![]() |
Nie czaje o co ci chodzi respem podłogi napisz razniej:P to moze bede wiedzial;]
|
Resp podlogi to automatyczne wyczyszczenie podlogi z wszystkiego co na niej lezy (flaski, ciala, loot itp.). Ale zazwyczaj sa miejsca w ktorych podloga sie nie respi (na podlodze zostaja wszystkie smieci) i tam sie skladuje loot, manaski itp.
Czyli na chlopski rozum, gdzie skladowac loot? :P Pozdro |
Cytuj:
Zreszta, mituso moze jest twoim protem ale co z tego, jestes znoobiony jak tym sie tak chwalisz, bo co? Sam nie mozesz zrobic good chara? Wlasnie widze smarkaczu ;] @Mitosu Lol, co z tego ze masz 320kb/sec? Transfer ma gowno do gadania jezeli chodzi o lagi, tibia maksymalnie zjada ci 5kb/sec z transferu, chodzi o jakosc, a nie o ilosc przy takiej grze :o |
Hmm ja tam boje sie tego zawsze ciagne jak cos ze soba jakis Backpack czy cos nie robi to zbytnio problemu
~edit;0 Własnie jakos kiedys miałem 256 i lagi miałem;] a neo good;] chodzi |
No o tym to ja jeszcze nie wiedzialem:D, musze sie tam wybracB)
|
@Mitu'so
huhu jestes wielkie :P dzięki ziomek ;] WIELKIE DZIEKI ;] |
O thx za miejscowke .. tylko obawiam sie tych bonebeast bo nie orientuje sie za ile potrafi walnac ;/
|
Cytuj:
Twoj provider od internetu moze miec rozne formy przesylu, mikrofale, swiatlowody, radiowe, noi jak miales radiowke to jakosc miales lipna pewnie, a na swiatlowodach przy malym transferze nie odczowasz w ogole lagow, ale co ci bede tlumaczyl i tak mnie nie posluchasz ;[ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:45. |