![]() |
Tylko, ze ja ne chce gry do nauki ani dema tylko full wersje
|
Hmmm no skoro juz poruszacie tą tematyke to moze ktos ma lub zna jakis program(moze byc demo) do WoW TCG Online bo mam decka umiem grac jednak malo w to osób gra a system fajny.
|
Poruszylem ta tematyke tylko dlatego, ze nigdzie nic ne ma w necie a wyskoczylo mi w googlach to forum wiec sie specjalnie zarejestrowalem i pytam bo naprawde nic ne moge znalezc ;/
Taa btw . . . KTOS ZYJE NA TYM FORUM !????????????????!!!!!! |
nie wiem czy o to wam chodziło ale cóż
www.venatios.pl karciana fantasy łatwa i przyjemna polecam =) jak chcecie mnie wspomóc (a pewnie nie chcecie) to możecie wpisać mój nick jako polecony przez: Ancloner :) thanks you verymuch PS: DARMOWA!! |
Zarejestrowalem i polecilem cie
|
Według mnie najlepsza kracianka to TTA. Są tam takie same karty jak w FF8 i są też takie same zasady jak w FF8.Są tam ze wszystkich finali i jeszcze trochę z innych gier.Polecam :)
strona www.ttadvance.ca |
Cellmons
http://cellmons.tenbit.pl/
Dobra, polska gra karciana fantasy :) Do dyspozycji jest wybrana przez siebie talia kart oraz 2 typy ataków, fizyczny i magiczny. Przed walką ustawiasz elementy obrony i ataku. Jeśli element ataku w konkretnej turze jest ustawiony przeciwnie, niż element obrony przeciwnika - dostaje on obrażenia.... jeśli jednak nie, przeciwnik blokuje uderzenie.Różne postacie mają różne staty, umiejętności itp Napisałem to trochę chaotycznie, ale niełatwo przedstawić podstawowe zasady gry w 3 zdaniach, po prostu sami przetestujcie ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42. |