![]() |
Mógłbyś
Cześć!!!Mam do Ciebie pytanie dałbys mi swój e-mail pogadamy o tibii plisss :confused: ;(
|
Tibia jest powalna to o tymwiem B)
|
Ja mam pytanie. Czy jedna gildia może mieć więcej niż jednego lidera? Jeśli tak to jak zrobić drugą osobę liderem?
|
re: UP
Może mieć jednego lidera. |
Cytuj:
|
|
lol
Cytuj:
|
czy facc moze byc vice-leaderem? nie chodzi mi o tych 4 vice ktorzy sa potrzebni do zalozenia gildii tylko jakiegos z reszty vice-leaderow?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Obrazek
Jak wstawic obrazek do gildi >>??<< thx za odpowiedz:baby:
|
Cytuj:
|
No to super
Czyli nie muszę mieć PACC żeby być w gildii. Jeden kumpel mówił, że tak, drugi, że nie, nie wiedziałem czy tylko lider musi mieć PACC, czy vice też... Ale teraz wiem!!! :-). Thx za poradnik
|
The Best !
Poradnik o gildii jest extra 8o , oby tak dalej:)
|
pomoz mizrobilam
tak jak napisales a potem mnie wylogowalo jak sie chcialam spowrotem zalogowac wyskakuje mi ze jest zle haslo lub numer co mam zrobic??????
|
Witam
Mamy lidera i 4 vice, ile trzeba czekać albo co trzeba zrobić żeby gildia była aktywowana? BTW. Vice mogą być facc? |
Ej. Ale jak sie raz zalogowałem to mi konto Hackli ;/. Więc jak?
|
wiem o tym, że może być kilku liderów na raz. Czy zastępują oni vice liderów? tzn. chodzi mi o to czy może być np. 3 liderów i 2 vice
|
MOzna wstapic do gildii z jakim sie chce lvl??
|
forum do gildi
Zrobilem zawalista gildie mam wszystko ale nie wiem jak zrobic storone albo forum plz help me
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05. |