![]() |
Szczerze to film mi sie nie podobal, usprawiedliwia cie to ze to twoja pierwsza "produkcja" ;)
Ale rob to dalej, trening czyni mistrza... Ten hip-hop mi tam nie pasuje, zwlaszcza jeden kawalek z takim "jęczącym" bitem, slowa tez do bani (znowu cos o ziomkach itd.) a film overshadows po prostu dokleiles. Do poprawki tez jpegi tytulowe. Nastepny bedzie lepszy;) Keep it going [edit]: zeby nie byc goloslownym tu jest moj klip, tez glownie morgana. (pierwszy kontakt z TibiaWMV) http://rapidshare.de/files/18307025/...wn3ge*****.html |
Średni -> 4/10
|
moze podasz mi nazwe jakiegos dobrego programu zeby dalo sie wcisnac efekty jakeis :P?? plx
|
Cytuj:
|
Cytuj:
po 1 Fire to lamusy po 2 ty tez jestes lamus po 3 oveshadow to spoko goscie oprucz evilgatora i osamka po 4 nizahe to najwiekszy lamus w tibi i na rl po 5 Nizache i jego je*** listy cen towarow boss jakis czy co ku*** po 6 ROKA nizahe(ojcogrzmotowi i matkoruchaczowi)X( po 7 HAIL OVERSHADOW I TENGU |
@up:
napisz sobie na jednym zębie "ctrl" na nastepnym "alt" a na nastepnym "delete" a potem podnies 3 palce i nacisnij @hortex: xerena_the_movie to przyklad bardzo dobrego filmu, pelno efektow w 'programs used' napisali: -vegas -hypercam -tibicam -photoshop efekty prawdopodobnie mozna zrobic vegasem, podejrzewam ze hypercam sluzy do zgrywania sekwencji video (ja uzywalem snagita), photoshop wiadomo od czego jest |
Cytuj:
|
xd
rotfl fajny filmik :D zrobiony również dzięki mojemu boskiemu filmikowi <rox>
Pozdro HORTEX BIJ BIJ TEN 100 LVL xD |
Cytuj:
Ty centalnie masz dlana czlowieku"Overshadow to spoko gosc?"-to jest gildia a nia gosc lamusie lol:o aa i chyba nie widziales jak fire wy*******a z respow Poszlismy z kumplami na hydry bo ustawilismy sie z Fire ze o 20 wbijamy na resp, przychodzimy a tu cale fire nas na*******a ;/ lamusy je*** i pod****** nam caly worek z hydr okolo 130 szynek i 260 mies i roh Moze Oveshadow nie są świetoszkami ale napewno sa lepsi od fire w tych sprawach NIZAHE ROKA!!!:] aa i co to znaczy OMUROSOWANE bo nie wiem chyba hodzilo ci o umorsane :baby: i ty smierdzisz :evul: |
xd
Pytanie do autora, tytuł tej pierwszej piosenki i tyh dwuch polskich:D lub link do ściągnięciaxd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |