![]() |
po co sie podniecasz? dobre macro robi swoje....znałem kogos takiego co grał na macro do 120 levela. wielcy mi mistrzowie.
|
Randell Riot Deleted
No i koniec tematu i nie piszcie bzdur "dobre macro robi swoje", raczej bym powiedzial dobry sharing robi swoje. cya |
Dobra zrobil 100 lvl w niecaly miesiac, ale ziomek miala blokera mial kase juz przygotowana na sdki i byl zoorganizowany a nie jak new serv to jest wogole co innego.....
cya |
Cytuj:
Yours Adam |
jest nas wielu...nas nie pokonacie << racja... :P (cytat z piosenki)
|
konot randella jest usuniete wiec po co te ciagle dyskusje? proponuje zamknac temat. dla niedowiarków : http://www.tibia.com/service/?subtopic=lostaccount wpisujemy Randell Riot i submit
|
Sandler Riot vel Randell Riot vel Klauser Riot: You advanced in sharing your account.
Hrhr. Kolejny sharer skasowany. Good job :> Zostal jeszcze tylko Klauser ;] |
Jego śmierci wskazuja na to, że używał cave bota. 3 razy zginął na rotwormach, w tym raz na 23 lvlu, doswiadczony gracz raczej by nie padł -.-
|
Omg;p niewiecie co tam się dzieje i komentujecie...:(
Po 1.Sandler Riot gral sam po 2.Randell Riot-new char Sandlera,ale już z kolegamiB) ) + Mały CaveBocik i mamy 100 lvl w 20 dni;) I zdaje sie ze Klauser też gra sam ( ale to tylko moje przypuszczenia,jego nieznałem:P ) Apr 23 2006, 08:33:45 CET Killed at Level 186 by a hunter Apr 16 2006, 21:35:07 CET Killed at Level 187 by a hydra Jakby scharował konto to by dawno odrobili te lvl-e:P wiem,że to dużo na takim lvl-u ale każdy po trochu i by się odrobiło.A samemu widocznie mu się niechce |
o ja pier*** gra o miesiac krocej odemnie ja nie mam 20 lvla a on ma 100 8o
|
Cytuj:
|
Fakt. Szybko wbił ten level, ale co lepsze, on nie maniaczy po 24h/7.
Skoro już tak szybko wbił ten 100 lvl, to może teraz nowy rekord w zdobywaniu 200lvl? Zobaczymy, jak to będzie. |
Cytuj:
|
a ja mysle ze dostal bana na miesiac za sharing bo nie loguje sie juz od 2 maja i na dodatek ukryl informacje o swoim koncie ;]
|
Cytuj:
Wnioskując z tej wypowiedzi stwierdzam ,że myślenie nie jest twoją mocną stroną. |
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAH N/C btw. nie da sie robic 1 mln expa na dzien expiac na dwarfach;p on expil wrls/drags/hydras i nie da sie robic tego na "bocie" napewno jest sharerem tyle |
Cytuj:
|
Nie wiem ile to expa ale Xart Sain Z nebuli keidys 70+ Rp teraz 20+ pal wbil na dwarfach z 53 na 57 w jeden dzien ... wiec sadze ze da rady wyciagac ponad 700k expa tam ale przy zalozeniu ze nie gral duzo to przyznaje ci racje
|
Sharing to jest pewne, ale nie wiadomo ile osob. Ale gratulacje sie naleza.
|
Hehe cala samera
Gralem kiedys na tym serwie Randell Riot=Sandler Riot zbanowany na 182 lvlu za sharing account. Reldnas tez jego postac w 3 tygi 96lvl wbil. Gra na nim do 5 z tego co pamietam!! Wogole na tym serwie jest duzo brazylyjczykow ktorzy znaja sie z rl 70% czolowki. Sharuja konta max do 6 osob poznalem kolesia Tobias el'matador w ciagu niecalego roku zrobili knighta Tobias el'matador cos okolo 120lvla. Po haku Zrobili Dell Escaldado prawie 130lvl rowniez zostali haknieci to wrocili na tobiasa i wbili 101 lvl obecnie 99 bo padl pare miesiecy temu. Brazylijczycy na tym serwie maja bardzo dobre pg i sharing :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:08. |