![]() |
hihi, fajnieee, większość powyżej mówi, że ocenki w normie i że tibia ich nie wziągła a po 00:00 walą on line xD nie no ja nic nie mówie... hehe
osobiście moja średnia spadła ogromnie, jednakże nie do takiego stopnia abym mogła nie przejść klasy... nom ale, zamiast uczyć się siędzę i expię do 05:00 rano, więc co się dziwić... pozdro |
:>
ja przez tibie na 80% juz niezdalem :>
|
ogólnie to ja wiem oceny mam takie jak byly (angielski z 3 na 5 :P ) ;]
|
A mi tam wszystko tak jak było.. Tibia weszła jako nowa gra, a nie uzależnienie B)
|
Moje oceny sie troche pogorszyly, ale to nie przez tibie tylko to ze w 2 semestrze nigdy mi sie nie chce uczyc :)
|
Nie... Zanim grałem w Tibię, grałem w inne gry :]
|
Pogorszyly sie... z sredni 5.0 na 4.2 spadlem fajowo xDDDDDD
tibia sux nie gram juz w to badziewie |
Mi sie strasznie pogorszyły. Rok temu mialem srednia 5,4 (nie gralem jeszcze tak czesto w tibie) a teraz moze 4,1 wyjdzie ; P Tibia sux ;d
|
Troche mi sie pogorszyły... Czasem wole iść na hydry niz uczyć się na sprawdziany czy coś... ale ogólnie w normie :P
|
Nic się nie zmieniły.
Może to dlatego, że potrafie podzielić rozrywkę i naukę? |
:>
Moje oceny troche są słabsze, ale to raczej nie przez tibie tylko przez moje lenistwo!!8o 8o 8o 8o
|
ocenki
Ja przez tibie niezdam:p Mam lufe z matmy ale i tak sie ciesze :D
|
Moje oceny sa takie same jakie byly bo jak nie gralem w tibie to gralem w inne gry. A jak teraz przestalem grac w tibie to tez sie nie polepszyly bo gram w inne gry, zawsze jest w co grac na kompie. Tibia moim zdaniem nie uzaleznia bardziej niz powiedzmy gta san andreas. A z angola to mi sie nawet polepszylo bo mam szanse na 6 (poprzez tibie nauczylem sie dobrze porozumiewac po angielsku)
|
A ja uczę się lepiej ;)... nie jest to raczej zbawcze działanie Tibi ale nie jest źle :)
|
Jak dla mnie to Tibia mi troche pomogła w ocenach ( angielski );)
|
Moje oceny sie bardzo pogorszyły :(
Z 3,4,5,6 spadlem na 1,2,3 ;( |
Szczerze to moje oceny się poleprzyły a zwłaszcza z angielskiego :D
TIBIA ROX |
Ja mam takie same jakie były:D
|
Ocenki lekko sie pogorszyly (angielski wyjatek :D ). Jednak to przez moje lenistwo.. Bo nie wykorzystuje calego dnia na gre i jakies inne zajecia, mam czas na nauke.. Ale zwykle nie chce mi sie uczyc ze wszystkiego :P
W kazdym razie.. na koniec gimnazjum mialem czerwony pasek :D |
Moje oceny się troszke pogorszyły ale nie sądzę, że przez Tibie tylko pogorszyły się przez moje lenistwo ( tak wydusiłem to z siebie wreszcie ).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:01. |