![]() |
Zorwiazanie jesr bardzo dobre, jak byś miał Exori vis i tempest to tylko to bybylo potrzebne x]
|
najlepiej:
1,2 dragon solo: tempest rod + hmm+magic shield(pacc zamiast hmm exori vis) wiecej już 2 DS i hmm :cup: |
Jak na razie to nie mam pojęcia o solo na draga drutem (palem kiedyś wymiatałem), ale przyznam szczerze, że fajnie się czyta wasze wypowiedzi:p
A jak już będę miał ten 40 lvl to sprawdze wasze teorie i mam nadzieję, że okarzą się prawdziwe..he he pozdro dla wszystkich. |
Ciagle exori vis i exori vis, widac ze facc druid moze sie wypchac z gra po 40 lvl .... (sorc ma przynajmniej inne czary spontaniczne)
@topic najlepiej na pojedyncze smoki to 1 Ds i wand, na wieksze liczby smoków to 2 DSy i hmmy |
ja ciagle siedze na smokach i powiem wam ze nie trace UH'ow, IH'ow(czasem ds), HMM i wychodze z loot'em na czysto :D, 1 ds + tempest + exori vis i bardzo szybko go nie ma :) jak nie mialem pacc robilem to samo tylko oczywiscie bez exori vis i czasem ciezko bylo :) pozdr.
ahhh... i oczywiscie utamo vita :D |
Obecnie na 39 msie bije dragi z 1 ds ktory bloczy + vis + mana shield bo bije visem non stop nie patrzac ile dostaje i nieche mi sie granowac. Dostaje ~600 expa z draga czasami dobijam z hmm jak ucieka.
|
Cytuj:
|
na smoki oczywiscie ze jest lepszy druid ;)
|
Cytuj:
Ja tak robie na 33 lvl ;D |
May 14 2006, 00:42:08 CET Killed at Level 34 by a dragon
May 11 2006, 18:28:07 CET Killed at Level 33 by a dragon no i dlatego wlasnie tak masz ;) |
Ja jak grałem moim elder druidem to zawsze wolałem iść na dwarf guardy niż na dragi. Brałem volcanic rod, troche fooda i nic mnie nie kosztowało expienie na guardach a exp za nie był spox a loocik... hoho bag zawsze ważył 2000oz. :] a na dragi to bier manafluidy, uh i inne duperele i jeszcze przywołaj dsy...
|
tempest i vis =D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:00. |