![]() |
wreszcie bedzie cos czego nie da sie pokonac.. :) Chociaz TEORETYCZNIE "Impossible is nothing..."
|
Cytuj:
@down : lekkie zmiany, np ograniczenie lvlu do 150. Cipsoft doda "niepokonanego" potworka, ktorego zabija po 2 tygodniach i tak w kolko ;) |
Cytuj:
|
Moim zdaniem nowy boss służy tylko do oczyszczania serwera podobnie było z "Morgorothem?" który był zabawką w rękach GMów
|
JEżeli były na tet serverze to znaczy ze będą w rl tibi?
|
smiesznie to wygląda jak royal helmety i p sety leza na ziemi.... xD
|
Apocalypse jest pierwszym z The Ruthless Seven wienc jest najslabszym z tej siódemki,a zostało ich jeszcze 6,ciekawe jaki 6 bedzie
|
Tomek dobrze prawi, ale ja bym się bardziej ciekawił czy do gry kiedyś wejdzie sam Zathroth ^.^
BTW. skoro w tibii ma zawitać sama Siódemka, to może wreszcie coś się z PoI zmieni?:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytat z TibiaWiki: Abilities: Summons 0-6 Demons, Melee (0-3000?), Berserk, Paralyze, Great Fireball (0-1500?), Great Energy Beam (0-1300?), Distance Fighting (Musical Notes), Strong Haste, Paralysis, Sudden Death explosion. Fajnie ^^ |
....
widzieliśćie remix elder beha jako niebieki z ogonem dobra wyobraznia gracza nie zeby go zrobic na pcX( :cup: :evul:
|
Cytuj:
to zostało jeszcze Infernatil, Pumin (może Putin? :D ), Verminor, Tafariel, Bazir i Ashfalor. |
Cytuj:
|
eh
predzej czy polzniej go ubija taka prawda ;p
ciekawe jaki loot :>:>:> |
10 meat i 12 worms :D
|
Jak go zabiją za pierwszym razem to wiadomo ze rar poleci... a potem jakies gówna. Daj ktos link do translatora dobrego
EDIT Na erig.net piszą ze apocalypse potrafi je**ąc 6000hp w jednej turze, tylko kto to przyjo na "klate"? Więc może jesli go wprowadzą w rl tibie to trzeba bedzie miec więcej myślec a nie isc i bloczyc |
Widziałem jak Maly Wizak biegł na ugh...Za nim biegła Apokalipsa8o Jak zobaczyłem że biegną równo to podziękowałem (wokoło piramidy). Gmowie zrobili taką pokazówke:D Zabawne było to że jak Apokalipsa zrobiła deathstara to Wizak wszedł na piramidę, bo prawie dostał z jedneego promyczka:D :)
|
Cytuj:
|
taa...
liczac ze ma obrazenia mniej wiecej kolo 1000 i na obszarze prwie calego monitora to zanim zobaczysz jak sie nazywa to bedziesz mial napisane YOU ARE DEAD!!!;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41. |