![]() |
Cytuj:
|
Tetro z niim jest tak jak widziałem kilka filmów to dokładnie jest z nim tak że wyprzedzasz jego kolegów z lvl czują się zagrożeni i zabijaja bo oni muszą prowadzić...
|
Tetro Boi Sie Rhu ?? btw czemu rhu na starciu gildi 16 maja stal na konciu i uciekl ?? wiec kto sie kogo boi , no i zapowiada sie ze rhu poleci z nastepnego serva :D
Your Forest :cup: |
Nie mów hop...
|
jechali tego tetra i jechali az im pokazal:P
|
Muwie Hop I Przeskakuje :P dostalem cynka ze rhu mnie chce zabic ;( bo mnie protektoruje Saf'kyra , ale jeszcze do tego nie doszlo a serio warto zobaczyc ten filmik z 16 maja jak sie lali tam bys zobaczyl kto kogo sie boi 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No Niewiem czy ty swoim knightem bys przezyl jak by ci zaje...... combo sd , boh ps... mam jeszcze 2 pary B) , spoko padlem ty tez padles swoim sorcem 2 x , a tak apropo a ban wiesz wolem wbic bana niz pasc bo mialem za duzo wartoscioe rzeczy na sobie na rs, wiec gildia mnie uhala a ja sdki na noobów i udalo mi sie :cup: :cup: dodam link ze starcia z wojny z 16 maja : http://rapidshare.de/files/20625811/...16maj.rec.html |
Azeris:
May 16 2006, 21:04:07 CET Killed at Level 114 by Tetro Aurelius and by Jinxz Heheh A Tobie Co Sie Stało :p hrhrhr zobacz ze ludzie od was z gildi juz uciekaja placa za wyjecie z wojny :evul: Padles Jak...... taka masz gildie ze nawet cie nie uhali |
Cytuj:
|
Ale Widzisz mnie attakowali miales szczescie ze mnie uhali bo troche uh poszlo na mnie stalem w trapie okolo 4 minut
|
Cytuj:
sd ??? ?ahahhaha ja tam zadnego sd nie widizalem a stalem kratke przed toba noob charem xD a co do uhania to koles z twojej gildi mnie uhal a nie ciebie haha ;p |
zauwazylem z najbardziej sie fascynuja wojna ludzie ktorzy nie biora w niej udzialu....
|
Cytuj:
Skoro niewidziales musisz byc ... a co do uhania jak bym walil sdki to bym sie nie mugl uhac i bym padl ;s ale mnie uhali wiem tyle ze gildi mnie uhali bo pisal na gc ze maja mnie uhac ~, a ciebie pewnie uhali DS zebys niepadl :] z zreszta niewiem o czym ja gadam z wami :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:39. |