Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Mały update [v7.27] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=7526)

Fiviso 22-07-2004 19:09

;( Tibia CAM nie dziala :( a wlasnie se nowe Filmik sicionglem i co i gó... nie moge ich obejrzeć :( ;( .
Świetne som te obrazki przy profesjach :D ;) Ahhh... Ktoś wie kiedy wyjdzie nowa Tibia Cam ?( :P

Maniack 22-07-2004 19:28

ja do tibi cam zawsze używam klienta tibia-mc ...i na nim przynajmniej wszystko mi działa (nie gram na mc...ale czasem lubilem robić runki afk i oglądać filmiki na tibicam [to chyba legalne]..ale juz nie gram sorcem)

co do nowego klienta TibiaGG...
uważajce na niego bo ja go wypuszcze...(qmpel mi pomoże)... i będzie miał pełno keylogerów ;)

edit:po ściągnięciu pliku tibia***** (który zaczyna sie ściągać po wpisaniu acc i pass) by zlikwidować problem z "bla bla..tibia is nuning" należy dać alt+ctrl+delete zaznaczyć "tibia" i dać "zakończ zadanie" ..po tym uruchomić spokojnie tibie :)....
lu po prostu wyłączyć kompa i uruchomić ponownie

edit2:sorry Dobo byłeś pierwszy... ?( ...ale wysłałeś posta podczas gdy ja edytowałem

Pexazowe 22-07-2004 19:49

Simas loodki :) mam klopota uruchomilem tibie update mi siem sciagnol a nie moge uruchomic tibi!!!kiedy chce ja uruchomic pojawia siem napis ,,A Tibia client is already runnig!'' pomocy nie wiem co robic :( :( :(

Dan the Automator 22-07-2004 20:02

re.up

masz dwie opcje
1) Reset komputera
2) CTRL+ALT+DEL, wybierz "tibia", a potem zakończ zadanie~

Skrzat 22-07-2004 20:11

Sorrki

Sorrry rze sie tak darlem ale reset kompa pomogl narqa :)

Pexazowe 22-07-2004 20:17

dziex dobo pomoglo :) :) :)

idZi Master Of Dizaster 22-07-2004 20:36

czy w związku z tym mini updatem jest nowa versja tibi.cam bo jak swoją włączam wyskakuje ze zły client .. fakt tibia gg nie dziala 8o

djkuter 22-07-2004 20:37

Ale up-ek

Ale update, że hej. Nic ciekawego nie zauważyłem. CIP-y zróbcie jakiś porządny up-ek, a nie tibia 7.24, 7.25, 7.27. A nie może byc 7.27, 7.37. ;(

popi 22-07-2004 21:16

Czy to prawda?

Z moich zrudel uslyszalem ze nie tylko z tego powodu wyszela nowa wersja :)

Slyszalem , ze jacys gracze odkryli blad w grze

W nagrode za udowodnienia bledu mieli wybrac po 1 przedmiocie

Wybrali Golden helmet i golden boots ^^

tylko pozazdrosic

Pasorzytek 22-07-2004 21:17

ludzie jesteście smieszni bo niedziala wam tibia gg i dobrze ja bym zrobil jescze cos takiego ze jak tibia wykryje ze jest oswietlone narozniki mapy [wszystkie 4] a jest noc i niema zrodel swiatla wyskakuje"bug" i papa ;p loguj sie od nowa ;p przydatne w godzinach 18+ na zaladowanych serwach ;p

Adwokat bazantow 22-07-2004 21:24

ej to co w tym nowym updacie mialo sie znalesc- tylko skillbar? :(
ja tu czekam czociaz na nieco polepszenie grafiki bo kanciaste lodzie itp to jest zenada... X(
ewentualnie jakies nowe stworki (i darama dla faccow):]

Peter the Sheepy 22-07-2004 21:36

heh, i co z tego że tibiaGG nie działa? (Chociarz na moim kompie to uniemożliwia granie w Tibie, mam zrąbaną karte graficzną)
1-I mam takie pytanko-zupełnie serio i poważnie-tak jak Fiviso, chce wiedzieć kiedy wyjdzie następna TibiaCam
2-Kiedy bedzie nowa tibiaGG? (Pozwala mi grać bez resetów co pięć minut)
3-Wszyscy co mają problem z uruchomieniem Tibii po zupdate`owaniu po prostu zresetujcie kompa.

