiedziawszy to dla mnie dobry rok :p
|
Cytuj:
Cytuj:
Mysle " k.u.r.w.a, az tyle rzeczy do zrobienia, nie mam sily..." Cytuj:
Cytuj:
Negatywny:Olewam, tyle ich w zyciu uslyszalem, tyle jeszcze przedemna, szkoda nerwow :) Mam nadzieje, ze cos pomoglem... |
'Szczesliwy'. Chociaz czasami do szczescia brakuje mi czegos. Ale ogolnie to jestem zadowolony; ]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20. |