![]() |
Zaglosowalem na poradniki napisane przez uzytkownikow strony, bo nie raz z nich korzystalem.. i pewnie jeszcze skorzystam :)
|
Najpożyteczniejsze jest forum, o!
|
potwory - praktycznie tylko tam wchodze jesli wpadam na tibia.pl, pozniej jesli mam troszke czasu to na poradniki
|
Najpożyteczniejsze sa poradniki.Wszystkim którzy tak myślą wielkie pozdro8o
|
Dla mnie najbardziej pożytecznym działem jest dział poradniki.Często zaglądam na poradniki ponieważ można tam wyczytać dużo ciekawych rzeczy i wiele się nauczyć:)
|
oczywiscie ze poradniki latwiejszych pytan nie bylo ;/
|
gram w tibie od 1,5 roku i wystarczajaco wiem , ale zaznaczylem potwory bo musze sie przyznac czasem spogladam by sie dowiedziec interesujacych rzeczy na temat danego potwora
|
wg mnie poradniki robione przez tibia.pl userow
|
Moim zdaniem.. może tak.. ja lubie wiedzieć jaka mam broń, a jaka jest leprza i gdzie ją znajde, dlatego powiadam Wam, iż najcenniejszy :D dla mnie dział to dział z opisem broni etc.:p
|
Szczerze wstrzymam sie dla mnie wszystko wazne czary poradniki itemki...;)
|
Ja zaznaczyłem tutoriale ale i tak cenie wszystkie działy;) ;)
Najlepsza strona szukaj aż znajdziesz.... :baby: :baby: |
O tibi wiem sporo... ale zawsze sie mozna czegos dowiedziec nowego ^^
|
Zdecydowanie szczegolowo opisane mapki oraz geenialna mapa respawnu, ktorej nigdzie indziej nie uswiadczysz.
|
Dlaa gracza który pierwszy raz włącza tibie i umie tylko sterować to jednak potwory.
|
Bardzo trudne pytanie, ale jednak najlepszy to spis broni, pancerzy, itp. bo najlepiej sobie wszystko przemyśleć co kupować najpierw, co potem (jak wiadomo ile wynosi średnia na dzień). Potem Poradniki graczy, potwory, manual i zasady, tutorial, Magia, ceny w sklepach itp., mapy i download. Ale każde jednak jest najlepsze bo jedno zawiere takie informacje a drugie takie ale najlepiej by było dodać że wszystkie są najbardziej pożyteczne.
|
oczywiście mapy! one uratowały mi tyłek tyle razy, ile mam włosów na głowie (nie jestem łysy :P)
|
:d
Dla blokera taktyki potworow i ich wspolzedne :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:31. |