![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
poprostu ogladajac ten film chce mi sie zygac-kolesie stoja na respie demona..non stop jest AHauehAUheuHAuehAUhuehAUe i powtarzaja te mazinho dupinho brazilinho a loot to tez nie zaciekawy;] ps. w takich filmach nalezy powiedziec co bylo bo 4godziny filmu nawet na FF to jest pol godziny przewijania ha;p |
Heh pomyślcie jak bloker sie czuje jak na 1 demka ida mu 3uhy :)
|
Spoko Film Polecam:)
|
Cytuj:
Milo to mozna ogladnac caly film i nie czepiaj sie osob ktore go ogladnely do konca bo jestem jedna z nich :) i potrawie byc z tego dumny |
Cytuj:
|
Eeeee tam... kiedyś był taki filmik... z Sosterem i Blazynem, loot o wiele lepszy(1 demon i już MPA :D) i to nie było takie noobowskie oraz nie jechało tak Brazylstwem na odległość.
No ale i tak hity z sd ładne szły :) |
B) Nie ogladnolem calego filmu ale:
1)Fajny hunt bo SG:D.Zaj*****e byly hity z sd:cup: 2)mogl wziosc tez troche explo teby do bijac z explo a nie z sd :P 3)Bloker moglby przeczytac poradnik jak dobrze blokwac:\, poniewaz ciagle SG dostawal gfb lub przezucal sie na niego demon- to nie jest blokowanie:baby: |
Cytuj:
nalezy zauwazyc ze wypowiada tu sie elitarny bloker demonow 20 lev skile 65/65 idz pobij roty:S poprostu uwielbiam takie pouczajace texty "ale slabo blokowal" napewno ty swoim 20 levem zrobilbys to lepiej:< |
Cytuj:
Ogolnie filmik fajny ;) |
Filmik świetny :) Ale najbardziej podobają mi się hity z sd :) Gz dla Setza ^^
|
Cytuj:
|
Ale moc. Taki sorc to jest potega. No co tu duzo gadac, tytul filmu mowi sam za siebie :)
|
Cytuj:
Btw. Hity z Sd nice, choć bloker nie z najwyższej półki, mógł se wziąć Dulokza :P |
buhauahua
Cytuj:
|
Re:
Moze i filmik Br ale nie ma soca polskiego na lepszym lvl wienc widac ze br sa lepsi od pl ;) co do stania na rewsp ten chlop na nim nie stal ;p jak byscie zauwarzyli stal i demony same podchodzily do niego (czasem z lekka pomoca) moze i to jest tez jakas technika xD (ale nie sadze) po prostu chlopak nie umial blokowac tam nie wszyscy ogladaja filmy i nie wszyscy wiedza gdzie i jak trzeba blokowac ;)
|
WiENc zauwaRZ, ze ja tam sie wcale nie czuje gorszy od br, bo maja setzera z nowym ownerem panie tibia.pl support.
@Kokio Taa, ryzykant bez utamo vita z 1.2k hp. ALE HARDKOR PLX! @Reszta Co wy sie czepiacie ze on tam cos zle blokowal, to zescie sie naogladali 20 filmow z hlvlami bijacymi demony nie znaczy ze teraz kazdy ma robic to samo kropka w krope. Jak byscie chociaz sami lepiej umieli, a 3/4 nawet demona na oczy nie widzialo i pewnie nigdy nie zobaczy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:04. |