![]() |
Skąd wiesz że to jest niemożliwe??
|
Ja tylko przypuszczam:D
|
Wiesz ja np. moge zrobic tez OTS z mapa rl tibi i na mainie np pokazac ze mam DSL i nick postaci zrobic taki sam jak np jest w rl tibi na wysokim lvl .. np na Harmoni i zrobic postac np. Hugi Bugi i co jak wpiszesz na tibia.com to jest
Name: Hugi Bugi Sex: male Profession: Elite Knight Level: 134 World: Harmonia Residence: Carlin i na ots tez sobie bedzie taka postac latwo takie cos zrobic nadac postacia nicki takie jakie sa na danym serwie i wszytsko jest zrobione.. duzo by mozna piac o tym :P onlz TRade |
LoL to nie jest ots porostu pozamieniane itemy w pliku "tibia.spr" xD
|
Ale tam wszystkie te postacie co były w filmiku są w rl na rooku albo mają 8lvl na mainie i są z Azury.To tyle ludzie by się kwapiło do tego??
|
@up up
o tym nie pomyslalem :D jak widac jest duzo kombinacji zeby tylko ludzi oszukac :D ja ide na snokera patrzec bo juz nie mam sily na tego noobka :D zrob ktos postac na tym serwie i niech da na trde i tyle papap |
hehe pewnie tak oxidos bo nawet ani razu nie brał look na spike sword i inne itemy:Dbo jakby wziął to chyba nie pisaloby że to spike sowrd tylko np.katana jak podmienił tam coś z kataną no nie??
|
Cytuj:
Jedynym dowodem bedzie to że każdy z osobna zrobi sobie postać na tym serwie i bedzie chciała te itemy na trade zoabczyc. |
@Up
To pomyśl 2 razy :P jeżeli zmienisz cos w tibia.spr to widac to tylko w twojim klijencie ^_^. Jak dla mnie nie ma normalnego wytłumaczenia ^_^ |
Jak umie zrobić to zrobi tak ze nawet bedzie pisac ze to spike sword ale tu widocznie tak nie zrobil i nie lookal
|
Cytuj:
|
wezcie rehostnijcie, zajmie wam to kilka sec xP
|
JUz wszytsko jasne
to nie fake kolo roibl questy na 7.,4 tibi gadalem z jego kumplem a i jeszcze real kumpel z podwroka Dark Sorcer kopiowal mi to ze wiece You Se a Sword...... |
rehost plz -.-
|
Mam takie male pytanie do autora filmu... kiedy on zostal nagrany?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ty ......... |
ots/edycja id itemow
kthxbye |
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=97675 nawet tam ten boob to wrzucil napisz im tam ktos ze to ots i wogole wiecie bo ja az tak super ekstra zajedwabiscie nie pisze po english
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |