![]() |
Jak byla ta wojna o Danubie(Lil demo i bb)to tacy ludzie ktorzy mieli niby zmienic ten swiat(tak mowili lil demo)potem sami stosowali PA-mowie szczegolnie o Thorissonie i Machacatorze,wiec nie tylko w BB sa osoby zle ale wszedzie rowniez w plocku ;p ,tak samo i w bb jest kilka fajnych osob ktore musza placic za to co robi cala ta cholota high lv -15 latkow z kompleksem nizszosci.Nieiwiem czy sie ta danubia zmieni pewnie nie ale nadzieja matka glupich,jestem wsrod nich...;)
|
Danubia może sie własnie zmienić przez kilku ludzi którzy coś skończą, a coś zaczną. Moze to bedziesz ty jak wrócisz w końcu ?
|
Chłopaki nie ma, co trzeba walczyć o lepsza Danubie o wolną Danubie dla wszystkich…..
Takie jest moie zdanie a jestem z Płocka :) |
Takiego kogoś można nazwać dwoma słowami:
S-k-u-r-w-y-s-y-ń-s-k-i-e n-a-s-i-e-n-i-e-!! Nie nawidze PA jak kazdy.. jebany acc sharer i PA.. |
siostra cos mowila o zainstalowaniu netu wiec moze i wroce,nie bardzo wiem co sie teraz dzieje na Danubi ,pozostaje tylko wrocic i o nia walczyc - a teraz pocieszenie dla tych co padli od Pa -nie przejmujcie sie ,pomyslcie sobie ,ze kazdy Pa to gruby ,pryszczaty gowniarz ktory cale dnie siedzi pzred kompem bo go koledzy gnebia na podworki,ma na osiedlu ksywe lamer,nie widzial cipki (chyba ze w internecie),nie ma przyszlosci(rodzice pracuja a on sie o*******a)z powodu swojego kompleksu nizszosci wyzywa sie na innych graczach.....buehehehhe fajne zycie maja nie ma co ;) WOLNA DANUBIA -FIGHTMEN SOON BE BACK !freeeeeeeeedoooooom!
|
Napisz na mój nr gg jak już net bedzie :6463153
|
:d
Ja jestem na czasie.
Dranit już wogule nie jest w BB. Teraz Musicmaster szpanuje BB sie rozpada, a szkoda :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:35. |