Piecyk11 22-07-2004 21:41

Wszytsko cool, ale...

Dobra wszystkie rysunki i inne bajerki są cool, ale mam pytanie czy accounty starych graczy(tych którzy już mieli acc przed update) bedą mieli zmienione numery czy tylko ci nowi. Bo juz zwatpilem jak wpisywalem haslo dzis po updacie to uzywaja zapewne znnemu dla wszytskich sposobu ctrl+v w okienku wyskakuje mi 8 gwiazdek i sie normalnie wszystko dobrze loguje. I jestem ciekaw czy bede musial coś zmieniać czy nie??

Tychanowicz 22-07-2004 21:58

O jakich wy nowych obrazkach mowicie?

Xifuzal 22-07-2004 22:31

ee tamm taki "lol" juz mialem nadzieje patrze a tu lipa nic nie ma , buuuu co oni sobie wyobrazaja ;(
skad teraz wezme klienta ktory odtworzy filmiki z tibi cam !!!!!! FFS

Lepa 22-07-2004 22:32

No to sie ludzie cieszcie.przez ten pieprzony update wogule Tibia nie chce mi sie uruchomic.Nawet po restarcie kompa nie moge uruchomic Tibii X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Heeeeeeeeelp!!!! Pliz niech mi kto pomorze bo kurwa nie moge.Nie dosc ze mnie fire elemental na foldzie zabil i stracilem 3300 doswa to jeszcze jakis pieprzony update zjebal mi tibie.Pomocy ;( ;( i sorka za przeklenstwa ale jestem cholernie zdenerwowany.Prosze o pomoc jakiegos modka bo oni chyba najlepiej wiedza co mi sie moglo stac.Z góry thx. :(

Maniack 22-07-2004 22:43

komu tibia nie działa pu update niech sobie przeniesie z katalogu tibi plik tibia.spr na pulpit...(by nie stracić mapy)
usunie katalog tibi... ściągnie nową wersje tibi z tibia.com ,zainstaluje i przekopjuje do nowego katalogu z tibią plik tibia.spr (żeby mieć odkrytą mape)

ludzie czytajcie posty... sprubujcie skopjować katalog tibi,poszukać pliku tibiamc w necie (np. na www.tibia.kgb.pl) i podmienic plik tibia***** na ściągnięty plik... i używać tego do oglądania filmów... mi w takim układzie tibicam działa

Lepa 22-07-2004 22:52

:) :) :) Dziala dziala dziala dziala dziala :) :) :) Wystarczylo przeinstalowac Tibie i ustawic przelanczanie w firewallu.Dziala dzialadziala dzila omal nie popuscilem.

Modki,mordki moga byc i portki ale bana dac moga wiec sie z nich nie nabijam bo bedzie banek, a jak banek to nie bedzie na modków pisanek bo sie modki wkurza i bidnego lepe z forum wykurza wienc zara sie zmywam i modków nie przezywam i jak grac na myterze pokaze wam> Młotki rzadam,Hujsajn zyje,a ja wpijam w sciany ryje :D :D :D :D :D

Lepa 22-07-2004 23:23

Co tu tak cicho???Ze po dobranocce to wszyscy od razu do luzeczka :D Ludzie muwcie cos plis!!!Jak ktos cos powie to opowiem wszystkim bajke na dobranoc. ;)

Smoczas 22-07-2004 23:41

Po tym wspaniałym updacie tibia mi wysiadła na dobre . Wkleję to co pisze po wpisaniu Id i passa :
" Cannot connect to a login server. Error : Server name does not exist . For more information ..." I nie mam pojęcia co robić. Odinstalowywałem już u kumpla działa moja postać a mi coś nie chce co robić ???? :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20.