![]() |
Cytuj:
|
Chcialem powiedziec jeszcze cos... poradnik gz ale wiem jak jeszcze mozna noobem zostac :( ja sie w to glupio w robilem kupilem bp mana fluid ale sioe okazalo ze to bp wina ;( wciaz robil trade a pozniej Reject ja pospiesznie to robilem acep[t i nagle na wino trafilem, najlepiej SHIFT i na buteleczke :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Czy tylko mi to sie wydaje bez sensu ? W jaki sposób nie okradanie innych miało by wpłynąć na to ze jakis noob/power abuser cie nie okradnie ? Poradnik w stylu "nie chcesz mieć problemów - zachowuj sie jak ciota" no ale spoko... |
Cytuj:
|
Piękne.
Cytuj:
|
Czytałem to z 30 min. i wyszlo na to że poradnik jest wyśmienicie dobry!
GRATZ dla autora! |
Cytuj:
@Mateusz the vampire : Mam nadzieje, ze kiedys ty wpadniesz w takiego trapa i tez cos cennego stracisz. Zobaczysz, jaki to bol ;) @UP : Dzieki za pochwale :) |
Nic dodać, nic ująć. Poprostu nalepszy taki poradnik jaki widziałem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
BRL |
Nice poradnik cały przeczyrałem (jeden z nielicznych xD) duzo ludzi widzałem ktorzy postepuja tak jak opisałeś X( (ci ktorzy kradna loot bagi blokuje raspa zabijajaci ci potworki przy trenowaniu znam ten ból X(
|
Cool
Poradnik jest w porządku, mam nadzieję, że chodź trochę n00b'ów się nawróci po zajrzeniu do tego poradnika, bo metoda nawracania mieczem nie zdaje egzaminu w Tibi. B)
|
Cytuj:
|
^^
o.O:D
gZ poradniczka :D Ocena w procentah 89,94% :) ;> Czyli the best... :D A, tak pozatym przeczytałem cały 8o |
Spoko poradnik ale wiekszość NOOBKÓW tego nie rozumie i dalej robi swoje
ale wysoko lvl-wcy tez za nic wyzywają low lvl Noobami za to że wogóle są na Tibi. Ja np. nie nawidze PK jest to dla mnie Hamstwo zabijać za nic low lvl-ców dlatego wraz z moją paczką założyliśmy pomoc low lvl-com aby im pmagać a nie odstraszać jak inni. A co do poradnika udał się mam nadzieje że NOOBY przemyślą co zrobić a co nie za nim coś zrobią:P |
Nie potrzebnie pisałeś ten poradnik, bo noobem nie można zostać, noobem trzeba się urodzić i być. Jeśli np. pan Iksiński jest noobem, to był, jest i będzie. Jeżeli pani Iksińska nie jest noobem, to nie była, nie jest i nie będzie.
|
Nio cio ti powieś??
Cytuj:
Każdy (albo prawie każdy) zaczyna jako newbie. Wiadomo... dużo nie umie, ale się uczy. I taki jak będzie w kontakcie z n00bami, to sam się n00bem stanie! Ale jak dobry gracz mu pomoże, to prawdopodobnie i on się dobrym graczem stanie! Dlatego apeluję! Pomagajmy newbie, żeby wyrośli na porządnych graczy! :] |
dobry temat trzeba starać się aby takie zdażenia ja kradzieże lootbagów występowały jak najrzadziej
|
a moze mi ktos pomoc ??
ide sobie ulica a tu nagle jakies nooby mnie atakuja i mnie zabili :( a jak mnie zabili i ich wyzwalem od noobow to chyba ze 5 razy oberzwalem :/ i stracilem wedke, 40000 kasy noi chyba jakis miecz :/ i teraz mam ledwo 40 zlota jak sobie z takimi radzic ?? najgorzej jest wieczoem bo jest od hu%a ludu i cie tm kazdy chce zabic :P jak mam sobie z tym poradzic ?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:59. |