![]() |
4 fun :p
a itemów nie rozdawałem bo nie było czego. |
4 fun to idź się lepiej przejdź po parku, przynajmniej to Ci wyjdzie bez szkody dla otoczenia.
Niech mi ktoś odpowie czy format usunie całkowicie tego syfa(Tylko dysku "c" czy wszystkich dysków?) |
Ja jestem zwolennikiem teorii, że tylko odpowiednio duży elektromagnes całkowicie usuwa dane.
|
Jak tak czytalem o tych hakerach co moga zrobic to az mi wolsy na dupie deba stanely ... taki koles to moze sobie wszytskie postacie z tibi zagarnac i bedzie sam gral :D heh troszke nawet zazdroszcze takim ludziom ze tak dobrze sie znaja na komputerach programach internecie itp. ;p co oni na jakies kurusy dodtakowe na informatyce chodzili czy co bo chyba tak sami z siebie sie nie nauczyli :D a jest mozliwosc ze np. wejde do kumpla do kompa i bede mogl zrobic takie cos ze wyskoczy mu error i tam napisze jakis tekst ze np. chodz na dwór albo ze zaraz cie zabije ? :D bo kiedys u kuzynka dwano dawno dwano temmuuu... takie cos widzialem ze gralem sobie z nim i takie cos wyskoczylo oczywiscie moj kuzyn wiedzial ze to jego kumpel za sciany :D
|
Zdziwiłbyś się, czego można się samemu przy PC nauczyć :)
Serio.... Ja się szczerze mówiąc wszystkiego sam nauczyłem - nawet pół żadnego kursu, nic, a znam kilka języków programowania na poziomie "mocnym" i o "zabezpieczniach" i "bezpieczeństwie" też conieco wiem :evul: Tylko lamerzy wykorzystują taką wiedzę przeciwko śmiertelnikom (ja już dawno przestałem pisać trojany/keyloggery/inne badziewia - teraz wolę tworzyć niż niszczyć :] )....gdybyś zobaczył co potrafią niektórzy to byś się zdziwił, że ci jeszcze twojego mózgu nie hacknęli. Oni albo są zbyt dobrzy żebyś to nawet zauważył, albo zajmują się czymś o wiele ciekawszym - zastanawiałeś się kiedyś kto pisze systemy zabezpieczające do gier sieciowych? No właśnie... ;) |
Cytuj:
Co do nauki hackowania: Tysiąc stron z tysiącami stron tekstu. No i pierw wogóle trzeba się nauczyć jak działa sieć. Parę (o ile nie parenaście) lat nas czeka nauki zanim cokolwiek będziemy umieli zrobić. Jak ktoś chcę zobaczyć jak bawić się exploitami to w sieci jest mnóstwo stron z filmikami. Btw. Radzę wywalić chociaż IE. EDIT: @Down Oj Matek, nie ośmieszaj go, już sam się wystarczająco ośmieszył. Chcesz żeby się zawstydził czy jak? |
Cytuj:
Zawsze bawi mnie gadnie ludzi o tym jacy oni obeznani sa - a na kazdym kroku glupoty gadaja:D:D:D |
Wiesz podobno leżącego się nie kopie, ale tak na prawdę co jest całkiem przyjemne i sprawia nam nielichą sadysfakcję :)
|
Małe sprostowanie, chodziło mi o te że jak nie robisz żadnych głupot typu wchodzenie na freepacc.pl to przy tym sofcie jestes bezpieczny -.- .Wiem ze wszystko idzie obejsc, ludzie nie trzeba miec fortecy na kompie, wystarczy zdrowy rozsądek ;S
|
Wkurzający ludzie!!!
Ostatnio gram sobie pallem i po jaskini chodzi se knight... wszystko fajnie ślicznie ale pisze coś do niego on nic to se mysle albo br (;p) albo hacker.Postanowilem nooba zablokowac. Szedł sobi niby naturalnie i zastawilem go skrzynką z jednej i z drugiej strony (taką przez którą da się przejść) i on stoi... zrobilem pare rundek w jaskini a on tam stał chyba z 15minut. POtem gracz przyszedł do kompa uwolnił ludka i dalej hackował to się zdenerwowałem zastawiłem go tak że mógł se wyjść (gdyby był przy kompie) i nawet zrobiłem mu fotke^^. Może panowie z tibia.pl zainteresują się tym zagadnieniem. Jakby co mam tę fotkę mogę ją udostępnić.(pisać na maila).Proszę adminów tibia.pl o możliwe zainteresowanie sie tą sprawą może nawet poddanie jej tibia.com
Z góry dziękuję kulas97. |
Up:
Zwykły cavebot. Cytuj:
|
Cytuj:
Ale ciągle się uczę, nie spoczywam na laurach, nawet jakieś konkursy wojewódzkie wygrywam :confused: Więc o co ci chodzi? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:24. |