![]() |
na oguł to 40/10 fajne swietne rub dalej troche krutkie ale ujdzie cooool:cup: :cup: :cup: :D
|
10000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000/10
|
@up and up up
Takich ludzi się boje... Cytuj:
"Kraken" to według legend olbrzymia ośmiorńca która niszczyła okręty no wiesz tak marynarskie bajeczki (chyba chodzi cie o cień pod statkiem a nie o to czym jest kraken;) ) |
Fajne tylko jedno pytanie cay to specialnie woda na polnoc od statku woda jest troszke jest inna od tej na poludnie
tu widac roznice widac najlepiej http://img129.imageshack.us/img129/746/untitled8gd.png a ocena to 8.5/10 |
- czyścimy.
|
Cytuj:
Nie stety wiem że jak jest pod woda na kilku ujęciach to strasznie kiepsko wygląda A macki jakoś według mnie są dobre... Hmm... a tak wogule to wedłuch nich był to kraken... a czy to jest kraken w rzeczywistości? zobaczy się kiedyś w jakimś odcinku... ;] |
Fake'i spox;) czekam na nastepne odcinki:]
|
:) :) :)
Mnie się podoba. Ładna grafika i tak dalej... Tylko coś tam jest pod napisami i troche slabo widać. Czekam na nastepna czesc ;) .
|
Sorka nie było mnie przed komputerem od kilku dni...
(rodzina nie pozwoliła dojść do niego (jeszcze musiałem wyjechać na komunie u kuzynki) no a tak wogóle biore się za next part ;] (Przepraszam jeżeli odświerzyłem temat ;)) |
Ładne... całkiem ładne...
7/10... Ten kraken serio głupio w niektórych obrazkach wyglądał. |
Nieźle
Jak dla mnie kraken moze byc ale jest prosty do zrobienia.;)
cienie niezbyt fajnie wygladają i czasami ciezko przeczytac:( statek wykonany pięknie;) macki świetne;) jak dla mnie 9/10 :cup: |
zaraz kurde zaraz zagapiłęm sie
przecież to fake stary jak świat -.- @up musisz sie człowieku w archeologa zaawiać 0o?? @down max looknij na date prologu :D |
Hmmm... Nawet to niezłe, ale z oceną wstrzymam się do 1-szej części, bo to traktuję jako prolog...
|
dyzmozgowie masz ? Masa bledow ;O
|
chyba znow to powiem WON MI ARCHEOLOGU!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:56. |