![]() |
Znaczy się.. Ja się jeszcze musze dużo nauczyć.. bo narazie, najdelikatniej mówiąc, gra mi nie wychodzi ; )
|
meh tez chce grac.
|
Co tu dużo mówić wpiszcie i mnie. Nick w grze Glacial gg: 9344841
|
Wpiszcie i mnie Mikhalov :P 5036470 jak cos
|
serwer wystartowal
Nazwa: Tibia.pl Haslo: matek zapraszam:) ograniczenie do 10 graczy |
Gra jest calkiem ciekawa :D. Juz sie oswoilem ze sterowaniem, tylko strzal mam bardzo losowy ;p. Jakby co, to GG: 2923038.
|
Miła gra:D Chetnie sie dolącze Vhenry gg 5146998
|
Monte i Gallarion (nick z NetSoccera) - dodalem was do druzyny. Rejestrujcie sie na www.netsoccer.fora.pl i w temacie "Zapisy do Ligi -> Tibia.pl Team" Podajcie swoj nr gg oraz to czy mozecie stawiac NetSoccerowy serwer. OBOWIAZKOWO DZISIAJ - inaczej wypadacie z druzyny;)
Pozatym hoomik, Ksabi i Mihlakov - zaakceptujcie zaproszenia do druzyny i zrobicie to samo co napisalem Monte i Gallarionowi (wyjatkiem z pewnych powodow jest hoomik - on nie musi podawac gg;) - reszta obowiazkow ;] ) Chce, zeby wszystko do jutra bylo zrobione Klad - i ty jak chcesz grac, to zapodaj mi swojego nicka na netsocerze. |
Ołkey, jakby co, już się tam zarejestrowałem i napisałem to co chciałeś ; )
|
Ja tez zalatwilem juz wszelkie formalnosci ;p
Btw kiedy nastepny trening druzyny ? moze juz jest? xD |
Dzisiaj o 16:45 podam dane do serwera.
|
siema matek gralismy dzisaij ok 9 na treningu, przyjmijcie mnie do druzyny :baby:
5161429 |
niech mi ktoś powie co robie źle ...
zarejestrowany jestem itd itp ale jak wchodze na mecz treningowy to widze lewą górną część boiska na dodatek pustą wtf |
Jutro o 20 teoretycznie mamy grac spara. Ludzie z tibia.pl zgloszeni do druzyny niechaj beda. Jak bedzie nadmiar zagramy po polowie:)
|
Przydalby sie train dzisiaj jeszcze ;]
|
A ja tez kcem...czyli już się rejestruje i skapuje o co chodzi
UWAGA DLA CHETNYCH! Jako, ze pierwsza druzyna jest pelna prosze kierowac do mnie nicki w NS. Nazwa druzyny Tibia.pl 2 |
Ok, zostalo wymuszone na mnie rozstawienie zawodnikow na pozycjach. Z gory zaznaczam, ze jest to proba i wszystko moze sie zmienic. Jezeli dzisiaj o 20 bedziemy wszyscy zagramy po polowie.
oto jedenastki: Obroncy: hoomik (Monte), kald (Mihlakov) Pomocnicy: Ville (matek), Klimek (Ghostiet) Napadiory: Galarion (Ksebi) W nawiasach podany sklad, ktory wystapi w drugiej polowie. Zastrzezenie jest takie: jezeli nie pojawie sie ja, gra za mnie Ville, jezeli nie pojawi sie Ksebi, gra Galariom, chyba, ze sie inaczej dogadacie:) Od razu mowie, ze mnie dzisiaj nie bedzie. Prawdopodobnie zatrzymaja mnie sprawy... tkhm, sluzbowe;] Przydaloby sie tez jakies ladne logo druzyny - to prosba do naczelnych grafikow z MTA:) Pozdrawiam. |
@Matek
A tam odrazu wymuszone :p tak btw. z kim bedziemy grali ?=) /Klimek |
mnie tez dzisiaj raczej nie bedzie. Nie jest to jeszcze pewne, ale na 70% sie nie pojawie.
|
To jak sie wybiera nacje?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41. |