![]() |
Dokladnie, w pewnym momencie zaczal dostawac wiecej niz mogl sie wyuhac :p
|
Dzieki za tych którzy poparli ze nie mam bota;) a co do tego knighta od deada jeszcze sie nie lognoł pewnie załamka xD
|
To mnie poparli X(
|
no btw, koles 5 sd dostal chyba, widzialem 2 chmurki a jakbyscie mieli boty to poprostu nie byloby chmurek :D. mutu dobre pvp masz a hestrial z*a*j*e*b*i*s*c*i*e wykorzystal sytuacje do mort hurowania :D
|
Po prostu cud, że ludzie dochodz± do większego lvla z takim noob-pvp jak ten najt -.- Wystarczyłoby się umieć uhać i by nie padł... No ale akcja ładna :>
|
Cytuj:
sie skacze sie plywa i cialko tez mam zaje biste |
Nice :)
Bardzo ładnie go zjechali¶cie:P, ale on raczej nie stawiał oporu ;], łatwo go udupili¶cie.
GZ dla was :p |
fajny filmik 8o ten knight cos sie uhac nieumial :evul:
|
odemnie 5 sd dostal od hestriala tez kolo 4-5 i plus 2 morty;)
|
Olorion ~ ale ty jestes zajebisty =))))000 !!!111 =D=D
|
Bota raczej nie bylo ;)
Za to pokaz wspanialego pvp i przede wszystkim jaka stanowia sorcererzy i druidzi :) Gratz loota i wspanialych umiejetnosci pvp. |
Ja tam osobiscie zadnego bota nie widzialem, po prostu dobre opanowanie trafiania kratke przed :) oczywiscie zgadzam sie calkowicie ze pvp trzeba pogratulowac a wracajac do sprawy tego knighta to uhal sie tak wypowiedz pani psycholog o tibi na TVN :P
|
Parę osób powiedziało, że na Thorii zawsze świetne filmiki z pvp. Dlaczego? Bo u nas jest do tego bardzo dużo okazji :D Akcja ładna, na początku wyglądało na to , że knight'cik zwieje, jednak Utani Gran Hur robi swoje :D Mimo, że w żadnej wojnie nie biorę udziału, ze względu na piekno całej akcji, gratuluję fraga !
|
Thx for all ;)
|
mowicie ze pokazanie druid i sorkow;) chciałem ludzia pokazac ze jak kazdy mowi drudiem nie da sie zabic bo nie ma ue;) a jednak da sie zabic nie takie fragi zdobywałem nawet 80 elita ubiłem ale nie mam movie;) jak dla mnie druidem gra sie rox.;] niedlugo kolejne filmiki
a tak btw;) stałem sobie pod domkiem i nagle kolega z przeciwnej guild mnie odwiedza;) 09:13 Spartibus: exevo gran mas vis xD |
kolejny ladny frag. :cup:
cwanish lepiej juz zacznij nas zabijac po puzniej mozesz sobie nie poradzic, kiedys mowiles ze mitu marnuje sdki bo tylko z nimi zabija, a co ma z poison stromem was zabijac? |
Gz fraga... jesli kto uwaza ze to byl bot, to niech sobie zobaczyc filmiki 'Payback' i sie uswiadomi jak to wyglada -.-
And Mr. Cwanish... Nie wiem jak bedziesz chcial mnie zabic, poniewaz ja przed ss z reguly spie... taka poganska godzina -.- |
Bo tylko wtedy cwanish moze pekowac;) niekiedy w dzien
btw postaram sie teraz jakiegos reason na zabicie znajsc i zabije z poison storma goscia;) o ile mi sie uda;] |
Kolejna parodia akcji pvp : DDDDD
Kiedy ludzie sie naucza blokowac, m wallowac, kiedy najty naucza sie schodzic z lini exevo mort hur, KIEDY LUDZIE NAUCZA SIE GRAC! Jedna wielka komedia : DDD Najt po wylapywaniu z exori mort hur powinien zbiec ukosem, bo wiadomo biegnac w dol, gowno mu to da lol, sorce zamiast na*****ac go z sd, albo m wallowac w lasku to biegaja i leja z burstow ktore gowno daja : DDD Total komedia ; DDD |
wszystko dobrze wam zawsze wychodzi z Thori niema sie czego dziwic:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26. |